- Reaction score
- 3.332
εξαιρετικο συστημα και θα στεκοταν αριστα διπλα στα Grimm.Τι θα έλεγες για το εξής σετακι....
Prism Lyra
Ypsilon Phaethon
Tidal Piano Cera
Καλωδια Organic Audio by Argento
Εγω νομιζω οτι θα στέκονταν αρκετά καλα διπλα στα Grimm σε αξιοπρεπή χωρο...
1) Είναι η δεύτερη φορά που χαρακτηρίζεις "γραφικά" τα όσα γράφω. Θα σε παρακαλέσω θερμά να σταματήσεις να χαρακτηρίζεις τα γραφόμενά μου - άρα κι εμένα - και να μένεις στην ουσία της συζήτησης. Μπορείς;Δεν τα έχεις ακούσει αλλά εναντιώνεσαι στην άποψή μου, ο οποίος τα έχω ακούσει και ακόμα παραθέτεις αυτά τά 'γραφικά' όπως "σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται" και τα Γκριμ είναι "ηχοσύστημα"..
σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται από ποιους ??
και όσον αφορά ότι το Γκριμ είναι "ηχοσύστημα"... το δικό μου δεν είναι ηχοσύστημα?? το δικό σου?? δεν είναι ηχοσυστήματα?? τι είναι σκρίνια??
επισης, αφου θελει και ο εαρ να μιλησουμε για ενισχυτικα...Τι θα έλεγες για το εξής σετακι....
Prism Lyra
Ypsilon Phaethon
Tidal Piano Cera
Αλοιφή σε έκανε ρε. Σου πέταξε ένα ψωρο-ολοκληρωμένο της Ypsilon (που ξέρει ότι της έχεις αδυναμία - κρυφογερμανόφιλη μουσίτσα) κι αυτό ήταν. Παίξε τώρα κατενάτσιο μέχρι το 120'.επισης, αφου θελει και ο εαρ να μιλησουμε για ενισχυτικα...
(όχι δεν θα το κανω....)
απλως τα cera θελουν "To use the whole dynamic range of it and listening complex music also from time to time very loud we recommend 120 watts at 8 ohm."
o phaethon ενώ είναι 110 sta 8 είναι 160w στα 4.
με δεδομενη την αντισταση των cera (4-6) ουσιαστικα αδυνατεί να ανταπεξελθει με βαση τα λεγομενα της Tidal στα "δυσκολα κρεσέντο" για τα οποια εγραφα ότι τα Grimm διαπρεπουν.
(σε όλα τα σταδια της εξέλιξης του phaethon τον ειχα ακουσει με αρκετα ποιο ευαίσθητα και ευκολα ηχεια....ενώ και τα tidal του Μιχάλη εδειχναν να ζητάν και άλλα αποθέματα ισχύος από τα (ισχυρά γενικά) ενισχυτικά του...)
Μπονζούρ. Τί έγινε; Πώς πάει ο έγγαμος βίος; Σειρά σου να πλύνεις τα πχιάτα σήμερα ε;Καλημερα σας!
εδω κι εμεις...
μια χαρα, μια χαρα, σουπερ...Μπονζούρ. Τί έγινε; Πώς πάει ο έγγαμος βίος; Σειρά σου να πλύνεις τα πχιάτα σήμερα ε;
Κάτι ξέρεις εσύ.Τι θα έλεγες για το εξής σετακι....
Prism Lyra
Ypsilon Phaethon
Tidal Piano Cera
τα τελικα του σταδια τα ηθελα για να οδηγησω τα quad.Ε όχι και εκατομμύρια! Τα εκατομμύρια ακούν από spotify και YT... Το σπορ είναι ολιγάριθμον και συνήθως μοναχικό... Κ
Αλοιφή σε έκανε ρε. Σου πέταξε ένα ψωρο-ολοκληρωμένο της Ypsilon (που ξέρει ότι της έχεις αδυναμία - κρυφογερμανόφιλη μουσίτσα) κι αυτό ήταν. Παίξε τώρα κατενάτσιο μέχρι το 120'.
Spotify reΚαλημερα βρε γρουσουζηδες . Με τοση γλωσοφαγια αρνειται το ψωρο theta μου να διαβασει δισκακια.
Ο Vet και ο Κογιας φταινε.
Αντε ξανα το linn.
α ένα ένα τα βλεπω...Τι θα έλεγες για το εξής σετακι....
Prism Lyra
Ypsilon Phaethon
Tidal Piano Cera
Με 5000 ντόλαρς...περιμενω....
ανευ....
(μην βαλεις και εσυ τα linkwitz...)
ενώ για τα Organic Audio by Argento....α ένα ένα τα βλέπω...γιατι λυρα?
για να ριξω λιγο το budget ρε φιλε... οπου μπορω κοβω....α ένα ένα τα βλεπω...
γιατι λυρα? δεν μας κανουν οι μετρικ?
(χι χι...)
best value for money καλωδια..... χωρις αντιπαλο μεχρι τωρα....ενώ για τα Organic Audio by Argento....
κλαιω!!!!!!!Φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για best value for money... για καλώδια... & Ypsilon Phaethon
Κόγια κλείδωσέ το τώρα....!