Αγορά Ηχείων Μια μικρή Βοήθεια

Reaction score
0
Καλημέρες σε όλους καινούριος εδώ ήρθα για να ζητήσω βοήθεια

να μπω στο ψητό με την μία γιατί δεν είμαι καλός στους προλόγους

έχουμε ένα Yamaha ΑΧ596 και ένα ζευγάρι Crystal Audio Tween 1000
αλλά πάλιωσαν αρκετά και δεν τα ακούω και σε πολύ καλή κατάσταση πια οπότε ξεκίνησα να ψάχνω για καινούρια δαπέδου ή με βάσεις με πια κλήση στα δαπέδου
αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω που να ψάξω
το Budget είναι λίγο σφιχτό καθώς πιτσιρικάς και δεν βγάζω πολλά λεφτά ας πούμε ~ 300€

και εδώ έρχεστε εσείς να με βοηθήσετε όσο ξέρετε και μπορείτε να διαλέξω κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά, δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνω να πάω να ακούσω 10-20 ζευγάρια και να διαλέξω οπότε έλεγα για κάτι δοκιμασμένο και καλό όσο καλό μπορεί να είναι με 300€

δεν είμαι λάτρης τις ποιότητα μιας και με pc παίζει η μουσική στον ενισχυτή απλά θέλω να έχω κάτι που να μπορεί να παίζει καθαρά και δυνατά

αυτά :) ελπίζω να μην σας κούρασα περιμένω τις απόψεις σας να το συζητήσουμε ευχαριστώ πολύ και καλός με βρήκατε

Reaction score
1
Καλημέρες σε όλους καινούριος εδώ ήρθα για να ζητήσω βοήθεια

να μπω στο ψητό με την μία γιατί δεν είμαι καλός στους προλόγους

έχουμε ένα Yamaha ΑΧ596 και ένα ζευγάρι Crystal Audio Tween 1000
αλλά πάλιωσαν αρκετά και δεν τα ακούω και σε πολύ καλή κατάσταση πια οπότε ξεκίνησα να ψάχνω για καινούρια δαπέδου ή με βάσεις με πια κλήση στα δαπέδου
αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω που να ψάξω
το Budget είναι λίγο σφιχτό καθώς πιτσιρικάς και δεν βγάζω πολλά λεφτά ας πούμε ~ 300€

και εδώ έρχεστε εσείς να με βοηθήσετε όσο ξέρετε και μπορείτε να διαλέξω κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά, δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνω να πάω να ακούσω 10-20 ζευγάρια και να διαλέξω οπότε έλεγα για κάτι δοκιμασμένο και καλό όσο καλό μπορεί να είναι με 300€

δεν είμαι λάτρης τις ποιότητα μιας και με pc παίζει η μουσική στον ενισχυτή απλά θέλω να έχω κάτι που να μπορεί να παίζει καθαρά και δυνατά

αυτά :) ελπίζω να μην σας κούρασα περιμένω τις απόψεις σας να το συζητήσουμε ευχαριστώ πολύ και καλός με βρήκατε

ωραια γραφεις και περιεκτικα. μπαινεις και στο θεμα αμεσως.

με 300 ευρω προτεινω ενα ζευγαρι ηχεια για pc (περιπου 30 ευρω) και με τα υπολοιπα 270 ενα καλο καλωδιο interconnect rca για να συνδεσεις τον yamaha με το dvd σου.

... κοιταξε αντι για το ιντερκονεκτ ενα ζευγαρι castle βασης.

.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά Ηχείων Μια μικρή Βοήθεια

Καλημέρα Ηλία thanks για την πρόταση αλλά δεν τα πολύ συμπαθώ τα ηχεία για τα pc συν ότι ο yamaha δεν έχει μόνο το pc πάνω του καλώδια υπάρχουν monster και στα μεγάφωνα και στις συνδέσεις οπότε εκεί δεν έχουμε πρόβλημα λίγο παλιά βέβαια αλλά την δουλειά τους θα την κάνουν

απλά είναι ότι θέλω να αλλάξω αυτά τα ηχεία γιατί είναι σαν τέρατα πια και δεν μπορώ να τα βλέπω άλλο :p

η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να πάρω ένα ζευγαράκι ηχεία με 2 ομορφούλες βάσης και να πάρουν την θέση των Crystal και για το μπάσο ένα ενεργό sub αν τα ηχεία μόνα τους δεν με καλύπτουν απλά δεν ξέρω ούτε καν που να κοιτάξω σε ποιο μαγαζί πχ

Reaction score
4
Στα 300 ευρω το πιο καθαρο αποτελεσμα θα το παρεις απο τις κορνες των Klipsch RB-51.

