Έντεχνα αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια

Reaction score
1.213
Απάντηση: Έντεχνα αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια...

Φυσικά ΟΧΙ. Mελέτη δεν πιάνεις το χιούμορ μου και είναι φυσικό...:114:
Πιθανοτατα αν ειναι ιδιαιτερως υψηλου επιπεδου να ειναι φυσικο να μην το πιανω.

Δηλαδη αποδιδεις την βια στο οινοπνευμα που καταναλωνεται σε αυτους τους χωρους ( υποθετω μονο στα καψουρομαγαζα... ) και ετσι βγαζεις αυτη την.... υψηλου επιπεδου ...ψυχαναλυτικη ερμηνεια.

Μαλιστα..εγινε κατανοητο.

Reaction score
1.213

Αυριο θα μου εξηγησεις και πως η καταναλωση οινοπνευματος σε οδηγει απο μονη της στην αναζητηση προσκαιρου (αλλοδαπου τυπου αν καταλαβα καλα ) ερωτα..

Εκτος αν εχει να κανει με το ..ηθος αυτων των ..καταπτυστων ανθρωπων που ακουν ..τς..τς..τς..καψουροτραγουδα..

Reaction score
38

Πιθανοτατα αν ειναι ιδιαιτερως υψηλου επιπεδου να ειναι φυσικο να μην το πιανω.

Δηλαδη αποδιδεις την βια στο οινοπνευμα που καταναλωνεται σε αυτους τους χωρους ( υποθετω μονο στα καψουρομαγαζα... ) και ετσι βγαζεις αυτη την.... υψηλου επιπεδου ψυχαναλυτικη ερμηνεια.

Μαλιστα..εγινε κατανοητο.
Βία δεν συναντάμε μόνο στις πράξεις αλλά και στα λόγια Μελέτη....όχι δεν είμαι υψηλού επιπέδου με τον τρόπο που το εννοείς εσύ επιδή κάτι που έγραψα δεν σου άρεσε...Δεν πρόσεξες ότι έβαλα φατσούλα με χαμόγελο και λυπάμαι που με αναγκάζεις να στο εξηγήσω (μόνο αυτό).
Δυστυχώς περισσότερη βία έχω δει στα σκυλομάγαζα και σχεδόν καθόλου σε μουσικές σκηνές ή στο Μέγαρο:142: ορίστε πάλι γελάω......
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω πάει σε τέτοιου είδους μαγαζιά γιατί θα σου έλεγα ψέματα...ούτε κατακρίνω τους ανθρώπους που πηγαίνουν σε αυτά.
Κατακρίνω αν θέλεις τους ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι διαφορετικοί σε ότι αφορά τις προτιμήσεις και τους κατακρίνουν για αυτό...και ξέρεις γιατί ? γιατί αντιστέκονται σε αυτόν τον κατα συρροή βιασμό του ελληνικού τραγουδιού.
Έχουμε βγει off topic αλλά έπρεπε να σου απαντήσω....τώρα αν νομίζεις ότι το παίζω υπεράνω δεν φταίω εγώ.....:122:

Reaction score
38

Αυριο θα μου εξηγησεις και πως η καταναλωση οινοπνευματος σε οδηγει απο μονη της στην αναζητηση προσκαιρου (αλλοδαπου τυπου αν καταλαβα καλα ) ερωτα..

Εκτος αν εχει να κανει με το ..ηθος αυτων των ..καταπτυστων ανθρωπων που ακουν ..τς..τς..τς..καψουροτραγουδα..
Πολύ ωραίο θέμα για τα λοιπά:107:

Reaction score
1.213

audiophile62 θα στο γράψω για πρώτη και τελευταία φορά...στη μουσική κατηγορία δεν θα δεχτώ τα πολιτικά σου συνθήματα δια μέσου των βίντεο. Αυτό το λέω για όλους όχι μόνο για σένα...αν υπάρξει συνέχεια θα πέσει ψαλίδισμα...ελπίζω να καταλαβαινόμαστε...

Τωρα που το σκεφτομαι...θα ηθελα να μας πεις ποιος σε ορισε λογοκριτη των πολιτικων μυνηματων που μπορει να εκφραζει ενα καλλιτεχνικο εργο .

Reaction score
1.213

Πολύ ωραίο θέμα για τα λοιπά:107:

Δεν χρειαζεται να παει στα ''λοιπα''...μπορεις να διατυπωσεις και εδω την γνωμη σου η τις ενστασεις σου σε αυτα που εγραψα..

Reaction score
38

Τωρα που το σκεφτομαι...θα ηθελα να μας πεις ποιος σε ορισε λογοκριτη των πολιτικων μυνηματων που μπορει να εκφραζει ενα καλλιτεχνικο εργο .
Ο ίδιος που όρισε και εσένα χωρίς να διαβάσεις όλο το υπόλοιπο νήμα που ακολουθεί μετά από αυτή μου την απάντηση...:109:

Reaction score
38

Δεν χρειαζεται να παει στα ''λοιπα''...μπορεις να διατυπωσεις και εδω την γνωμη σου η τις ενστασεις σου σε αυτα που εγραψα..
Να τελειώσει κάποια στιγμή το off topic? Eίπαμε αυτό το νήμα είναι για μουσική και όχι για λογομαχία...αν θές πάρε τα όπλα σου και πάμε στα λοιπά θέματα να τα πούμε....:427:

Reaction score
1.213

Ο ίδιος που όρισε και εσένα χωρίς να διαβάσεις όλο το υπόλοιπο νήμα που ακολουθεί μετά από αυτή μου την απάντηση...:109:

Το διαβασα....αλλα δεν εχει σημασια.

Εχεις ηδη αποδειξει οτι εχεις ευαισθητο στομαχι σε αυτα που δεν σου αρεσουν ....:605:

Και εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως απο τα καψουρομαγαζα καταληγει καποιος στα ρωσικα και ρουμανικα αρωματα..

Μαλλον θα ειναι καποιο υψηλου επιπεδου χουμορ..

θα προσπαθησω να το καταλαβω αυριο που θα ειμαι ποιο ξεκουραστος...αν στο μεταξυ εχεις δωσει και καποια εξηγηση θα με διευκολυνεις...

Reaction score
38

Το διαβασα....αλλα δεν εχει σημασια.

Εχεις ηδη αποδειξει οτι εχεις ευαισθητο στομαχι σε αυτα που δεν σου αρεσουν ....:605:

Και εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως απο τα καψουρομαγαζα καταληγει καποιος στα ρωσικα και ρουμανικα αρωματα..

Μαλλον θα ειναι καποιο υψηλου επιπεδου χουμορ..

θα προσπαθησω να το καταλαβω αυριο που θα ειμαι ποιο ξεκουραστος...αν στο μεταξυ εχεις δωσει και καποια εξηγηση θα με διευκολυνεις...
Σε ποιούς το έχω αποδείξει Μελέτη? Σε έθιξα κάπου και το ξέχασα? Προς τι αυτή σου η ειρωνική επίθεση?
Να είσαι καλά αλλά ευαίσθητο στομάχι έχω για τους ανθρώπους που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα...

Reaction score
1.213

Σε ποιούς το έχω αποδείξει Μελέτη? Σε έθιξα κάπου και το ξέχασα?
Το σβησμενο video το ξεχασες προφανως.

Αλλα ουτε και αυτα εχουν σημασια.Γιατι δεν μου απαντησες.Ουτε στην μια ερωτηση ουτε στην αλλη.

Καληνυχτα.

Reaction score
38

Το σβησμενο video το ξεχασες προφανως.

Αλλα ουτε και αυτα εχουν σημασια.Γιατι δεν μου απαντησες.Ουτε στην μια ερωτηση ουτε στην αλλη.

Καληνυχτα.
Ποιό σβησμένο βίντεο Μελέτη τι λές? Όλα εκεί είναι με τις προεπιλεγμένες εικόνες...κανονικά

Έχω απαντήσει ήδη πολύ πιο πριν.

Reaction score
1.213

Έχω απαντήσει ήδη πολύ πιο πριν.
Αν η στρατευμενη τεχνη σου προκαλει αρνητικους συνειρμους οπως ειπες η αν πιστευεις οτι σκιαγραφει κατωτερου επιπεδου συναισθηματα ...τοτε μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα και να διατυπωσεις τους προβληματισμους σου σχετικα με την αναγκη στρατευσης η οχι της τεχνης .Σιγουρα θα ειναι ενα πολυ ενδιαφερον (αν δεν εχει ξανασυζητηθει ) θεμα.

Και οχι να απειλεις οτι θα ψαλιδισεις οτιδηποτε οπτικο η γραπτο (γιατι αντι για video θα μπορουσε πχ καποιος να ειχε ποσταρει ενα ποιημα η ενα αποσπασμα απο ενα λογοτεχνικο εργο ) εργο που μπορει να περιεχει τετοια μηνυματα.

Οσο για τα ποτα και τα ''ξενυχτια'' θα μπορουσες αφου θελεις τοσο πολυ να ανοιξεις ενα θεμα με τις συνεπειες απο την καταναλωση οινοπνευματος την συνδεση του με ενδοοικογενειακη και μη βια , τα αιτια ψυχολογικα η δεν ξερω εγω τι αλλο που μπορει να προυπαρχουν και να οδηγησουν σε κατι τετοιο (και ισως πυροδοτυνται απο την καταναλωση οινοπνευματων ) κι ερευνες πανω σε αυτα.

Οχι να μας λες οτι οι γαβ γαβ (η αλλιως αυτοι που πηγαινουν σε καψουρομαγαζα ) πανε και δερνουν τις γυναικες τους (πιθανοτατα αφου εχουν ποτιστει με αλλοδαπα αρωματα πρωτα ).

Δεν ξερω βεβαια αν καταναλωνοντας την ιδια ποσοτητα σε μια παμπ με jazz μουσικη ειχαν την ιδια καταληξη...

Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν μαλιστα ενας ανθρωπος πηγαινει στο Μεγαρο μουσικης αλλα θελει και να διασκεδασει με την παρεα του σε ενα απο τα παραπανω μαγαζια (εκτος αν το ενα αποκλειει το αλλο..:142: )

Tωρα σου απαντησα και εγω.

Reaction score
38

Αν η στρατευμενη τεχνη σου προκαλει αρνητικους συνειρμους οπως ειπες η αν πιστευεις οτι σκιαγραφει κατωτερου επιπεδου συναισθηματα ...τοτε μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα και να διατυπωσεις τους προβληματισμους σου σχετικα με την αναγκη στρατευσης η οχι της τεχνης .Σιγουρα θα ειναι ενα πολυ ενδιαφερον (αν δεν εχει ξανασυζητηθει ) θεμα.

Γνωρίζεις τι εστί ''στρατευμένη τέχνη''
Αφού κόπτεσαι τόσο κάντο εσύ:107:
Εγώ δεν έχω προβληματισμούς σχετικά με την στρατευμένη τέχνη.......για μένα αξία έχει η α ν έ ν τ α χ τ η

Και οχι να απειλεις οτι θα ψαλιδισεις οτιδηποτε οπτικο η γραπτο (γιατι αντι για video θα μπορουσε πχ καποιος να ειχε ποσταρει ενα ποιημα η ενα αποσπασμα απο ενα λογοτεχνικο εργο ) εργο που μπορει να περιεχει τετοια μηνυματα.

Μιλάς αθροιστικά για μια ακόμα φορά και δεν έχεις διαβάσει ή δεν θέλεις να κατανοήσεις το νόημα των γραγόμενών μου....ξέρεις μπορώ και εγώ να εικάσω καθώς και να σου απομονώσω εκφράσεις η ακόμα και προτάσεις για να δημιουργήσω εντυπώσεις αλλά δεν το κάνω γιατί σε συμπαθώ lol.
Δε με λες που είδες να έχω ψαλιδίσει κείμενο ή κάποιο ποίημα που εσύ έβαλες κύριε δικηγόρε?

Οσο για τα ποτα και τα ''ξενυχτια'' θα μπορουσες αφου θελεις τοσο πολυ να ανοιξεις ενα θεμα με τις συνεπειες απο την καταναλωση οινοπνευματος την συνδεση του με ενδοοικογενειακη και μη βια , τα αιτια ψυχολογικα η δεν ξερω εγω τι αλλο που μπορει να προυπαρχουν και να οδηγησουν σε κατι τετοιο (και ισως πυροδοτυνται απο την καταναλωση οινοπνευματων ) κι ερευνες πανω σε αυτα.

:142::142: εικασίες και ξανά μανά εικασίες να'χουμε να λέμε!!!

Οχι να μας λες οτι οι γαβ γαβ (η αλλιως αυτοι που πηγαινουν σε καψουρομαγαζα ) πανε και δερνουν τις γυναικες τους (πιθανοτατα αφου εχουν ποτιστει με αλλοδαπα αρωματα πρωτα ).

Δεν ξερω βεβαια αν καταναλωνοντας την ιδια ποσοτητα σε μια παμπ με jazz μουσικη ειχαν την ιδια καταληξη...

Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν μαλιστα ενας ανθρωπος πηγαινει στο Μεγαρο μουσικης αλλα θελει και να διασκεδασει με την παρεα του σε ενα απο τα παραπανω μαγαζια (εκτος αν το ενα αποκλειει το αλλο..:142: )
Οχι τίποτα δεν αποκλέιει τίποτα γιατί ''Όλα είναι δρόμος''

Reaction score
38

........και αύριο μέρα είναι να μου τα χώσεις Μελέτη!!:138:
Εντάξει κατάφερες αυτό που ήθελες να συμβάλεις στην καταστροφή του θέματος, που βέβαια είχε ξεκινήσει από πριν με τα πολλά off topic αλλά δεν πειράζει...:142: ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Reaction score
1.213

........και αύριο μέρα είναι να μου τα χώσεις Μελέτη!!
Εντάξει κατάφερες αυτό που ήθελες να συμβάλεις στην καταστροφή του θέματος, που βέβαια είχε ξεκινήσει από πριν με τα πολλά off topic αλλά δεν πειράζει...:142: ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

To πετυχες.....αυτος ηταν ο σκοπος μου.Χτες σηκωθηκα και ειπα...μμμμμμμμμμ...τι θεμα θα καταστρεψουμε σημερα...ααα !!!...ας δουμε τι εγραψε η fedra...:142:

Συγνωμη αν εγραψα εικασιες σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για το οποιο εσυ εισαι σιγουρη (για τη βια μιλαω..)...

Αφου ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ τοτε ασε τα θεματα να ακολουθουν τον δικο τους χωρις απειλες για ψαλιδισματα...

Reaction score
38

To πετυχες.....αυτος ηταν ο σκοπος μου.Χτες σηκωθηκα και ειπα...μμμμμμμμμμ...τι θεμα θα καταστρεψουμε σημερα...ααα !!!...ας δουμε τι εγραψε η fedra...

Συγνωμη αν εγραψα εικασιες σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για το οποιο εσυ εισαι σιγουρη (για τη βια μιλαω..)...

Αφου ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ τοτε ασε τα θεματα να ακολουθουν τον δικο τους χωρις απειλες για ψαλιδισματα...
Όλα είναι δρόμος που έχει τη δική του ιστορία......
Μάνος Λοΐζος - Ο δρόμος
[YOUTUBE]9WdCOivd_HQ&feature=related[/YOUTUBE]
Ένα τραγούδι που δεν μιλά κομματικά αλλά αντιπροσωπεύει κοινό ζητούμενο αγαθό για όλο το ελληνικό όχι μόνο λαό αλλά και έθνος....μια παγκόσμια λέξη ''ελευθερία''

Έβαλα αυτό το τραγούδι ως αντιπροσωπευτικό μιας εποχής δύσκολης για όλο τον Ελληνικό λαό.
Όμως εκεί που το κόμματα έκαναν την πάπια και υποχθόνια κανόνιζαν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων οι καλλιτέχνες πολιτικά και το τονίζω πολιτικά τοποθετημένοι έκαναν τον δικό τους αγώνα ενωμένοι.
Όπως βλέπουμε στο βίντεο αυτό που μιλάει για την ελευθερία της έκφρασης την ελευθερία του ατόμου από τα διαχρονικά δεσμά των καιροσκοπικών ιδεολογικών μικροτήτων η εικόνα είναι μικρά παιδιά που το αύριο τους ανήκει(ελευθερία από οποιαδήποτε δεσμά, Ειρήνη στον κόσμο )κλπ που όπως ξέρουμε είναι παγκόσμια ζητούμενα αγαθά......αν εμείς οι μεγάλοι αφήσουμε αυτά τα παιδιά να οραματίζονται....

''Μέσα σ΄ αυτόν τον κυκεώνα της ολοκληρωτικής εμπορευματοποίησης της ζωής, οφείλουμε να σταθούμε και να αναλογιστούμε τις πραγματικές αξίες, να επικεντρωθούμε στις πραγματικές ανάγκες, να αντιληφθούμε τι κρύβεται πίσω από τις ιδεολογικοποιημένες λέξεις που τόσο επιτηδευμένα και όμορφα μας εγκλωβίζουν σε μια ζωή-φυλακή, στολισμένη με ψευδοδάφνες και επισφαλείς βεβαιότητες. Γεωργία Βεληβασάκη(κάπου το είχα διαβάσει και μου έκανε εντύπωση αυτή της η τοποθέτηση)

Η στρατευμένη τέχνη πλέον αντί να αγγίζει με σθένος μεγάλα κοινωνικά φαινόμενα όπως για παράδειγμα το θέμα της παγκοσμιοποίησης, της οικονομικής κρίσης, της υγείας, θέματα που έχουν να κάνουν βέβαια και με την πολιτική κλπ ασχολείται μεμονωμένα (σε αυτό ας είναι καλά τα σημερινά ΜΜΕ) με το προβοκατόρικο πέρασμα ιδεών των κομμάτων στη χώρα μας....
Δηλαδή τραγούδια που ο στίχος τους μπορεί να μιλά για μεγάλες κοινωνικοπολιτικές ιδέες με την στρατευμένη εικόνα να τα μετατρέπουν σε κομματικές ιδιοκτησίες.
Αυτό αν δεν είναι μια μορφή μεθοδευμένης βίας ή πειθαναγκασμού των ανθρώπων τότε τι είναι?
Γιατί μόνο το τάδε κόμμα ή το δείνα να είναι αυτό που θα φέρει την κάθαρση στον ελληνικό λαό ?
Οι υπόλοιποι Έλληνες δεν έχουν νοημοσύνη?

Ποιος είναι λοιπόν ο προορισμός της τέχνης εδώ μιλάμε πάντα για τα τραγούδια αν δεν περιγράφουν την εξωτερική πραγματικότητα
με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε άνθρωπος να την ερμηνεύει κατά το δοκούν των δυνατοτήτων του, και να την απομυθοποιεί.
Ποιος ο λόγος ύπαρξής της αν δεν δίνει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα ? και αν τελικά δίνει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας με ποιο τρόπο ποιους δαφνοστολίζει και ποιους αιρετικά στέλνει στα τάρταρα της ανυπαρξίας και της αδράνειας?
Ποιους θέλουν να χτυπήσουν με την εικόνα ασύδοτα?

Εμάς σε αυτό το θέμα μας ενδιαφέρει η τέχνη για την τέχνη αυτή που έχει να κάνει με εικόνα και ήχο μιας και βάζουμε και βίντεο.
Την ανώτερη τέχνη που εκφράζει τον πυρήνα της ψυχής του, το «είναι»του δηλ., και που αποτελεί κοινή ουσία όλων των ανθρώπων χωρίς καμιά σκοπιμότητα και εξαίρεση.

Όταν έβαλα αυτό το θέμα είχα σαν σκοπό αυτή την ανώτερη τέχνη για τους ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από την τραχιά καθημερινότητα της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής πραγματικότητας, να ονειρευτούν, να βάλουν επιλογές τραγουδιών που έχουν μέσα τους ποίηση, μελωδία, για ανθρώπους που το επιζητούν και την ψυχανεμίζονται τη δουλειά.....οι υπόλοιποι ή θα μπορούσαν να ανοίξουν κάποιο άλλο θέμα έστω και στρατευμένης τέχνης δεν το αποκλείω ή ότι άλλο ήθελαν μπορούσαν να το ζητήσουν έτσι απλά.

Μελέτη μου κάνεις κριτική αλλά αυτό είναι δουλειά και απόφαση των αρμόδιων συντονιστών για το αν ψαλιδίσω κάτι ή όχι... δεν είναι δική σου. Αυτά στα γράφω με όλη την καλή μου διάθεση....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Πιστεύω ότι κάτι που "ξεχωρίζει" από το σύνολο, έστω και αρνητικά για κάποιους, μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ενδιαφέρουσα on-topic συζήτηση (που θα εμπλουτίσει το θέμα με ουσία πέρα από την παράθεση κομματιών και συνοπτικών σχολίων πάνω σ' αυτά) πάνω στο τι το κάνει να ξεχωρίζει, και δεν είναι σκόπιμο να διαγράφεται... για παράδειγμα, νομίζω ότι το κείμενο που έγραψες τώρα Fedra, άσχετα αν κανείς συμφωνεί ή όχι, είναι ισχυρότερο ως μέσο προαγωγής μιας συζήτησης, από οποιαδήποτε διαγραφή. Προσωπική μου άποψη...

Reaction score
4.263

Τρύπες,Μπλε, πως θα τους χαρακτήριζες ?

ΥΓ.Ο Χατζηγιάννης τα τελευταία χρόνια είναι μόνο εμπορικός ποπ τραγουδιστής θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μην ξεχνάς ότι έχει πει τραγούδια και αυτά υπάρχουν σε αυτό το θέμα του Χατζηνάσιου....:107: Πιστεύω πως μέχρι το 2000 βία 2003 έκανε ποιοτικές δουλειές μετά επικράτησε το κέρδος και η cosmote: :142:
Tρύπες και Μπλέ είναι καθαρά στην ευρύτερη ροκ σκηνή. Το ότι έχουν ψαγμένους στίχους δεν τους αλλάζει κατηγορία. Ποιός άλλωστε είπε ότι στην ρόκ κυριαρχούν μόνο τα ρηχά νοήματα και στίχοι. Ο Αγγελάκας έπειτα άλλαξε κατηγορία πλησιάζοντας αρκετά το έντεχνο αλλά με τις Τρύπες δεν είχαν καμία σχέση με έντεχνο.

Reaction score
38

Tρύπες και Μπλέ είναι καθαρά στην ευρύτερη ροκ σκηνή. Το ότι έχουν ψαγμένους στίχους δεν τους αλλάζει κατηγορία. Ποιός άλλωστε είπε ότι στην ρόκ κυριαρχούν μόνο τα ρηχά νοήματα και στίχοι. Ο Αγγελάκας έπειτα άλλαξε κατηγορία πλησιάζοντας αρκετά το έντεχνο αλλά με τις Τρύπες δεν είχαν καμία σχέση με έντεχνο.
Δεν είπα πάντως ποτέ ότι η ροκ σκηνή δεν έχει ψαγμένους στίχους....αντίθετα μάλιστα...ούτε σίγουρα αλλάζει η κατηγορία τους δηλ της ροκ σκηνής....αυτό δε σημαίνει όμως ότι όταν ο στίχος ο ψαγμένος όπως σωστά αναφέρεις δένει με ροκ μουσική δεν μπορεί κάποιος να μην το βάλει στα έντεχνα τραγούδια για τους λόγους που έχει ανοιχτεί αυτό το θέμα.
Δηλαδή
Όταν έβαλα αυτό το θέμα είχα σαν σκοπό αυτή την ανώτερη τέχνη για τους ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από την τραχιά καθημερινότητα της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής πραγματικότητας, να ονειρευτούν, να βάλουν επιλογές τραγουδιών που έχουν μέσα τους ποίηση, μελωδία, για ανθρώπους που το επιζητούν και την ψυχανεμίζονται τη δουλειά
Τώρα πιστεύεις ότι οι Τρύπες δεν είχαν ψαγμένο στίχο ? Ποιός έγραφε τους στίχους τους?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic