- Reaction score
- 79.675
ε πε ντε! με το τσιγκέλιΞέρω.
ε πε ντε! με το τσιγκέλιΞέρω.
Στον μεγαλο 32αρι τα codecs τα πληρωνεις στον 16αρι ειναι ηδη μεσασε ένα σάιτ είχα δει στα πεταχτά να πουλάνε εξτρα (εκτός από το μικρόφωνο) και κάτι 3d codecs για το highμαραφέτι με καμιά 3000...
τι παραπάνω προσφέρουν αυτά?ξερς?
τι ανώμαλη εταιρία...Στον μεγαλο 32αρι τα codecs τα πληρωνεις στον 16αρι ειναι ηδη μεσα
Ειναι τα immersive formarsτι ανώμαλη εταιρία...
και τι προσφέρουν αυτά δηλαδή?
μα έλεος...Ειναι τα immersive formars
Atmos, dts x auro κτλ
Οταν παιζεις μπαλα μονος σου , χρεωνεις οτι θελεις οσο θελεις.μα έλεος...
και τα πληρώνεις εξτρα σε μηχάνημα 30.000 ευρώ?
δεν είναι το τι περιμένω εγώ...αλλά οι πελάτες τουςΤι περιμένεις από Γάλλους χαλιεντάδες?
σίγουρα...αλλά και με λίγη λογικήΟταν παιζεις μπαλα μονος σου , χρεωνεις οτι θελεις οσο θελεις.
δεν είναι το τι περιμένω εγώ...αλλά οι πελάτες τους
δηλαδή ένας που δεν αγοράζει τα φορμά αυτού του υπερπρο...
θα δώσει 30.000 για να έχει ισοστάθμιση χωρίς μικρόφωνο?
περίεργο μάρκετινγκ
εμ έτσι μπράβο πες τα όμορφα που τα ξερς ....Δεν είναι έτσι μωρέ, είναι πιο πολύπλοκο.
Είναι ουσιαστικά δικαιώματα για ψηφιακή έξοδο των διακριτών καναλιών έως 32, που ανήκει σε διαφορετικό πακέτο της Dolby, και επειδή εμπλέκεται με την δημιουργία immersive formats διότι οι AES EBU έχουν και εισόδους, αυτή είναι η ορθή κοστολόγηση, όπως και στο νέο arvus, όπως και στα υπόλοιπα στουντιακής χρήσης μηχανήματα.
Νταξ;
Αυτο εννοει οταν εχεις τον 32αρι αλλα με 16 καναλιαεμ έτσι μπράβο πες τα όμορφα που τα ξερς ....
εδώ γιατί γράφει ότι διατίθεται και για το 16?
λάθος
ή για περίπτωση αναβάθμισης σε πάνω από 16 κανάλια?
http://www.audioaffair.co.uk/trinnov-3d-audio-codecs-for-altitude16-altitude24-and-altitude32
ναι ...τώρα αξιώθηκα να κάνω scroll downΑυτο εννοει οταν εχεις τον 32αρι αλλα με 16 καναλια
Καλέ! Kαι το δικό μας γράφει..Σαπάκι , και λοιπόν;Καλέ!
Γράφει ▒ HIGH•END η οθόνη!
εδώ γιατί γράφει ότι διατίθεται και για το 16?
λάθος
ή για περίπτωση αναβάθμισης σε πάνω από 16 κανάλια?
http://www.audioaffair.co.uk/trinnov-3d-audio-codecs-for-altitude16-altitude24-and-altitude32
διακριτών καναλιών έως 32, που ανήκει σε διαφορετικό πακέτο της Dolby
Μου έγινες κ εσύ χαλιεντας.......οραιτΆλλο ένα ηχείο έμεινε, το κεντρικό.
Και συνεχίζω συνδέσεις και καλωδιώσεις των σαμπ.
Άναψε...
View attachment 122755
View attachment 122756
View attachment 122758
Συνδέσεων συνέχεια .. View attachment 122757
Ήταν στους χαλιεντάδες ''Ηχητικές αποδράσεις'' και τον μετέφεραν εδώ οπότε όλα καλά.Μου έγινες κ εσύ χαλιεντας.......οραιτ
Δια του λόγου το ασφαλές,ιδού και ο σκληρός πυρήνας του Hi-End (από το εγχειρίδιο χρήσης):Αυτό, είναι high end κύριοι..