Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Διακρίνονταν οι ρώγες απ' τις τρύπες και "έγραφε" λίγο στη φαλλική περιοχή.δεν του βγήκε το φόρεμα?
Μέτα πήγε να σβήσει την τούρτα του avclub???Ζνιφ.
Πλάκα κάνεις, παλιότερα είχε αναφερθεί σαν αστείο να βγεί απο sm για 1 μέρα και ξεκίνησε απεργία πείνας.άντε...ζήτα να σε κάνουν supermod για κάνα 3μηνο να διαγράφεις τις αναρτήσεις του πελάτη σου από Κίτσουλες και Παρασκευές να μαζέψει κάνα φράγκο να τα πάρει...
ήδη τον φαντάζομαι σε κάποια αυλή..Πλάκα κάνεις, παλιότερα είχε αναφερθεί σαν αστείο να βγεί απο sm για 1 μέρα και ξεκίνησε απεργία πείνας.
Αγόρασα τώρα, κρίμα.Ζιζικο έχω κάτι καλώδια νορντοστ
Διακινδυνεύεις να τα δοκιμάσεις στο σύστημα σου ;
Oh Zizi-Q, you little смурфик blue, Zizi-Q
Ολα πολυ ωραια και τρε πουταιν! αλλα βαλτε και μερικες καλες φωτο της μερακλιδικης δουλειας! μισα πραγματα βλεπουμε!
Αυτό το αραχνάκι starwars κάνει τη ζημιά! KILLIT!!
Οι φωτό δεν έχουν νόημα ούτε για μερακλοσύνη γιατί όλα εκτός των δυο του αριστερού τοίχου είναι τοποθετημένα πρόχειρα για τις μετρήσεις του Μανώλη.Ολα πολυ ωραια και τρε πουταιν! αλλα βαλτε και μερικες καλες φωτο της μερακλιδικης δουλειας! μισα πραγματα βλεπουμε!
Ναι, 80-120Hz.Αυτό κει πάνω στα δοκάρια είναι σαμπ για τα ατμός;
Πόσο ζηλεύω...Σαββατιάτικα ποιος τυχερός να έφαγε χωσέ άραγε?Ναι, 80-120Hz.
Σήμερα επιτέλους πήγα και πήρα τα μικρά πλαίσια, τα βάψαμε, ντύσαμε τα πάντα και μείναμε απο μπογιά για τρία βερνικαρισμένα...
View attachment 97897
Τυχερή μπορεί να την έφαγε , τι δεν καταλαβαίνεις;Πόσο ζηλεύω...Σαββατιάτικα ποιος τυχερός να έφαγε χωσέ άραγε?
Ποιός χώρος είναι σωστός οι σαλονοκουζινοχώροι με h.c 3 σε 1 νοικοκυρεμένα; που τηγανίζεις και οι μυρωδιές κάθονται σε οθόνες ή μπαίνουν μέχρι και μέσα bass reflex, γιατί δεν είδα σε αυτούς να ειπωθεί κάτι, ευχαριστώ δεν θα πάρω ή αν δεν γίνεται αλλιώς θα το τελείωνα με ενα συστηματάκι απ'τα media markt και ας μετράνε καλύτερα που δε νομίζω απο ενα χώρο με μεγάλα ανοίγματα σαν του Zizik.Ωραία όλα αλλά μερεμέτια ρε φίλε, αν δεν έχεις το χώρο το σωστό με τη σωστή υποδομή κυνηγάς την ουρά σου σαν το σκύλο. Σε κάθε περίπτωση έχω ένα φίλο χωρίς πρόσβαση που θα βοηθούσε ευχαρίστως στη μετακόμιση.