Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.717
Παιδια εγω δεν πηγα στην εκθεση, απο τις φωτογραφιες μονο βλεπω οτι σιγα σιγα εγκαταλειπουμε την εποχη της μυγας και περναμε στην εποχη Alien και μεταλλαγμενου αγριογουρουνου (σχεδιαστικα) :)
Ειναι ολα πιο κοφτερα πιο μυτερα oντος σαν Alien η στρογγυλοποιηση εχει φυγει.
[DOUBLEPOST=1524506197][/DOUBLEPOST]
ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ....

2.ΤΟ MP3 ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΤΕΡΟΕΙΔΕΣ" ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΟΓΙΚΗ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΑΠΡΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.
[DOUBLEPOST=1524482505][/DOUBLEPOST]ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΡΟΧΕΣ....
Να σου πω την αληθεια ομως για φαντασου με συμπλεκτη 5αρι κιβωτιο και το μοτερ του R6 τι παιχνιδια θα κανει χιλιες φορες που δεν ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ενα βαρετο σκουτερ!

Εν τω μεταξυ η θεση οδηγησης του ειναι πολυ επιθετικη δεν ειναι χωνευτη οπως το παρατηρουσα σκυβεις προς τα εμπρος που σε παραπεμπει σε καθε ειδους κασκαντεριλικι και με καμια 90αρια αλογα μαλλον το δρομολογιο δουλεια-σπιτι και τα γυρο γυρο στης πλατειες κατι μου λεει οτι θα μπαινεις με αναποδα!!!

Reaction score
27.919
ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ....

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDWING 1000 TOY 75?:o:D

Reaction score
5.961
Αν πουλήσει λογικά θα μπει και του r1 μετά η του vmax ....
Λέω εγώ τώρα
Μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος κινητήρας ήταν 125 κυβικά

melina

Cargo 200
Reaction score
46.354
Πέφτει αλλά στρίβει ασφαλέστερα.
μου αρέσει και αυτή αλλά εγώ θέλω εκείνη που λέγανε ότι θα βγάλουνε που δεν πέφτει και δεν έχει 2 ρόδες μπροστά (να μην φαίνομαι για φλώρος :tongue: :laugh: )

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Αν πουλήσει λογικά θα μπει και του r1 μετά η του vmax ....
Λέω εγώ τώρα
Μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος κινητήρας ήταν 125 κυβικά
Για κυκλοφορία πόλης δεν κάνει,μετά είναι και η τιμή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
η γιαμι...οκ για καποιους μπορει να δειχνει φλωραδικη
αλλα
δεν πεφτεις ευκολα......με 2 τροχους.....και διπλο πηρουνι
οκ εχει μειονεκτιματα κοστους στο σερβις
αλλα 2 τροχοι ειναι πολυ καλυτεροι (εκτος απο ο στριψημο)
και μπορεις να οδηγας πιο ξενιαστα απο οτι με ενα
περα απο τους <φλωρους> λεμεδες
μενει να δουμε πως θα το δεχτει ο κοσμος......
γιατι και με αλλα λεγαμε και αλλα γινανε τελικα
προσωπικα αυτο το πραμα δεν κανει για κινηση τοσο μεγαλο
αλλα σε ταξιδακι μια χαρα ειναι.....

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.717
Ειναι μοτοσυκλετα για λιγους μαλλον μονο για κυριακες δεν κανει μεσα στην πολη γενικα δεν ειναι για καθε μερα ολη μερα αλλα ειναι μια κατηγορια απο μονη της!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
ερώτηση άσχιετου, με αυτό με τη διπλή ρόδα μπροστά δηλαδή δεν θα πέφτει;
Σταματημενος δεν χρειαζεται να πατας ποδι κατω. Ισορροπει μονο του.
Το αλλο που περιμενεις ειναι bmw, δεν ειναι ετοιμο ακομη.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
To MP3 κλειδώνει σε κάθε θέση με μοχλό. Για να ισορροπούν μόνα τους θα χρειάζονταν γυροσκοπικό μηχανισμό, πανάκριβο και βαρύ.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
To MP3 κλειδώνει σε κάθε θέση με μοχλό. Για να ισορροπούν μόνα τους θα χρειάζονταν γυροσκοπικό μηχανισμό, πανάκριβο και βαρύ.
καταλαβαινω τι λες. οταν ειναι σταματημενα λεω. ακινητα.
Η bmw εχει ανακοινωσει οτι σχεδιαζει μηχανη που θα ισορροπει μονη της συνεχως. Και εγω φανταζομαι οτι με γυροσκοπικο μηχανισμο θα γινεται.

