- Reaction score
- 79.857
μπλουτακ τώρα και σε σελοτέιπ
μπλουτακ τώρα και σε σελοτέιπ
ναι άσε...το πουλάκι μας.. ψόφησε....πρωί - βράδυ με τον αργαλειό να πλέξει το καραβόπανο ...Συγχαρητήρια λοιπόν!
Νιώθεις πολύ ωραία όταν παίρνεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε κάτι για το οποίο κοπίασες!
Φοράει nakefit από κάτω βρε!Ξυπόλυτος πάνω στο παρκέ; Δεν αφήνει σημάδια;
Ζνιφ.Θα πω όμως ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από ψυχής για την κίνηση αυτή των κυρίων που μου γλύκαναν κυριολεκτικά την ημέρα αυτή.
Γιατί καλέ;Δεν θα ποτέ τίποτα για το πως παίζει το σύστημα.
Θέλουμε αρ τι σίξτι, που πάτε έτσι να ξεφύγετε;την τρομερή βελτίωση ηχητικά στον χώρο
Σκέφτομαι πώς θα παίξει όταν αρχίσει το ματσάρισμα με τα >2m Νόρντοστ ρεύματος και εξελάρ.Χαίρομαι πάντως ιδιαίτερα, που ένα ακόμα δωμάτιο ακρόασης δείχνει πόσο σημαντική διαφορά κάνει η ηχητική περιποίηση του χώρου, κι οχι τα καλώδια..
Πάντα και παντού ξυπόλητος.Φοράει nakefit από κάτω βρε!
αυτό πάλι πως βρέθηκε?Αμάν, παρέλειψα τα σημαντικότερα!
Να ευχαριστήσω τον @rose.athens που μου χάρισε σχεδόν 6 μέτρα Λαζαράκειο ηχοπερατό ύφασμα και τον @stathis που θα μου πουλήσει το προβόλι του 2 ABCDs .
να και οι αντιδράσεις από τους μόνιμους πελάτες..Γρρρ....
Παλαιότερα υπήρχε το εκιού .θα μου πουλήσει το προβόλι του 2 ABCDs .
άντε...ζήτα να σε κάνουν supermod για κάνα 3μηνο να διαγράφεις τις αναρτήσεις του πελάτη σου από Κίτσουλες και Παρασκευές να μαζέψει κάνα φράγκο να τα πάρει...Θα δωθεί πακέτο μαζί με το oppo ,επειδή είπες ότι δεν θες 203 δεν επιμένω.