ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Reaction score
12
Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

η απαντηση στο Bhutia(δεν το εκανα σωστα επειδη δεν το ξερω για την αντιγραφη κειμενου η φωτο)

Reaction score
77
Απάντηση: ΑΔΑΜ,ΑΝΤΙΛΟΠΗ,ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ...ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

:111:

Ανθρωπέ μου, δύο τινά συμβαίνουν.

Είτε ήσουν παρών στο ταβερνείο της περιοχής και κρυφάκουγες ( πού ήσουν στις 13/08/11 μεταξύ 14:10 - 16:30 ; :105: ) είτε έχεις μεταφυσικές δυνάμεις και πρέπει να προσέχουμε.

Αυτά ακριβώς που αναφέρεις, αυτά ακριβώς συζητούσαμε ώς κομβικά σημεία για την βελτίωση της ακουστικής συμπεριφοράς του χώρου.

spooky ! :116:
Υπάρχει και μία τρίτη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία οι επισημάνσεις του Bhutia είναι λογικές και αναμενόμενες με βάση τα δεδομένα που έχει για τον συγκεκριμένο χώρο ακρόασης.

Αυτή την εκδοχή, σκοπίμως την απορρίπτω διότι δεν ταιριάζει σε αυτό που πιστεύω, πλέον, για τον Bhutia.

O Bhutia είναι ο Chuck Norris ! :624:

Reaction score
23

Συνέχισα με ιεραποστολικό ζήλο την προπαγάνδα μου για την απολύτως σταθερή στήριξη των ηχείων με την χρήση ακίδων και τεμαχίων κόντρα πλακέ θαλάσσης έναντι των εφετζίδικων στηρίξεων. Ελπίζω ότι απο την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις εντυπώσεις του Τόλη απο την συγκεκριμένη δοκιμή.

Ευχαριστώ τον Τόλη ( και τον 'Ακη και τον Δημήτρη ) για την θαυμάσια φιλοξενία και υπόσχομαι να επιστρέψω δριμύτερος για περισσότερα.
Ποια έκδοση του προτεινες την απλή η με το τίμιο ξύλο;
Σου έστειλα και την αναβαθμισμένη έκδοση τιμιου ξύλου...περιμένω εντυπώσεις.
Βάλε και *το κατιτίς *στο λογαριασμό μου...:124::446:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.513

...
spooky...Chuck Norris
Αυτό ήταν.Επιβεβαιώθηκε.
Ο Βhutia είναι ο αρχάγγελος του site.
Αναρωτιέμαι με αυτά που διαβάζω,μήπως έχω κάνει μεταπτυχιακά και στο...μυστικισμό.Αν και περισσότερο θα ταίριαζε ο χαρακτηρισμός του Παρα-Τσάκ Νόρις,δεν βλάπτει το να προσέχουμε έτσι κι αλλιώς...:612:

Οι μεταφυσικές αναφορές φέρνουν στο νου την παροιμιώδη στιχομυθία που διαδραματίστηκε κάποτε ανάμεσα σ'έναν οξυδερκή μάντη και τον περίεργο περαστικό:

Περαστικός:"Μπορείς να πεις τί θα μου συμβεί στο μέλλον;"
Μάντης:"Όχι,δεν μπορώ..."
Π:"Γιατί;"
Μ:"Επειδή δεν πρόκειται να με πληρώσεις μετά...":126:
απαντηση στο Bhutia
Ένα υποτυπώδες πείραμα που θα μπορούσες να κάνεις γι αρχή είναι το εξής:Ενώ το σύστημα θ'αποδίδει το κρεσέντο μιάς μεγάλης συμφωνικής ορχήστρας σε στάθμη ηχητικής πίεσης περί τα 95-100 dB στα δύο μέτρα,θα διακόψεις-καθήμενος στη συνήθη θέση ακρόασης- απότομα την παροχή σήματος στα ηχεία (πατώντας λ.χ. είτε pause στο player,είτε σίγαση στον προενισχυτή κτλ).Εκτελείς πρώτα με όλες τις θύρες κλειστές και κατόπιν μ'εκείνες που επιθυμείς να μένουν ανοιχτές.Διαπιστώνεις ο ίδιος κάποια διαφοροποίηση απόκρισης του χώρου στο σύντομο χρονικό διάστημα της μετάβασης από τη στάθμη κορυφής του σήματος στη στάθμη του θορύβου υποβάθρου;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.805

έκο
έκο

(μπορεί να βάλει και τον χουρμουζιάδη να χτυπάει παλαμάκια)

Reaction score
77

Ποια έκδοση του προτεινες την απλή η με το τίμιο ξύλο;
Σου έστειλα και την αναβαθμισμένη έκδοση τιμιου ξύλου...περιμένω εντυπώσεις.
Βάλε και *το κατιτίς *στο λογαριασμό μου...:124::446:
Την απλή.

Για την αναβαθμισμένη έκδοση που έστειλες δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

Βρίσκω κάποιες μικρές διαφορές, αλλά σε μουσικά έργα θρησκευτικού περιεχομένου. :105:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Να τα χαίρεσαι βρε κουφο-Τόλη!:107:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μια περιγραφή του ήχου του συστήματος θα ήταν ευπρόσδεκτη!
Τσίκι - τσίκι μπουμ!

Άρπα τη ρε μπαγάσα!:114:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Έλα ρε! Δυναμικά έχουν μόνον οι κόρνες!, που έχουν και απίστευτη ταχύτητα...

Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι έχουν και χρειές, αυτά τα παλιο-class-D... :114:
χρειες παρα πολλες αλλα βγαινουν αργα το βραδυ
Είναι ντροπαλές, γι' συτό.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αληθεια στις πηγες ποσο σημαντικη ειναι η στηριξη των συσκευων? Μηπως ειναι καπως υπερβολικο?

Τολη ο χωρος σου ειναι περιπου 25 τμ, οταν το μπουμπουνιζεις το συστημα σου δημιουργει κανα προβλημα η ολα ειναι οκ? Αυτο το λεω γιατι μου δινεται η εντυπωση οτι τα ηχεια θελουν λιγο ακομη χωρο αλλα μπορει και να κανω λαθος.
Καλημερα, επειδη πιανω τον εαυτο μου να ακουω αρκετα δυνατα(μερικες φορες) τις περισοτερες...... δεν μπορω να πω οτι μπουμπουνιζει επειδη στο χωρο που εχω τα μηχανηματα γυρω γυρω εχει 4 πορτες και πιστευω οτι λειτουργουν σαν χωρος εκτονωσης(ετσι θελω να πιστευω), αν και τα ηχεια μπορουν να παιζουν εως και 80 τετραγωνικα.
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Τόλη.Ο χώρος είναι "ανοιχτός" καθώς υπάρχει και εσωτερική σκάλα στο πίσω μέρος που οδηγεί στο ισόγειο αλλά και στη σοφίτα.Στην επίσκεψη μου στο Σουφλί,ακούσαμε σε υπερβολικές για τα οικιακά δεδομένα στάθμες για να δύμε τη συμπεριφορά του συστήματος και εγώ τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα κάποιο πρόβλημα με "φουσκώματα" και μπουμπουνητά.
Χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν και κατά πόσο υφίσταται κάποιας μορφής καθυστέρηση ή και διαφορά στη στάθμη οδήγησης μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου 11" woofer των Adam Tensor Beta,

ίσως η εν λόγω διάταξη να εξηγεί και αυτή σε καποιο βαθμό τη σχετική "απουσία μπουμαρίσματος".

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ:

L Ferekidis: "THE BENEFICIAL COUPLING OF CARDIOID LOW FREQUENCY SOURCES TO THE ACOUSTICS OF SMALL ROOMS"
http://www.wvier.de/texte/Beneficial of Coupling.pdf

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Υπάρχει και μία τρίτη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία οι επισημάνσεις του Bhutia είναι λογικές και αναμενόμενες με βάση τα δεδομένα που έχει για τον συγκεκριμένο χώρο ακρόασης.

Αυτή την εκδοχή, σκοπίμως την απορρίπτω διότι δεν ταιριάζει σε αυτό που πιστεύω, πλέον, για τον Bhutia.

O Bhutia είναι ο Chuck Norris! :624:
ΛΑΘΟΣ!

Ο Chuck Norris ονειρεύεται να γίνει Bhutiaς όταν μεγαλώσει!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301

Χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν και κατά πόσο υφίσταται κάποιας μορφής καθυστέρηση ή και διαφορά στη στάθμη οδήγησης μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου 11" woofer των Adam Tensor Beta,

ίσως η εν λόγω διάταξη να εξηγεί και αυτή σε καποιο βαθμό τη σχετική "απουσία μπουμαρίσματος".

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ:

L Ferekidis: "THE BENEFICIAL COUPLING OF CARDIOID LOW FREQUENCY SOURCES TO THE ACOUSTICS OF SMALL ROOMS"
http://www.wvier.de/texte/Beneficial of Coupling.pdf
Οff topic:
Θεωρείς ότι αυτό μπορεί να έχει αποτελέσματα και σε 2 sub με διαφορά φάσης 180ο μεταξύ τους;
Εννοείτε το ένα τοποθετημένο πάνω στο άλλο.
(Χρήσιμο πολύ το pdf).

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

"A unidirectional radiation characteristic is achieved by time-delaying one of the two point sources in
Fig. 2. The cardioid-axis is the connecting line between the two point sources. If the time-delay is
equivalent to the travel distance between the two point sources
, the unidirectional pattern becomes a cardioid."

Όμως έχω και κάτι καλύτερο υπόψιν...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.805

"A unidirectional radiation characteristic is achieved by time-delaying one of the two point sources in
Fig. 2. The cardioid-axis is the connecting line between the two point sources. If the time-delay is
equivalent to the travel distance between the two point sources
, the unidirectional pattern becomes a cardioid."

Όμως έχω και κάτι καλύτερο υπόψιν...
αμαν με αυτό το καρδιοειδές μπάσο!
ο εφιάλτης στο δρόμο με τον ντόχερτη...

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

δεν μας κατευθυνετε και εμας με καποια ονοματα και απο που ? για ups

Reaction score
12

Τωρα στη δουλεια ακουω απο τα πρωτα ενεργα που ειχα παρει γυρω στο 2001-2002?????
Ισως ειμαι φαν των ενεργων.....................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.151
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla