JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
To αυτό.Εχεις ακούσει ποτέ ισοβαρικό?
To αυτό.Εχεις ακούσει ποτέ ισοβαρικό?
μετα απο αυτο http://www.sonusaeterna.com/ngine#!/index σιγουρα υπαρχουν παρα πολλοι ......Ή από αυτοικανοποιούμενους............
ποια ειναι αυτα?ναι, ο εγωισμος στο high end είναι δομικο στοιχείο.
κουφαλογα και ασχετοι είναι σε μεγαλα ποσοστα αλλα κυριως εγωιστες που δεν παραδέχονται τα λαθη τους.
που δε θαγοραζαν με τιποτε ηχεια του κυριου , αλλα εχουν και απολαμβανουν μουσικη απο ηχεια που χρησιμοποιουν φιλτρα του..οποτε εχουμε κατι εκατομμυρια εγωιστες , κουφαλογα και ασχετους....μαλιστα...
ναι, ο εγωισμος στο high end είναι δομικο στοιχείο.
κουφαλογα και ασχετοι είναι σε μεγαλα ποσοστα αλλα κυριως εγωιστες που δεν παραδέχονται τα λαθη τους.
το ακουσες σε χωρο που του αξιζει;τρελα θεματα το ηχειο, και φυσικα απίστευτα ακριβο. Αστο... δεν το ακουσες μονο εσυ...
θα μας βαλεις κατι μεχρι τα 30000?
Νίκο όταν 'ξεκολλήσεις' από τις ανούσιες μετρήσεις τότε σίγουρα θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συζητηση.. όπως γνωρίζεις και τα Behringer των 60 ευρώ μετράνε καλά..αν γίνεται ενα παραδειγμα πηγης προενισχυτη ενισχυτη ηχειου καλωδιων (ασημενιων φυσικα...) που να εχει την αναλυση και την ελλειψη παραμορφωσης στο εύρoς συχνοτήτων που παιζουν τα Grιmm με τιμη ... αντε...έως τα 30000ε.
Ενα παρακαλώ.
Μετα συνεχιζουμε την συζητηση.
Δεν τα έχεις ακούσει αλλά εναντιώνεσαι στην άποψή μου, ο οποίος τα έχω ακούσει και ακόμα παραθέτεις αυτά τά 'γραφικά' όπως "σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται" και τα Γκριμ είναι "ηχοσύστημα"..Γιάννη, Πανίκκο, Σταμάτη, Βλάση, έχετε όλοι δίκιο, δεν διαφωνώ.
Άλλωστε, αυτό που έγραψα ήταν απλά μια διευκρίνιση σχετικά με τους όρους "ηχεία" και "ηχοσύστημα" στο σχόλιο του SUDOKU. Εξάλλου, πρόσθεσα τη φράση "(σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται)" για να δείξω ότι δεν είναι η δική μου άποψη - δεν θα μπορούσα να έχω άποψη άλλωστε, αφού δεν είχα την ευκαιρία να τα ακούσω.
Μάλλον οικοσυστήματα με πληθώρα προστατευόμενων...ειδών..... δεν είναι ηχοσυστήματα?? τι είναι σκρίνια??
Εγώ που δε γνωρίζω, ποια είναι αυτά να πάω να τα πάρω;.. όπως γνωρίζεις και τα Behringer των 60 ευρώ μετράνε καλά..
Τι θα έλεγες για το εξής σετακι....τρελα θεματα το ηχειο, και φυσικα απίστευτα ακριβο. Αστο... δεν το ακουσες μονο εσυ...
θα μας βαλεις κατι μεχρι τα 30000?
αν εγραφες και την συνομοταξια ......Μάλλον οικοσυστήματα με πληθώρα προστατευόμενων...ειδών.
Μην γράφεις τόσα. Κινδυνεύεις από σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα....................
οτι αλλο ειναι κουνελο@αμηστρεςκαι όσον αφορά ότι το Γκριμ είναι "ηχοσύστημα"... το δικό μου δεν είναι ηχοσύστημα?? το δικό σου?? δεν είναι ηχοσυστήματα?? τι είναι σκρίνια??
Μπερδεύτηκα ρε Κώστα!εδώ μιλάμε για γκριμ, τι τις θες τις κουδουνίστρες βρε;
Βετούλη μην βιάζεσαι να πουλήσεις τα ηχεία σου.... ο Μπρούνο βγάζει καλύτερα ηχεία από τα Grimm...
πάντα με εξιτάριζαν οι απόψεις σου... εδώ είσαι κότα......................
πάντα με εξιτάριζαν οι απόψεις σου... εδώ είσαι κότα...πάντα με εξιτάριζαν οι απόψεις σου... εδώ είσαι κότα...