alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.406
Δηλαδή η αγάπη για τη μουσική εξαρτάται από τα μηχανάκια;αγάπη για την μουσική
Δηλαδή η αγάπη για τη μουσική εξαρτάται από τα μηχανάκια;αγάπη για την μουσική
Μια και μιλάτε γι' αυτό..Υπήρχαν προσιτά συστήματα..
Στα δωμάτια..
Epos Assos κινοτεχνικη nn group kosmas κλπ
Τα μηχανάκια βοηθάνε στο να απολαμβάνεις την μουσική περισσότερο.Δηλαδή η αγάπη για τη μουσική εξαρτάται από τα μηχανάκια;
bon studio πριν μερικους μηνες που εκανα το ιδιο ερωτημα μου απαντησε μονο σε studio μουσικης στο οποιο εχουν πουλησει , δεν ειχαν στον χωρο τουςΉρεμα ρωτάω. Θέλω νατακούσω.
Είναι σχετικό αυτό αλλά πιστεύω ότι σίγουρα μιλάμε για συνολικό κόστος κάτω από 10000 για σύστημα σαλονιού και κάτω από 5000 για γραφείου.Μια και μιλάτε γι' αυτό..
Ποιό θεωρείτε ''ταβάνι'' για χαμηλού κόστους ή προσιτά συστήματα ?
Είναι ίδιο για όλους?
Δεν ξέρω τι παρουσίασαν γενκά αυτά τα δωμάτια αλλά αν μιλάτε π.χ. γιa τα Epos ES 14n αυτά θεωρούνται προσιτά?
Τι ; Εμένα τόσα κάνει η κεφαλή μου μόνο.Είναι σχετικό αυτό αλλά πιστεύω ότι σίγουρα μιλάμε για συνολικό κόστος κάτω από 10000 για σύστημα σαλονιού και κάτω από 5000 για γραφείου.
Είναι σχετικό αυτό αλλά πιστεύω ότι σίγουρα μιλάμε για συνολικό κόστος κάτω από 10000 για σύστημα σαλονιού και κάτω από 5000 για γραφείου.
10κ....μιλάμε για το μισθό ενός έτους για ένα μέσο εργαζόμενο.....είναι προσιτή τιμή αυτή;Είναι σχετικό αυτό αλλά πιστεύω ότι σίγουρα μιλάμε για συνολικό κόστος κάτω από 10000 για σύστημα σαλονιού και κάτω από 5000 για γραφείου.
Τι είναι τα αυγά και οι κλ@νιές ; Δεν ξέρω αλλά για να λές εσυ θα σχύει. Τι σου λέγανε τίποτε κουφά κανένας ; Θα τον φάω , θα τον δαγκώσω.
Εγώ το ποσό των 10000 για αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πολλά χρόνια εκεί έξω το θεωρώ τραγικά υψηλό..
Καλά τα 5000 για το γραφείο άσε..
Μπορεί να υπάρχει χρήμα ίσως και θέληση εκεί έξω για τέτοια, αλλά δεν θεωρώ ''προσιτά'' αυτά τα μπάτζετ, αντιθέτως τα βρίσκω εξωγήινα..
Μην πείτε για αυγά και κλ@νιές παρακαλώ γιατί θα στεναχωρεθώ πολύ..
Καλά, σε παλιά μύρια κάντα 3 και 1 αντίστοιχα. Έκανα μικρά σκόντα. Ok τώρα;
Εγώ το ποσό των 10000 για αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πολλά χρόνια εκεί έξω το θεωρώ τραγικά υψηλό..
Καλά τα 5000 για το γραφείο άσε..
Μπορεί να υπάρχει χρήμα ίσως και θέληση εκεί έξω για τέτοια, αλλά δεν θεωρώ ''προσιτά'' αυτά τα μπάτζετ..
Μην πείτε για αυγά και κλ@νιές παρακαλώ γιατί θα στεναχωρεθώ πολύ..
Τα ακούσαμε στο Μόναχο προ κοβιντ, όχι όμως τα πολύ μεγάλα. Άριστα παίζουν.Αυτά τα genelec the ones παίζουνε καλά; Τα έχει ακούσει κάποιος; που;
Πάρτα μεταχειρισμένα να σου βγουν φθηνότερα.10κ....μιλάμε για το μισθό ενός έτους για ένα μέσο εργαζόμενο.....είναι προσιτή τιμή αυτή;
Ενταξει βρε, δεν έχω μασέλα ακόμη. Δαγκώνω λίγο.οχι μη..
Εσύ το νου σου στην άλλη έκθεση που θα έρθεις, θα είναι και ο Μαρκήσιος και αυτός δαγκώνειΕνταξει βρε, δεν έχω μασέλα ακόμη. Δαγκώνω λίγο.
¨Ασε που δεν έχουμε όλοι τα ίδια Kalodia ή την ίδια παθητική φροντίδα στο Tavani.Και το ότι στο ηχείο δεν μπορείς να τα μετρήσεις όλα. Πρέπει και να ακούσεις. Ναι οκ μετράς ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, αλλά όχι το σύνολο.