Αγορά ηχείων δαπέδου

Tim

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά ηχείων δαπέδου

Αν κανω τον Yamaha rxv 661 προενισχυτη και προσθεσω εναν τελικο, με τα Focal λετε να εχω διαφορα στην ποιοτητα αλλα και στα "γκαζια"?

Reaction score
684
Παιζουν καποια Audio Physic Spark 3 μεταχειρισμενα απο καποιο παιδι στη Θεσσαλονικη. Εξαιρετικα για τα λεφτα τους (800 Ευρω). Ψαξε στις αγγελιες η εδω η στο avclub....

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων δαπέδου

Τι του λες ρε τρελέ του ανθρώπου;
Επειδή εμείς στραβωθήκαμε κι ερωτευτήκαμε, θα κάνουμε κι άλλους να βρουν το μπελά τους;:137:

Πλάκα πλάκα έχει δίκιο ο Ηλίας όμως.
Άμα αγαπήσεις πάνελ...

παρτε παραδειγμα τον φιλο μας τον Guybrush, που εχει ενα απο τα καλυτερα ηχεια στον κοσμο

τωρα, να το γραψω, να μην το γραψω.... θα το γραψω και οτι γινει. το ηχειο του Guybrush σε χαμηλες εντασεις και με ενισχυτη copland ακουστηκε καλυτερα* απο Genesis με μονομπλοκ Mark Levinson.

στη θεση του καλυτερα, μπορειτε να βαλετε και το "κλασεις ανωτερα"

.

Reaction score
19

Ναι σωστα, αλλα δυσκολα βρισκεις καποια ευκαιρια.
Κάνεις λάθος. Υπάρχει ένα παλικάρι που πουλάει κάτι Triangle σε πολύ καλή κατάσταση απ' ότι δίχνουν και αν κρίνω από τα Heliades που έχω ακούσει πρέπει να είναι τρομερό ηχείο. Έχουν 1.200 στην αγορά αν δεν κάνω λάθος και τα δίνει γύρω στα 800 αν θυμάμαι καλα.

Reaction score
0

magnepan mg12. με 1200 ευρω αποκτας ηχειο που μπορει να μην αποχωριστεις ποτε...

Που μπορούμε να βρούμε Magnepan προς ακρόαση? Στο επίσημο site δεν αναφέρει αντιπρόσωπο στην χώρα μας.
Και κάτι τελευταίο: με τι ενισχυτή οδηγούνται? Λίγο αναίσθητα μου φαίνονται...

Reaction score
0
Η πιο φτηνή λύση να τα οδηγήσεις είναι ο μπέρι (Behringer EP1500).

Μετά, πας σε μεταχειρισμένο "κτήνος" τύπου Krell, Mark Levinson, Threshold, Usher, Coda, κλπ.

Έπειτα, υπάρχουν οι λύσεις των Hypex, ICEpower, Truepath...

Η καλύτερη value for money λύση είναι μάλλον η τελευταία.

Reaction score
19

Αν κανω τον Yamaha rxv 661 προενισχυτη και προσθεσω εναν τελικο, με τα Focal λετε να εχω διαφορα στην ποιοτητα αλλα και στα "γκαζια"?
Εξαρτάται αν τον χρειάζονται τα ηχεία και αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αν δεν το έχει ακούσει. Ίσως και να δεις διαφορά αν χρειάζονται περισσότερο ρεύμα. Μπορεί όμως η διαφορά να είναι και προς το χειρότερο. Διότι αν δεν χρειάζονται περισσότερο ρεύμα τα ηχεία για να λειτουργήσουν σωστά και ο τελικός δεν είναι καλύτερος από τον ενσωματωμένο που έχει ο πολυκάναλος, θα έχεις αλοίωση στον ήχο από τα καλώδια που θα τους συνδέουν.

Το καλύτερο είναι να πας με τον ενισχυτή σου σε ένα μαγζί κατόπιν συνενόησης φυσικά και να ακούσεις μόνος σου τι γίνεται και με την βοήθεια του καταστηματάρχη.

Tim

Reaction score
0

Ωραια, ευχαριστω για την βοηθεια (ολων)!
Παρολο που ακομα δεν εχω απορρίψει τα Klipsch, γιατι μαλλον ειμαι στην ομαδα αυτων που τους απεσει ο ηχους τους, αυτα που μου κινησαν το ενδιαφερον ειναι τα Focal και τα Kef. Oποτε θα τα ακουσω για να δω τι γινεται. Σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον θα αγορασω και ενα δικαναλο, αλλα σαν γενικη αρχη νομιζω (διορθωστεμαι αν κανω λαθος) οτι ειναι η αγορα των ηχειων πρωτα.
Επισεις θα ηθελα καποιες περισσοτερες πληροφοριες για τα panel ηχεια.
Ευχαριστω.

Tim

Reaction score
0

Ευχαριστω!

Καλο Καλοκαιρι σε ολους

Tim

Reaction score
0

Για οσους εχουν μεινει ακομα στην Αθηνα!!

Την περασμενη Παρασκευη ακουσα τα System Aydio SA1530, τα ξερει ή τα εχει ακουσει κανεις?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Που μπορούμε να βρούμε Magnepan προς ακρόαση?
Παιδιά ακρόαση magnepan και γενικώς πάνελ νομίζω ότι δεν έχει καθόλου νόημα να γίνεται σε μαγαζιά. Ψάξετε φίλους που έχουν πάνελ, έχουν πειραματιστεί όσο να 'ναι με το στήσιμό τους και τα χαίρονται. Τα φόρουμς για ποιό λόγο είναι άλλωστε; :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
τωρα, να το γραψω, να μην το γραψω.... θα το γραψω και οτι γινει. το ηχειο του Guybrush σε χαμηλες εντασεις και με ενισχυτη copland ακουστηκε καλυτερα* απο Genesis με μονομπλοκ Mark Levinson.
Και γιατί να μην το γράψεις φίλε μου; Και πρέπει να σου πω ότι συμφωνώ ότι πρόκειται για ένα μαγικό άκουσμα. :126:

Τα Audiostatic ES100.
Σχεδόν... αν εξαιρέσεις ΟΛΑ τα αναβαθμισμένα υλικά του. :126:

...

Tim

Reaction score
0

Σωστα, αλλα με τις μεμβρανες δεν πρεπει να κανω και ενα καινουργιο set-up, με ενισχυτη-προενισχυτη και οτι αλλο χρειαζεται για να παιξει αυτο το ηχειο?

Tim

Reaction score
0

Τιποτα ενδιαφερον, καμια προταση!!!

Reaction score
0
Είπαμε, αν πάρεις πάνελ, θες ισχύ και πολλή υπομονή για να βρεις την κατάλληλη θέση στο χώρο.

Από εκεί και πέρα, τι άλλο θες να μάθεις; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88