Αγορά ηχείων+ενισχυτή

Reaction score
518
Eαν δεν σκοπευεις να φτιαξεις τον χωρο σου να εχεις ισοσκελες τριγωνο με τουλαχιστον 0,80μ με 1μ αποσταση απο τους πλαγιους τοιχους και οσο μπορεις απο τον εμπρος τοιχο. και τα ηχεια toe in ωστε να μην βλεπεις ουτε την δεξια πλευρα ουτε την αριστερη.

Το ιδιο θα κανεις και στις ακροασεις που θα πας σε μαγαζια. Αυτοι στα μαγαζια θα στα εχουν συνηθως στα 2,5 μετρα και ανοιχτα...εσυ θα δεις τον χωρο σου....πχ το τριγωνο θα ειναι 2μετρα η καθε πλευρα; οταν πηγαινεις στα μαγαζια θα λες 2μετρα θελω το τριγωνο και θα τα κλεινεις τα ηχεια προς εσενα (ή και πιο πολυ δλδ να βλεπεις την εξω πλευρα του ηχειου)....ετσι θα γλυτωσεις τις ανακλασεις του χωρου στο μεγιστο που μπορεις.

Reaction score
523
Σιγουρα το βελτιστο ειναι να μπορεσεις να παρεις στο χωρο σου, καποια πραγματα στα οποια θα καταληξεις....
Για να καταλήξεις ομως πρεπει να τα ακουσεις....έστω και στον θεωρητικα προσεγμενο χωρο των καταστηματων...μια σαφως καλυτερη εικόνα (ηχο) θα αποκτησεις εστω και απο τη συγκριση των προς αγορα πραγματων....καποια ΔΙΚΑ σου συμπερασματα θα βγαλεις...

Reaction score
17
R3nos και EPANTAZ,
σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις πολύτιμες πληροφορίες σας!!!

Νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους με αγάπη για όμορφα ακούσματα και διάθεση να βοηθήσουν όποιον το έχει ανάγκη. Να είστε όλοι σας καλά, υγιείς και καλοδιάθετοι:)

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Κοιτάζω αυτό το t10 ,.. δηλαδή αν εγώ πάω από τον προ σε αυτό και μετά συνδέσω τον τελικό στις εξόδους του και εχω το low pass filter ας πούμε στα 130 hz τα ηχεία μου θα παίζουν από κει και πάνω ? Συγγνώμη για το offtopic αλλά είναι η ειδικότητα μου ....
a) Yes! :)

β) Μια χαρά ειδικότητα είναι! :offtopic:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