Reaction score
782
Canam spider φίλου που ειχα οδηγήσει οταν το ειχε παρει δεν με βολεψε ως τριτροχο.
Βεβαια εκεινος το πήγαινε λες και ηταν ποδήλατο.
Εγω δεν....
Κουλος

Reaction score
2.001
Έχουμε καθόλου εικόνα για το Honda nc750x dct 2018;

Προσωπικά γουστάρω πολύ το Yamaha tracer 700 όπως έχω ήδη γράψει....αλλά ένας φύλλος με έχει
"βαλαντώσει" για το Honda. "Και είναι πολύ καλό, και φρενάρει, και έχει κ χώρο για κράνος, και είναι και φουλ αξιόπιστο, και...και...και..."

Αυτό που πάντα με νευρίαζε στην Honda (που την θεωρώ κορυφαία στην αξιοπιστία) είναι το γεγονός ότι στα ίδια λεφτά με τους άλλους δίνει μηχανές που στο θέμα του κινητήρα πάντα είναι πιο κάτω απο τον ανταγωνισμό και αφετέρου ποτέ δεν με τρέλαινε το σχεδιαστικό της κομμάτι....

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.717
Kαι τα 3 ειναι πολυ καλα μοτοσυκλετακια ναι η honda (με ολα τα προσοντα)
οπως λενε πολλοι εχει αξιοπιστους κινητηρες ομως δεν εχουν πολλα αλογα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και τα φρενα αναρτησεις ειναι λιγο υποδυεστερα απο της υπολοιπες εταιριες οχι ομως οτι δεν ειναι καλα!

Συμβουλη μου το tracer με κλειστα ματια ειναι ολο σαν συνολο καλο και φρενα και αναρτησεις πολυ καλη μεταπωληση αν το βαρεθεις το δινεις την αλλη μερα μην ξεχνας ειναι μπεστ σελερ εχει πολυ μικρη καταναλωση στο ταξιδι 5,5 λιτρα οσο ενα beverley 350 ομως εχει το διπλασιο κυβισμο και την διπλασια ιπποδυναμη νομιζω ειναι 75 αλογα ταξιδευει ανετα με 2 ατομα και βαλιτσες.

Αλλα αν θες να με ακουσεις μαζεψε χρηματα και παρε τον μεγαλο αδελφο του Tracer 900 η την απλη εκδοση η ακομα καλυτερα την εκδοση GT με το πακετο αποσκευων, πληρως ρυθμιζομενες αναρτησεις, και θερμαινομενα κριπ και σελα, εχει εχρωμη οθονη tft απο το καιν R1, εχει cruise control για τα ταξιδακια και συστημα για γρηγορες αλλαγες ταχυτητων (χωρις συμπλεκτη) quik shifter κατι που ολα αυτα η honda δεν τα εχει σαν πακετο και νομιζω οτι αν το παρεις θα το αποχωριστεις δυσκολα!

Σε αυτα τα χρηματα δυσκολα θα σταθει μοτοσυκλετα διπλα του με ενα φλασαρισμα εγκεφαλου και μια ολοσωμη AKRAPA θα ειναι μουρλια!!!!

Reaction score
2.001
Φίλε το 900 είναι εκτός για μένα...Το θέλω για μετακίνηση εντος και καμία βόλτα αργά κ που. Απλά μετά απο 3,5 χρόνια με σκούτερ (το οποίο ήρθε μετά από ένα φαζερ 600) είπα τέλος με δαυτα....Μηχανή κ πάλι μηχανή.

Το 900αρι όμως είναι too much για αυτό που θέλω.... Κουκλί αλλά too much.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork