stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Όταν τα κρεμάσεις άσε και ενα μικρό κενό μεταξύ τους.
Για led φωτισμό!
Για led φωτισμό!
μισεί το τρίψιμο τόσο που ούτε θα άφηνε να το κάνω εγώ... κ το έλατο έχει μεγάλη φύρα αν δεν θέλεις τέτοια. ( τα επόμενα αν είναι να γίνουν μαύρα θα είναι mdf νομίζω )Πολύ ωραία έγιναν.Καλορίζικα!!
[DOUBLEPOST=1526248799][/DOUBLEPOST] View attachment 96505
Αυτά τί είναι μάστορά μου?
Όντως..το τρίψιμο είναι μεγάλη μανούρα!μισεί το τρίψιμο τόσο που ούτε θα άφηνε να το κάνω εγώ... κ το έλατο έχει μεγάλη φύρα αν δεν θέλεις τέτοια. ( τα επόμενα αν είναι να γίνουν μαύρα θα είναι mdf νομίζω )
Σκέφτηκα να βάλω στόκο, που είχα, άλλα η γνωστή ανυπομονησία επικράτησε.Αυτά τί είναι μάστορά μου?
Στούμπωμα με το γνωστό μπλε υλικό που ρέει εν αφθονία στην οικία και ξανά βάψιμοΠολύ ωραία έγιναν.Καλορίζικα!!
[DOUBLEPOST=1526248799][/DOUBLEPOST] View attachment 96505
Αυτά τί είναι μάστορά μου?
Άσε τα λάικ και ανέβασε μέτρηση πριν και μετά να δούμε αντήχησηΕίναι στημένα γυμνά πολλές μέρες, και μειώθηκε σημαντικά η αντήχηση.
Υ.Γ. Α! Τα δικά μου τα θέλω σε λευκό κρεεεεεεμ πωςσκατατολενΣτούμπωμα με το γνωστό μπλε υλικό που ρέει εν αφθονία στην οικία και ξανά βάψιμο
προφέσιοναλ δουλειά....
Ζιζίκο....τι παραγωγή έχεις την μέρα...?
να στείλω παραγγελία
[DOUBLEPOST=1526250286][/DOUBLEPOST]
Άσε τα λάικ και ανέβασε μέτρηση πριν και μετά να δούμε αντήχηση
αν με τόσο λεπτά πανελάκια έκανες δουλειά...σε παίρνει και για άλλα
https://www.avsite.gr/forum/threads/Όταν-είσαι-μερακλής-μερακλού.101037/page-39#post-2286009Άσε τα λάικ και ανέβασε μέτρηση πριν και μετά να δούμε αντήχηση
Δεν έχει τοίχους το σαλόνι. 7 παράθυρα και 3 μπαλκονόπορτες.αν με τόσο λεπτά πανελάκια έκανες δουλειά...σε παίρνει και για άλλα
Αφρόστοκος καλέ, μαγικό υλικό που στεγνώνει σε μισή ώρα. Για όσους έχουν τόση υπομονή.Στούμπωμα με το γνωστό μπλε υλικό που ρέει εν αφθονία στην οικία και ξανά βάψιμο
Πάλι καλά που βρήκες τοίχο πάντως και κρέμασες την σταθερή 137'!Δεν έχει τοίχους το σαλόνι. 7 παράθυρα και 3 μπαλκονόπορτες.
Μεγάλη διαφορά θα δεις σε άλλο χώρο που θα φτιάξεις dedicated bat cave, για την ώρα όλα αυτά είναι ημίμετρα.Μεγάλη διαφορά επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση 3-4 στο χωλ.
Αν θυμάσαι, κάλυψα τη δεύτερη πόρτα της κουζίνας.Πάλι καλά που βρήκες τοίχο πάντως και κρέμασες την σταθερή 137'!
Για να έρθεις εσύ σ' αυτόν;Μεγάλη διαφορά θα δεις σε άλλο χώρο που θα φτιάξεις dedicated bat cave, για την ώρα όλα αυτά είναι ημίμετρα.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!Αφρόστοκος καλέ, μαγικό υλικό που στεγνώνει σε μισή ώρα. Για όσους έχουν τόση υπομονή.
Και με Auro3d φυσικά.Μεγάλη διαφορά θα δεις σε άλλο χώρο που θα φτιάξεις dedicated bat cave, για την ώρα όλα αυτά είναι ημίμετρα.
Και μια λευκή πατίνα δε θα ήταν άσχημη..Υ.Γ. Α! Τα δικά μου τα θέλω σε λευκό κρεεεεεεμ πωςσκατατολεν
συ είσαι καλόοοοος...
για το καλό το δικό σου και του συστήματος νοιάζομαι καλή μουΓια να έρθεις εσύ σ' αυτόν;
ε, μην το παρακάνουμε, έχει πολλά χρόνια μπροστά του ακόμα για να πλησιάσει τον παράδεισο του avΚαι με Auro3d φυσικά.
ποιο Γωγουλίνι καλέ...?Οργαζμούς το Γωγουλίνι. Αν και δεν σηκώνει σεμέν.
ποιο Γωγουλίνι καλέ...?
εδώ εγώ τρέμω απτηκαυλ@
συ είσαι καλόοοοος...