profi
Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
- Reaction score
- 1.438
μαγαπαει κ δεν το λεειΤο Blue tack συγκρατεί αλφαδιασμένο το απορροφητήρι που μου άλλαξε την αντηχητική ζωή στο γραφείο.
μαγαπαει κ δεν το λεειΤο Blue tack συγκρατεί αλφαδιασμένο το απορροφητήρι που μου άλλαξε την αντηχητική ζωή στο γραφείο.
Το λεκανάκι γιατί το έχεις;
Κάτι έκανα στο δέσιμο και σταμάτησαν, αύριο φεύγει το λεκανέλι!γιατί στάζει νερά
Ήμουν ΣΥΝΕΧΩΣ πάνω απ' το κεφάλι του και έλεγξα όλες τις βάσεις, με το δικό του όμως αλφάδι... Πού να το φανταστώ.να μην μπορείς να αφήσεις έναν να κάνει μια δουλειά χωρίς να είσαι πάνω στο κεφάλι του
όποιος και να το κάνει...να τον αλφαδιάσεις πρώταΦυσάς ή ρουφάς; Για να ξέρω ποιος θα το κάνει...
το μονολιθιξ ρε ταγάρ σου τα βγάζει κ σε κερματα αμα λαχειΦαντάζομαι στο port του svs γιατί το μονολιθιξ θα τα έτρωγε.
Στα κάνει φραγκοδίφραγκατο μονολιθιξ ρε ταγάρ σου τα βγάζει κ σε κερματα αμα λαχει
θέλει τάισμα το μοτόριΣτα κάνει φραγκοδίφραγκα
να σημειώνεις αλφαβητικά τα τηλέφωνα των ηλεκτρολόγων που σου δίνει η κολλητή σε κάθε βλάβη....μην ενοχλείς τους ίδιους που δεν σε θένε κάθε φοράΈτοιμος να ξαπλάρω στον παγωμένο απο το έι-σι καναπέ χθες το απόγευμα, θυμάμαι οτι έχω αφήσει ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου του υπνοδωματίου και θα μπαίνει κόλαση.
Ανοίγω την πόρτα της σκάλας και μου έρχεται η μπόχα αμμωνίας, καμμένου καλωδίου! Κοιτάζω αριστερά, βγαίνουν καπνοί απο τον κύριο πίνακα του σπιτιού.
Με πιάνει πανικός, παίρνω την κολλητή μου το πουτ@νάκι να τσακιστεί να μου βρει ηλεκτρολόγο χωρίς όμως να κλείσω γενικό, μη βράσει και το σπίτι... Αργεί αλλά το σηκώνει, χώνω γ@μωσταυρίδι που άργησε, καίγομαι βρες ελεκτρολόγο, μου δίνει 2 τηλέφωνα, με κλ@νουν αλύπητα κι οι δυό, την ξαναπαίρνω, μου δίνει τρίτο, ανοίγω παράθυρα γιατί βρωμοκοπάει, μπαίνει ο λίβας, την βρίζω χυδαία για τους ηλεκτρολόγους, παίρνω τον τρίτο, με κλ@νει κι αυτός...
Στέλνει μήνυμα για έναν που είχε έρθει μόλις μετακόμισα, τον παίρνω, θα έρθω αργότερα μου λέει!
Περιμένω μα αργεί, βρωμάει αλύπητα, πάω στον πίνακα και ξεβιδώνω τα βιδέλια ξυπόλητος, βλέπω πώς είναι απο πίσω (για πρώτη φορά), πιάνω μία-μία τις ασφάλειες, μια βράζει και δεν ορθώνεται! Σε βρήκα! φωνάζω στο κενό γιατί το Ντολμαδάκι έφυγε να πάει με τις φίλες της και μ' άφησε να καώ μόνος...
View attachment 219353
Κλείνω για λίγο το ρελέ, ξεβιδώνω την κάτω βίδα, ξεβιδώνω την πάνω, ανοίγω ρελέ, παντού ρεύμα εκτός του ισογείου που μας καίει. Αρχίζει να ζεσταίνεται το σπίτι, εκνευρίζομαι και πιάνω με δύο μυτοτσίμπιδα τα καλώδια που έμειναν αγεφύρωτα, τα ψευτοστρίβω πάντα ξυπόλητος και ώωωωωπ, ακούω τον θείο ήχο των κομπρεσσέρ που ετοιμάζουν ψύξη!
View attachment 219354
Μια ώρα μετά ήρθε το αγόρι που με βρήκε να τουρτουρίζω, έβαλε νέα ασφάλεια για τα τρία χαζοφώτα (με 230-230μς) μιάς σκάλας του κήπου που δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν ποτέ (όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν αυτόματα) και όλα καλά!
Η διάγνωση είναι πως χαλάρωσε απ' τα χρόνια η βίδα της ασφάλειας.