- Reaction score
- 313
Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ
Μπράβο, Τόλη!
Καλές ακροάσεις!
Μπράβο, Τόλη!
Καλές ακροάσεις!
Kαλές ακροάσεις ευχομαι!αυτο που μπορω να πω οτι ειναι αναλυτικα, φοβερες δυναμικες, η μουσικη ρεει δεν την χορταινεις. οσοι μπορουν να 'ρθουν στο σουφλι ευχαριστως να τα ακουσουμε.
Tolis υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανέβω προς το Διδυμότειχο για τη στρατιωτική μου θητεία μιας και εκεί διατηρώ καταγωγή, σόι, και σπίτι:116:.Βασιλη εδω θα ειμαι, θα σε περιμενω(οχι σαν το πασχα), θα πω και τον πασχαλη οτι θα περασεις. Να μου πεις και εσυ καμια εντυπωση για το συστημα
Ψιλούλη, καλά να περάσεις, στην άδειά σου. Περιμένω να ακούσω εντυπώσεις απ' το σύστημα του ξάδερφου.Τόλη εντός των ημερών θα ξανάρθω Σουφλί.Κατέβα κι εσύ Αλεξ/πολη με το Μήτσο για τσίπουρα.
Εννοω αν εχεις φροντισει την γειωση του σπιτιου,αν εχεις τραβηξει ξεχωριστα καλωδια ρευματος απο τον πινακα για το συστημα σου....απλα πραματακια δηλαδη ετσι για την κουβεντα βρε παιδι μου.....................:137::137:Βλαση κατι με ρωτησες για τα ρευματα, εχεις τιποτα υπ' οψην σου, αν θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.(ευχαριστω)
κανα 20-άρι. και γ@μώ τις επιλογές!Πολύ καλό σύστημα. Βασικά τα ενεργά ηχεία είναι όλα τα λεφτά!!!Πόσο περίπου κάνουν??