Αγιος Παισιος - Απο τα Φαρασα στον Ουρανο

Reaction score
4.142
Kανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κανέναν να δει οτιδήποτε,όπως και κανένας από εμάς,δεν μπορεί να επιβάλλει σε ένα ιδιωτικό κανάλι ,να επιλέξει οποιοδήποτε θέμα θέλει για μια σειρά.Αλλά κριτική μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα (μήπως το απαγόρεψε ο ευτραφής εφοπλιστής?)
Φυσικά να κάνεις κριτική για την σειρά.
Αλλά δεν έκανες αυτό, δεν έκρινες την σειρά.

Έκρινες γενικά το ότι υπάρχει μια σειρά με θέμα θρησκευτικό.

Γι αυτό είπα ότι κανείς δεν σε ανάγκασε να το δεις.

Reaction score
4.142
Ναι και λοιπόν;;;

Χάνει κανείς έτσι το δικαίωμα να σχολιάσει/κριτικάρει;;;

Μην τρελαθούμε....
Όταν το θέμα δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι το προσπερνώ, δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου.

Εφόσον δε με νοιάζει δεν το κρίνω.
Εδω ενόχλησε το ότι υπάρχει!

Αντε, κάνε πάλι ότι δεν καταλαβαίνεις.

gid

Reaction score
9.812
Όταν το θέμα δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι το προσπερνώ, δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου.

Εφόσον δε με νοιάζει δεν το κρίνω.
Εδω ενόχλεισε το ότι υπάρχει!

Αντε, κάνε πάλι ότι δεν καταλαβαίνεις.
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω....

Ποιός είπε πως "δεν τον ενδιαφέρει το θέμα"; Κανείς. Όπως και κανείς δεν είπε νωρίτερα πως "κάποιος μας αναγκάζει να δούμε τη σειρά".

Αλλά προφανώς η κριτική κάποιο κάλλο σου πάτησε.

Reaction score
4.142
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω....

Ποιός είπε πως "δεν τον ενδιαφέρει το θέμα"; Κανείς. Όπως και κανείς δεν είπε νωρίτερα πως "κάποιος μας αναγκάζει να δούμε τη σειρά".

Αλλά προφανώς η κριτική κάποιο κάλλο σου πάτησε.
Ναι, δουλεύω στο κανάλι.
Η μάλλον, είμαι αδερφός της Σάσας Σταμάτη.

Μέσα σε όλα έπεσες.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.077
Εγώ θεωρώ ότι με αυτά προοδεύουμε, αν αναλογιστούμε πως πνευματική πρόοδος υπάρχει, εκεί που υπάρχει η αίσθηση ότι όλα είναι χάλια.

Του Παΐσιου, όχι δικό μου.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.442
μόλις τελειώσετε και δεν καταλήξετε κάπου....να πούμε και τίποτα για τον Άνθρωπο του Θεού?
ήρεμα το λέω... :biggrin:

Reaction score
3.124

Reaction score
30.455
Και τις μαχες που εδωσε! Να δειξουν ολη την αληθεια !
Ναι ,τις θέλουμε όλες τις μάχες ,με ρεαλιστική αφήγηση!
Ειδικά αυτή τη σκηνή!!

Στον εμφύλιο τον συνέλαβαν κομμουνιστές. «Τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο μόνο του και ύστερα έβαλαν δύο αντάρτισσες σχεδόν γυμνές. Προσευχήθηκε έντονα επικαλούμενος την Παναγία και αμέσως ένιωσε «δύναμιν εξ ύψους», που τον ενίσχυσε και τις έβλεπε με απάθεια σαν αδελφές του, όπως ο Αδάμ την Εύα στον παράδεισο. Τίς μίλησε με τρόπο καλό. Εκείνες ήρθαν σέ συναίσθηση, ντράπηκαν και έφυγαν κλαίγοντας.»

Εν τω μεταξύ ,αν ο Παισιος είδε τις δύο αντάρτισσες , όπως ο Αδάμ την Εύα , αυτές θα έπρεπε μετά από εννιά μήνες να είχαν γεννήσει ,η μία τον Κάιν και η άλλη τον Άβελ...

Last edited:

Reaction score
7.004
Φυσικά να κάνεις κριτική για την σειρά.
Αλλά δεν έκανες αυτό, δεν έκρινες την σειρά.

Έκρινες γενικά το ότι υπάρχει μια σειρά με θέμα θρησκευτικό.

Γι αυτό είπα ότι κανείς δεν σε ανάγκασε να το δεις.

Μα δεν με ενδιαφέρει να κάνω κριτική για την σειρά.Η σειρά,σαν παραγωγή,ερμηνείες,σκηνοθεσία κλπ,μπορεί να είναι εξαιρετική. Κριτική κάνω στο ότι έγινε παραγωγή με θέμα έναν Αγιο και ότι κάποιοι όχι απλά την παρακολουθούν,αλλά εκστασιάζονται.....Σε αυτό κάνω κριτική,στην εμπορευματοποίηση,ευτελισμό, της θρησκείας ,αλλά και στην θρησκευτική ηθική των φαν της σειράς (κάτι που θα θεωρούσα φυσικό για μια θεοκρατική χώρα όπως το Ιράν). Ειναι κάτι πολύ σοβαρό ,για να ασχολειται μαζί του ο ευτραφής εφοπλιστής.
Δεν είμαι άθεος,δεν είμαι εθνομηδενιστής,δεν είμαι Πολακιστής,δεν είμαι ψεκ-ψεκ,αλλά προσπαθώ να κρατήσω τον αυτοσεβασμό μου ψηλά (δύσκολο όταν ζεις σε αυτή τη χώρα).

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo