stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Πρέπει να φαίνεται το ξύλινο πλαίσιο;Τέτοιες γωνίες κάνε..
Nα το καλύψεις όλο με το ύφασμα.
Πρέπει να φαίνεται το ξύλινο πλαίσιο;Τέτοιες γωνίες κάνε..
Στην πίσω μεριά του πλαισίου με καρφωτικό, δεν φαίνεται,έτσι το φτιάχνουν όσα έχω δεί.Το σκέφτηκα αρχικά αλλά απορρίφθηκε για τεχνικούς λόγους. Πού θα πάει το γύρισμα;
λες και δεν το ξέρεις....εκεί πίσω θα πέφτει το μάτι του όλη την ώραΣτην πίσω μεριά του πλαισίου με καρφωτικό, δεν φαίνεται,έτσι το φτιάχνουν όσα έχω δεί.
Δεν φαίνεται μόνο όταν το πλαίσιο έχει αρχικά σχεδιαστεί με πατούρα απο πίσω, και είναι στρογγυλεμένο μπροστά. Αυτά δεν είναι έτσι.Στην πίσω μεριά του πλαισίου με καρφωτικό, δεν φαίνεται,έτσι το φτιάχνουν όσα έχω δεί.
Κάνε τα τότε ίδιο χρώμα με το ύφασμα για να μην μοιάζουν με παραθυρόφυλλα ..Δεν φαίνεται μόνο όταν το πλαίσιο έχει αρχικά σχεδιαστεί με πατούρα απο πίσω, και είναι στρογγυλεμένο μπροστά. Αυτά δεν είναι έτσι.
Έβαλα την Αναστασία να τα διαβάσει και γελούσαμε.Κλαίω
Αν τα καρφώσεις εσωτερικά, δηλαδή εκεί που έχεις βάλει τις γωνιές;Δεν φαίνεται μόνο όταν το πλαίσιο έχει αρχικά σχεδιαστεί με πατούρα απο πίσω, και είναι στρογγυλεμένο μπροστά. Αυτά δεν είναι έτσι.
Έχουν κλειστή πλάτη.Αν τα καρφώσεις εσωτερικά, δηλαδή εκεί που έχεις βάλει τις γωνιές;
Ερωτήσει: γιατί δεν πέρασες το ύφασμα απ'έξω από τα ξύλα? Θα γλυτώνες και το βάψιμο......Βάφτηκαν τα πρώτα 5!
Για πείτε γνώμες κορίτσα, ξυλί ή να τα βάψω μαυρουλί;. Να ανοίξω poll;
View attachment 96090
View attachment 96091
Μην αρχίσετε σχόλια εφαρμογής, είναι ακουμπιστά για την ώρα (χρόνο).
Καλησπερα αγαπητε,Έχουν κλειστή πλάτη.
Αφού δεν θα είχαν απόσταση απο τον τοίχο, βάλαμε πλάτη.κανονικα αυτα τα μαραφεθια δεν πρεπει να "δουλευουν" και απο τις δυο πλευρες και να εχουν και μια καποια (μικρη) αποσταση απο τον τοιχο ?
γιου τουκ ιτ φρομ μαι μαουθ!βαθύ ξυλί όπως περίπου είναι η σκάλα.