Reaction score
0

ευχαριστώ πολύ παιδιά σε όλους για αρχή

στην πρόταση του Άκη θα κρατήσω τα Diamond 9.4 καθώς μου φαίνονται λίγο πιο κοντά και δεν θέλω να είναι τέρατα πάλι σαν τα Crystal
τώρα κάποια ερώτηση σε αυτά, από μπάσο και γενικά η ποιότητα του ήχου που έχουν είναι καλή γιατί τα λεφτά που έχω για ηχεία δυστυχώς είναι λίγα :(
σε σύγκριση με τα Crystal audio πως θα τα χαρακτηρίζατε ?
δύναμη, ποιότητα κλπ
αν κάποιος ξέρει κάτι πάνω σε αυτό θα ήμουν ευγνώμων

Reaction score
0

καλά υποπτεύεσαι :) αυτά φαίνονται πιο όμορφα οπότε κρατάμε αυτά :p αλλά είμαι ανοιχτός να ακούσω και άλλες προτάσεις :p

με τον ενισχυτή που έχω θα τα πάνε καλά αυτά ?
Κρίσιμη ερώτηση η τιμή είναι για ένα ή για ζευγάρι γιατί δεν το διευκρινίζουν σε όλα :(

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά Ηχείων Μια μικρή Βοήθεια

Λοιπόν κύριε "τουρίστα στο διάστημα" (σωστά?:126:) έχουμε και λέμε:

1]
Κρίσιμη ερώτηση η τιμή είναι για ένα ή για ζευγάρι γιατί δεν το διευκρινίζουν σε όλα :(
Η τιμή είναι για ζευγάρι

2]
με τον ενισχυτή που έχω θα τα πάνε καλά αυτά ?
Από άποψη ρευμάτων, ο ενισχυτής σου σε καλύπτει μια χαρά. ΆΛλωστε πρόκειται για ευαίσθητο ηχείο (92 db). Ρίξε μια ματιά εδώ.
Επίσης πιστεύω πως ούτε στο ματσάρισμα θα έχεις πρόβλημα.Ο ΥΑΜΑΗΑ έχει έναν ουδέτερο ηχητικό χαρακτήρα που δεν δημιουργεί παραφωνίες. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ οι σοφότεροι του φόρουμ διορθώστε με.

3]
αυτά φαίνονται πιο όμορφα οπότε κρατάμε αυτά
Βγαίνουν και σε μια πολύ ωραία ανοιχτή απόχρωση, νομίζω οξιά. Κοίτα στο επίσημο σάιτ της εταιρείας.

Αυτά! Καλή συνέχεια!

Reaction score
0

lol ναι ο τουρίστας :p
για το ζευγάρι έστειλά mail και μου είπανε και εμένα οτι έιναι όντος έτσι
είδα και τα db απλά επειδή τα Crystal είναι 96 και αν με ρωτήσεις για pc να σου πώ ότι θες αλλά απο ηχεία το έχω χάσει πια :)

για χρόμα δεν ξέρω αλλά λογικά το ανοιχτό θα πάρω μιας και τα Crystal τώρα έτσι είναι και τεριάζουν καλυτερα απο τα μαυρα :)
πάντος ευχαριστώ όλους για όλα :p

Reaction score
0
Καλή επιτυχία στις αγορές σου. Και όταν καταλήξεις και τα πάρεις, γράψε μας και τις εντυπώσεις σου.
ΥΓ: Ελπίζω να μην μας βρίζεις τότε...:138:

Reaction score
0
θα γράψω αλλά θα αργήσω λίγο γιατί τα οικονομικά πάνε κατά διαόλου να βρω να δώσω και τα crystal πρώτα :132:
και μετά μιας και έχουμε και άλλα έξοδα δυστυχώς πέρασε ο καιρός που δεν είχαμε τίποτα άλλο παρά μόνο την κ@υλ@ μας να πληρώνουμε :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88