για ποιο λιανα ...γιατι δεν σκαμπαζω.... εννοεις οτι δεν μετρανε το ιδιο πραγμα? νομιζα οτι τα 3 γραφηματα απο 3 διαφορετικα ηχεια ειναι ολα για το frequency responseΕίναι συγκρίσιμα αυτά τα γραφήματα;
μπαρουφες λεω? μαλλον
για ποιο λιανα ...γιατι δεν σκαμπαζω.... εννοεις οτι δεν μετρανε το ιδιο πραγμα? νομιζα οτι τα 3 γραφηματα απο 3 διαφορετικα ηχεια ειναι ολα για το frequency responseΕίναι συγκρίσιμα αυτά τα γραφήματα;
θενκςΤο δεύτερο γράφημα είναι το σπινοραμα, το οποίο εμπεριέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες από τα άλλα γραφήματα, και κατ'ουσιαν είναι το μόνο "πλήρες" για να καταλάβεις πως παίζει ένα ηχείο, αλλά θέλει αρκετό διάβασμα για να μάθεις να το διαβάζεις, δεν είναι κάτι απλό.
για αυτο και ξερω τα 3bet και τα check raise μου απεξωΚαι όπως έλεγε ένας καθηγητής παλιά: «πρέπει να μάθετε αυτά που πρέπει να ξέρετε, και να ξέρετε αυτά που πρέπει να μάθετε»
Σε ευχαριστω πολυ , εν τελει δλδ αξιζει να παω στα σουπερ και να αντικαταστησω τα 926 (απο τα οποια βεβαια δεν εχω κανενα παραπονο να το πω και αυτο) Απλα εδω και καιρο χαλβαδιαζω τα σουπερ λ@bujinkan
Αντ' αυτού του γραφήματος, ...
![]()
χρησιμοποίησε το παρακάτω, λαμβάνοντας υπ' όψιν την μαύρη καμπύλη, που σημαίνει την απόκριση επί του άξονα του ηχείου. Αυτήν την καμπύλη ανακοινώνουν και όσοι άλλοι μετρούν με όργανο διαφορετικό του Klippel.
View attachment 374743
H μέτρηση με την μπλε και πράσινη καμπύλη είναι συναφής με την παρακάτω που αφορά το ίδιο ηχείο, το Aria 926. Εδώ, η καμπύλη επί του άξονα είναι η κόκκινη. Γιατί είναι τόσο ανώμαλη, δεν ξέρω. Ίσως είναι σχεδιαστική επιλογή, ώστε το ηχείο να φαντάζει ξεκούραστο, καθώς είναι υποτονισμένο στις μεσαίες, εκεί δηλαδή που το ακουστικό αισθητήριο χαρακτηρίζεται από μέγιστη ευαισθησία.
View attachment 374746
Η 3η καμπύλη που αφορά μέτρηση του Linton, είναι μακράν καλύτερη των υπολοίπων δύο ηχείων, είναι πραγματικά εξαιρετική. Θα μπορούσε να χαρακτηρίζει ενεργό ηχείο. Μπορείς να διασταυρώσεις τη μέτρηση με μια ματιά και στο ρηβιού του Έριν. Είναι εξαιρετικό προϊόν το Linton.
εχω subNa αφήσεις τα 926 εκεί που είναι και να πας να αγοράσεις ένα ζευγάρι σαμπγουφερς και ένα φλεξ.
Εννοείται αυτά που γράφεις δεν έχουν σημασία. Δε χρειάζεται να μας το επισημαίνεις.οι παράγραφοι δεν εχουν σημασία αλλά ούτε και εάν οι μισές λέξεις ήταν απο μια γλώσσα που δεν γνωρίζεις εσυ και χρησιμοποιούσα εγώ ή το αντίθετο.
Εδω γραφεις εσυ βρε που έχεις 250 ευρώ ενεργά ηχεία όλα μέσα (όσο κάνει το μισό τηλεκοντρόλ μου μιας μόνο συσκευής μου) .... εγω δεν θα γράφω ;Εννοείται αυτά που γράφεις δεν έχουν σημασία. Δε χρειάζεται να μας το επισημαίνεις.
Το μισό ; Μήπως εννοείς το μισό πορτακι από τις μπαταρίες ;Εδω γραφεις εσυ βρε που έχεις 250 ευρώ ενεργά ηχεία όλα μέσα (όσο κάνει το μισό τηλεκοντρόλ μου μιας μόνο συσκευής μου) .... εγω δεν θα γράφω ;
Ναι, αλλά την έχω μεγαλύτερη.Εδω γραφεις εσυ βρε που έχεις 250 ευρώ ενεργά ηχεία όλα μέσα (όσο κάνει το μισό τηλεκοντρόλ μου μιας μόνο συσκευής μου) .... εγω δεν θα γράφω ;
Εφ' όσον έχεις σαμπ, κάν' το.Σε ευχαριστω πολυ , εν τελει δλδ αξιζει να παω στα σουπερ και να αντικαταστησω τα 926 (απο τα οποια βεβαια δεν εχω κανενα παραπονο να το πω και αυτο) Απλα εδω και καιρο χαλβαδιαζω τα σουπερ λ