28 Οκτωβρίου 2019 #341 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.745 Joy Division New Dawn Fades Βγαίνει και σε Moby για τον φίλο μου τον @costas EAR .
17 Φεβρουαρίου 2020 #344 Mr Spock demokratischer - sektor Μηνύματα 18.824 Reaction score 52.715 - ήταν το soundtrack μίας από τι ποιό ευτυχισμένες φάσης της ζωής μου . . . και ναι σε θάλασσα όπως το video . . . Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile [Official Music Video] . . . τώρα είναι γεμάτο θύμησες Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2020
- ήταν το soundtrack μίας από τι ποιό ευτυχισμένες φάσης της ζωής μου . . . και ναι σε θάλασσα όπως το video . . . Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile [Official Music Video] . . . τώρα είναι γεμάτο θύμησες
7 Μαρτίου 2020 #350 adcomamp Μηνύματα 1 Reaction score 1 great yia Speaker test ! Last edited: 7 Μαρτίου 2020
19 Μαρτίου 2020 #358 vasilistsagaras Μηνύματα 179 Reaction score 268 το έχω λιώσει αρκετές φορές... έχει κάτι από deadcandance ή νομίζω; πάντως στα live τους θα είναι τρομεροί, όπως φαίνεται. Περισσότερο με μουσική παράσταση μοιάζει πάρα με το κλασσικό γκρουπ που βγαίνει στη σκηνή τα λέει. Ωραίο πρότζεκτ, πρωτότυπο.
το έχω λιώσει αρκετές φορές... έχει κάτι από deadcandance ή νομίζω; πάντως στα live τους θα είναι τρομεροί, όπως φαίνεται. Περισσότερο με μουσική παράσταση μοιάζει πάρα με το κλασσικό γκρουπ που βγαίνει στη σκηνή τα λέει. Ωραίο πρότζεκτ, πρωτότυπο.