ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Reaction score
2.003
Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

αυτο που μπορω να πω οτι ειναι αναλυτικα, φοβερες δυναμικες, η μουσικη ρεει δεν την χορταινεις. οσοι μπορουν να 'ρθουν στο σουφλι ευχαριστως να τα ακουσουμε.
Kαλές ακροάσεις ευχομαι!

Reaction score
12

Βασιλη εδω θα ειμαι, θα σε περιμενω(οχι σαν το πασχα), θα πω και τον πασχαλη οτι θα περασεις. Να μου πεις και εσυ καμια εντυπωση για το συστημα

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Βασιλη εδω θα ειμαι, θα σε περιμενω(οχι σαν το πασχα), θα πω και τον πασχαλη οτι θα περασεις. Να μου πεις και εσυ καμια εντυπωση για το συστημα
Tolis υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανέβω προς το Διδυμότειχο για τη στρατιωτική μου θητεία μιας και εκεί διατηρώ καταγωγή, σόι, και σπίτι:116:.
Ελπίζω να γνωριστούμε αν τελικά ανέβω...

Καλές ακροάσεις με τη συστηματάρα σου!!!:116:

Reaction score
1.153

Τόλη εντός των ημερών θα ξανάρθω Σουφλί.Κατέβα κι εσύ Αλεξ/πολη με το Μήτσο για τσίπουρα.

Reaction score
12

-εγινε Παυλο να δουμε πως θα ταιριασει και με το μητσο, και θα κατεβουμε για κανενα τσιπουρακι΄΄΄΄

Reaction score
12

Παυλο το mkv της ντιανας παρα πολυ καλο

xpy

Reaction score
0

Πάρα πολύ ωραίο σύστημα. Σου εύχομαι καλές ακροάσεις.

xpy

Reaction score
0

Τόλη εντός των ημερών θα ξανάρθω Σουφλί.Κατέβα κι εσύ Αλεξ/πολη με το Μήτσο για τσίπουρα.
Ψιλούλη, καλά να περάσεις, στην άδειά σου. Περιμένω να ακούσω εντυπώσεις απ' το σύστημα του ξάδερφου.

Reaction score
12

Βλαση κατι με ρωτησες για τα ρευματα, εχεις τιποτα υπ' οψην σου, αν θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.(ευχαριστω)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Βλαση κατι με ρωτησες για τα ρευματα, εχεις τιποτα υπ' οψην σου, αν θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.(ευχαριστω)
Εννοω αν εχεις φροντισει την γειωση του σπιτιου,αν εχεις τραβηξει ξεχωριστα καλωδια ρευματος απο τον πινακα για το συστημα σου....απλα πραματακια δηλαδη ετσι για την κουβεντα βρε παιδι μου.....................:137::137:

Reaction score
12

Βλαση καλησπερα, γειωση υπαρχει απλως δεν εχω τραβηξει τωρα αλλη γραμμη, παιρνω ρευμα απο τις πριζες που υπηρχαν. επειδη με ρευματα δεν εχω ασχοληθει δεν ξερω θα υπαρξει διαφορα

Reaction score
2.003

Και με ρεύματα να ασχοληθείς και με πολύμπριζα και κυρίως με τη σωστή στήριξη των συσκευών που είναι πολυ βασικό.

Reaction score
12

Tidal, αν βαλω πολυμπριζα με τα ισχυοντα δεν πιστευω να εχω αλλαγες γιατι μεχρι τις πριζες δεν εχει υπαρξει αλλαγη αυτη τη στιγμη.

Reaction score
2.003

Ποτέ δεν ξέρεις...;) Κάνες τις δοκιμές σου οι σφιχτές και καλές επαφές των καλωδίων ρεύματος με τις μπρίζες ειναι πολύ σημαντικές.

Reaction score
70
Re: Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Πολύ καλό σύστημα. Βασικά τα ενεργά ηχεία είναι όλα τα λεφτά!!!Πόσο περίπου κάνουν??

Reaction score
12

Σπυρο το πηρες το μυνημα με το τηλεφωνο επειδη δεν ξερω να τα χειριζομαι και τοσο καλα το thread ειμαι καινουργιος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.818
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Πολύ καλό σύστημα. Βασικά τα ενεργά ηχεία είναι όλα τα λεφτά!!!Πόσο περίπου κάνουν??
κανα 20-άρι. και γ@μώ τις επιλογές!

εύγε στο σουφλί!

άντε και με τα υπόλοιπα αντιλοπάκια!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads