Τι θα πιούμε σήμερα;

TGD

Reaction score
8.951
Εγώ, αν κάνει ζέστη, πιάνω το παγάκι με την λαβίδα, το βυθίζω στο ουίσκι, και μόλις δώ ότι αρχίζει να αφήνει τις χαρακτηριστικές γραμμές του νερού, το κουνάω λίγο κυκλικά και το πετάω. Το παγάκι, όχι το ουίσκι!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.818
Έπρεπε να με δεις όταν μου έφεραν Glenfiddich (πάντα το παραγγέλνω σκέτο) με 3-4 δεν πρόσεξα πόσα ήταν από τα νεύρα μου παγάκια !
Θα το γυρνούσα πίσω. Άνευ πλάκας.

Πάντα το ξεκαθαρίζω στην παραγγελία (σκέτο, ούτε πάγο ούτε τίποτα) όταν πάω σε μαγαζί που δε ξέρουν απ'αυτα, γιατί εκεί που ξέρουν, δεν κάνουν βλακείες, ξέρουν.

Μόνον κρύο νερό θα βάλω, τίποτε άλλο.

Reaction score
2.599
Θα το γυρνούσα πίσω. Άνευ πλάκας.

Πάντα το ξεκαθαρίζω στην παραγγελία (σκέτο, ούτε πάγο ούτε τίποτα) όταν πάω σε μαγαζί που δε ξέρουν απ'αυτα, γιατί εκεί που ξέρουν, δεν κάνουν βλακείες, ξέρουν.

Μόνον κρύο νερό θα βάλω, τίποτε άλλο.

...Και αυτό με μετρο 2-3ml.... ;) .

Reaction score
2.421
Ούτε σταγόνα νερό , ακόμη και αν δεν είναι οι κάλυκές μου για βαρύ ποτό μετά την πρώτη γουλιά φεύγει το κάψιμο.

Reaction score
5.445
Ούτε σταγόνα νερό , ακόμη και αν δεν είναι οι κάλυκές μου για βαρύ ποτό μετά την πρώτη γουλιά φεύγει το κάψιμο.
Έτσι ακριβως. Αν και το νερό καμία φορά κάνει θαύματα σε πολύ σφιχτά και με υψηλούς αλκοολικούς βαθμούς whisky.

Reaction score
537
όλα αυτά που λέμε ισχύουν κ είναι σωστά αλλά...........
η κατανάλωση πρέπει να έρθει κ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν
Έτσι γεννηθηκε η MOET ICE με παγάκια παρακαλώ /τα Hennessy μετά από καιρό μας είπαν πιείτε τα κ με πάγο /στο JW Green η πρόταση ήταν βάλτε το στην κατάψυξη κ μετά πιείτε το......... και πολλά άλλα που ξεχνάω
Έχουν αλλάξει οι τάσεις χάριν κατανάλωσης κ λογικό είναι αφού αφορούν τόσες κ διαφορετικές εθνικότητες
Άντε να πιείς το κατακαλόκαιρο στην Ελλάδα κόκκινο κρασι σε θερμοκρασία δωματίου γίνεται ? μάλλον όχι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.154
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla