- Reaction score
- 1.057
Tanto μην το περνεις τοσο σοβαρα , εδω εγινε ταινιαρα υποθεση εκδικησης για το σκυλο του και εφαγε τη μιση ποληΜα δεν με ενδιαφέρει να κάνω κριτική για την σειρά.Η σειρά,σαν παραγωγή,ερμηνείες,σκηνοθεσία κλπ,μπορεί να είναι εξαιρετική. Κριτική κάνω στο ότι έγινε παραγωγή με θέμα έναν Αγιο και ότι κάποιοι όχι απλά την παρακολουθούν,αλλά εκστασιάζονται.....Σε αυτό κάνω κριτική,στην εμπορευματοποίηση,ευτελισμό, της θρησκείας ,αλλά και στην θρησκευτική ηθική των φαν της σειράς (κάτι που θα θεωρούσα φυσικό για μια θεοκρατική χώρα όπως το Ιράν). Ειναι κάτι πολύ σοβαρό ,για να ασχολειται μαζί του ο ευτραφής εφοπλιστής.
Δεν είμαι άθεος,δεν είμαι εθνομηδενιστής,δεν είμαι Πολακιστής,δεν είμαι ψεκ-ψεκ,αλλά προσπαθώ να κρατήσω τον αυτοσεβασμό μου ψηλά (δύσκολο όταν ζεις σε αυτή τη χώρα).
Ολα για τα λεφτα γινονται !
Παντως το πρωτο μερος το ειδα και προς το παρον δεν συμφωνω με αυτα που λες για "ευτελισμο της θρησκειas "
Αλλα δεν θα επεκταθω αλλο θα αλλαξει η συζητηση και καλο ειναι να σταθουμε στην ταινια ως μια ελληνικη παραγωγη , σκηνοθεσια , φωτογραφια και ρολους ηθοποιων .