PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
ΟντωςΘα περιμένουμε για πολύ ακόμα...!!!
ΟντωςΘα περιμένουμε για πολύ ακόμα...!!!
Να φροντίσεις να έχει υπόθεση, αλλιώς δεν έρχομαι.[...] Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, η επόμενη μάζωξη θα είναι στο φτωχικό μου για να δούμε καμιά ταινία βασικά. Τσόντα εννοείται.
Η υποθεση στην τσοντα μας λειπειΝα φροντίσεις να έχει υπόθεση, αλλιώς δεν έρχομαι.
Όχι ,μόνο σε 3Χ...Τσόντες σε auro3d βγήκαν;
Για τσόντες με υπόθεση πεθαίνει ο @xfader . Μέχρι και αεροπλάνο για Κύπρο θα πάρει για να μην τις χάσει. Ενημερώστε εγκαίρως!Να φροντίσεις να έχει υπόθεση, αλλιώς δεν έρχομαι.
Δεν ξέρω να σας πω αν είναι καλό. Μια χαρά έπαιζε πάντως κάτι τύπους με πρόβλημα στις φωνητικές χορδές που έβαζε ο wizzy, εγώ προτίμησα τα flacs. Είχε και κάτι μουσικάρες που τις έβαλα με τη μια στο spotify για περαιτέρω έλεγχο. Τα τυροπιτάκια ήταν γαμηστερά, ευχαρίστως θα ξανάτρωγα μια 12άδα. ι.
Τώρα που το ξέρω, θα το φροντίσω! Θα του έχω και road bike έτοιμο, για να κάνει τη διαδρομή Λάρνακα - Λευκωσία, για να ξεμουδιάσει από το ταξίδι!Για τσόντες με υπόθεση πεθαίνει ο @xfader . Μέχρι και αεροπλάνο για Κύπρο θα πάρει για να μην τις χάσει. Ενημερώστε εγκαίρως!
Η υπόθεση στην τσόντα είναι σαν το μυαλό στον αριστερό. Άχρηστο.Για τσόντες με υπόθεση πεθαίνει ο @xfader . Μέχρι και αεροπλάνο για Κύπρο θα πάρει για να μην τις χάσει. Ενημερώστε εγκαίρως!
Χασιμο χρονουΗ υπόθεση στην τσόντα είναι σαν το μυαλό στον αριστερό. Άχρηστο.
Αν όχι τα πάντα, σίγουρα τα κοάλα!Ακούσαμε κλασσική, ποπ, τέκνο, χάουζ, όπερα, κουβανέζικα, μέταλ, δημοτικά με έμφαση στο τσάμικο, μπλουζ, σέικ, τζαζ, ροκ εντ ρολ με τζατζίκι και με σουβλάκια, σκυλάδικα και έντεχνο.
Βάλαμε και την ξινή την Krall αλλά δεν μας άρεσε.
Τι? metal με νερό; Χωρίς ξύδια; Report κατευθείαν λέμεΟ μάγος ήπιε νερό. Χωρίς φουσκάλες.
Ακούσαμε κλασσική, ποπ, τέκνο, χάουζ, όπερα, κουβανέζικα, μέταλ, δημοτικά με έμφαση στο τσάμικο, μπλουζ, σέικ, τζαζ, ροκ εντ ρολ με τζατζίκι και με σουβλάκια, σκυλάδικα και έντεχνο. Βάλαμε και την ξινή την Krall αλλά δεν μας άρεσε.
Καλά ήταν, θα το ξανακάνουμε.
Σιγουρα μεταλικο νερο......χαχαχαΤι? metal με νερό; Χωρίς ξύδια; Report κατευθείαν λέμε
Metal δεν ακούσαμε, μην τον πιστεύεις.Τι? metal με νερό; Χωρίς ξύδια; Report κατευθείαν λέμε
Ιδού τα πειστήρια...
View attachment 89378
...να σημειωθεί ότι η πιο κάτω φωτογραφία δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης πέραν του να φαίνεται το κασκόλ του ΠΑΟΚ κι η οποία λήφθηκε μετά από φιλική, πολύ φιλική, πάρα πολύ φιλική παραίνεση του @Gebreselassie... View attachment 89379
Ακούσαμε πολλά, ευχαριστηθήκαμε αρκετά, συζητήσαμε περί πολλών και διαφόρων θεμάτων. Το κυριότερο δε ήταν εάν θα διαγράψουμε ή όχι τον @okakosolikos επειδή συνελήφθη να μην γνωρίζει βασικούς "παίχτες" της εγχώριας (Ελληνικής) και μη μουσικής σκηνής - μα να μην ξέρεις τον Ηλία Ζάικο, ρε φίλε...;;;; Δεν θα σχολιάσω καν ότι δεν ήξερε τον ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Chuck Magnione και το επίσης ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ "Children of Sanchez".... Ντροπή και ξύλο του έπρεπε, αλλά επειδή είχαμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε (π.χ. να κάνουμε καζούρα στον @okakosolikos για το 1-2 της ξαδέρφης του ΠΑΟΚ στο τηγάνι), πόσα κομμάτια πίτσα θα φάμε κτλ, αποφασίσαμε να την γλιτώσει ο @okakosolikos με μια απλή παρατήρηση και την επόμενη φορά θα περάσει ξανά από εξετάσεις μουσικογνωσίας!
Θα το κάνουμε ξανά, σίγουρα!