- Reaction score
- 79.854
στάση Σαββατιάτικο μαυροβερνικοβαμενοπανελάτο..Τυχερή μπορεί να την έφαγε , τι δεν καταλαβαίνεις;
Aκόμα ζηλεύεις;
στάση Σαββατιάτικο μαυροβερνικοβαμενοπανελάτο..Τυχερή μπορεί να την έφαγε , τι δεν καταλαβαίνεις;
Aκόμα ζηλεύεις;
Κάν' το μου μαύρο το πλαίσιό μου το βερνικωμένο, ευλογημένη!!!στάση Σαββατιάτικο μαυροβερνικοβαμενοπανελάτο..
Καvla ο Ζιζίκος..Κάν' το μου μαύρο το πλαίσιό μου το βερνικωμένο, ευλογημένη!!!
Picture this...
ωραια,αλλα σαν λεβεντης και μερακλης που εισαι κρυψε και το καλωδιο του a/c!Όταν η αναβλητικότητα ξεπεραστεί απο τη φρίκη της ακαταστασίας, επιτέλους καρφώνεις και τα τελευταία.
View attachment 98157
View attachment 98158
Ψέματα λέω, έχω άλλα 3 για αύριο.
Όχι, γιατί δεν θέλαμε.
Να υπάρχει κουτάκι διακλαδώσεως κοντά στο κλιματιστικό;κρυψε και το καλωδιο του a/c!
καναλακι γιου νοου...
ξύλο! ξύλο! ξύλο!
σου αρέσουν αυτά που κρέμονται εεεε?Να υπάρχει κουτάκι διακλαδώσεως κοντά στο κλιματιστικό;
Είναι πιο ωραίο από καναλάκι.
Άσ' τα ρε φίλε, κάτι τέτοια βλέπουν κάποιοι φίλοι μου και λένε σε τι χέρια πέφτουν κάποια σπίτιαωραια,αλλα σαν λεβεντης και μερακλης που εισαι κρυψε και το καλωδιο του a/c!
αν ειναι μερος της τσαπατσουλιας παω πασο.
καναλακι γιου νοου...
Το έχω έτσι 6 χρόνια και δεν το βλέπω πιά. Όλα τα υπόλοιπα καλώδια A/C έχουν κρυφτεί, αλλά εδώ δε γινόταν.ωραια,αλλα σαν λεβεντης και μερακλης που εισαι κρυψε και το καλωδιο του a/c!
Θα ρθει η ώρα εκείνηΌποιος θέλει μπορεί να έρθει να βάλει ένα κανάλι.
Έμαθα θα ανέβει ομάδα avsite στα βόρεια για δουλειά και θα σ'επισκευθεί λέει για να σε γνωρίσει από κοντά όπως επίσης και το γωγούλι... αληθεύει;;Καvla ο Ζιζίκος..
Καλώς να ορίσουν...θα έχουνε και γυναίκες? να ετοιμάσω το καρότσι?Έμαθα θα ανέβει ομάδα avsite στα βόρεια για δουλειά και θα σ'επισκευθεί λέει για να σε γνωρίσει από κοντά όπως επίσης και το γωγούλι... αληθεύει;;
στάνταρ έτσι? θα μείνετε εδώ?Σέρρες απο Πέμπτη για MDriveTour την Παρασκευή 22, Κεραμωτή Παρασκευή βράδυ, στου Νταχάρη Σάββατο βράδυ.
Λέγε Μαρή...αν είναι να σας βρω δωμάτιο
Δεν ξέρω το οριστικό πλάνο ακόμη. Θα σε ενημερώσω, αλλά είναι λίγο δύσκολο στις 3 μέρες που θα έρθουμε 'κεί πάνω.Λέγε Μαρή...αν είναι να σας βρω δωμάτιο