- Reaction score
- 88.856
Αντιπαροχή
Ενός κακού μύρια έπονται
Ενός κακού μύρια έπονται
- έχω δύο με Δομάζο , αλλάζεις με Δεληκάρη ;Τσιγκάκια "Η" μανία μου, όπως και τα άδεια πακέτα από τσιγάρα, όπως και ένα κομμάτι ξύλο με ένα μανταλάκι και ένα λαστιχάκι (και έτοιμο το "'όπλο") (stakaman) , όπως και τα γκαζάκια, όπως και τα χαρτάκια με τους ποδοσφαιριστές της εποχής.... Αυτά ήταν τα μοναδικά παιχνίδια μας εκείνη την όμορφη όμως εποχή, όμορφη κυρίως διότι ήμασταν παιδιά !
Στο κέντρο του Λονδίνου η ακίνητη περιουσία ηταν στα χέρια των "ευγενών", και της βασιλικής οικογένειας, σπουδαγμένων σε Cambridge/Oxford.- και για να μπουρλοτιάσω-λίγο την συζήτηση , το Λονδίνο το 44 βομβαρδίστηκε και ξαναχτίστηκε , παραμένει όμως διαμάντι
- μήπως ο συντελεστής μας , καλαισθησία , μειώνεται σταδιακά ;
Dearest ... μα το λεει και το τραγουδι... (για καποιο λογο εχω αδυναμια στη πολη του Λονδινου-ισως αφελια )- και για να μπουρλοτιάσω-λίγο την συζήτηση , το Λονδίνο το 44 βομβαρδίστηκε και ξαναχτίστηκε , παραμένει όμως διαμάντι
Τα ειπες ολα... o νομος της φθινουσας πορειας... law of dissipation...- μήπως ο συντελεστής μας , καλαισθησία , μειώνεται σταδιακά ;
PUBLIC SERVICE BROADCASTING - London Can Take It . . . μ΄ έφτιαξες πάλι , thanksDearest ... μα το λεει και το τραγουδι... (για καποιο λογο εχω αδυναμια στη πολη του Λονδινου-ισως αφελια )
PSB-London can take it...
κ' ενα ακομα για μια πολυ ομορφη πολη... (που ξαναχτιστηκε) Dresden burning in the night..
Τα ειπες ολα... o νομος της φθινουσας πορειας... law of dissipation...
το συμβολο της Αθηνας δες μονο τον Παρθενωνα.. αντικατοπτριζει ολη την αληθεια που μπορει να υπαρχει..
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1944...
![]()
ΝΑΙ! ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΑΜ.ήταν διπλής κατεύθυνσης βλέπω τότε![]()
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ....5 αυτοκίνητα την μέρα θα περνούσαν τότε