Αγορά κατάλληλων ηχείων

Reaction score
690
Μεγειά! Πρέπει να κοπανάει ωραία το δεκάρι!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Όσο για το αν κοπαναει δεν έχω άλλα λόγια να το εκφράσω...
Νομίζω ότι φοράω ακουστικά και βγαίνει (ειδικά το μπάσο) από μέσα μου...!!!
Συμφωνω!

Τους 60 κυκλους του φασματος καλα θα τους παιζει!Με τους υπολοιπους 19.020 τι ψαρια πιανει; :tongue:

Ποσο κανουν αυτα;
Δε έχω ιδέα τι ψάρια πιάνουν κάτσε να σκουπίσω τα σάλια μου πρώτα και βλέπουμε....!!! :biggrin:
1000€

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.869
Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι το μπάσο....νομίζω ότι βγαίνει από μέσα μου και όχι από τα ηχεία!!!
Θα προσθέσουμε και 4 sub είπαμε ε ?
:lol: :lol: :lol: (κατακαημένοι γείτονες...:biggrin:)

View attachment 153283

Ναι ξέχασα να πω για το χιςςς....

Εγώ προσωπικά το ακούω έως τους 50-60 πόντους....και αυτό γιατί εστησα αυτί επειδή το έχω ακούσει από εσάς...
Αν δεν το ήξερα μπορεί να μην το άκουγα και ΠΟΤΈ..!!!
Τώρα που βλέπω και την εικόνα... για να ισορροπήσεις οπτικά σε μεγέθη χρειάζεσαι και μια 120αρα οθόνη... :roflmao::roflmao::biggrin:

Reaction score
690
Θα προσθέσουμε και 4 sub είπαμε ε ?
:lol: :lol: :lol: (κατακαημένοι γείτονες...:biggrin:)

Τώρα που βλέπω και την εικόνα... για να ισορροπήσεις οπτικά σε μεγέθη χρειάζεσαι και μια 120αρα οθόνη... :roflmao::roflmao::biggrin:
2 sub είπαμε και βλέπω να έρχονται πολύ σύντομα μετά από αυτό που έχω νιώσει αυτή την στιγμή....

Θα γίνει μια αλλαγή στο σύνθετο αλλά όχι στην οθόνη... :biggrin:
Θα μπει στη μέση για να μπουν τα subs δεξιά αριστερά..!!!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.869
2 sub είπαμε και βλέπω να έρχονται πολύ σύντομα μετά από αυτό που έχω νιώσει αυτή την στιγμή....

Θα γίνει μια αλλαγή στο σύνθετο αλλά όχι στην οθόνη... :biggrin:
Θα μπει στη μέση για να μπουν τα subs δεξιά αριστερά..!!!
Χμμμ, τα sub θα μπουν εκεί που θέλουν τα ίδια..
Είναι ιδιότροπα τα άτιμα :rolleyes:
Πλάκα έκανα για την οθόνη αλλά δίπλα στα ηχεία η tv είναι σαν monitor... :roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
690
Με γεια και καλές ακροάσεις!!
Μια λίγο άσχετη ερώτηση, οι βάσεις ποιες είναι;
Ευχαριστώ πολύ!
Οι βάσεις είναι diy υπάρχει κάπου και το thread αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω εδώ!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.414
Συμφωνω!

Τους 60 κυκλους του φασματος καλα θα τους παιζει!Με τους υπολοιπους 19.020 τι ψαρια πιανει; :tongue:

Ποσο κανουν αυτα;
dsp έχουν.....πόσο έξω να πεσαν?;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.636
Στον λαιμό μας τον πήραμε και αυτόν, έχουμε καταστρέψει πολύ κόσμο :headbang:
:drinks:
Οποιος με άλλη επιλογή με ένα χιλιάρικο για ενισχυτή και ηχεια (καινούργια) παίξει καλύτερα στο σπίτι του @Mpanis κερδιζει (ή χάνει) τραπέζι στου Κιτσουλα

Άντε να σας δω :tongue:

Reaction score
690
Είναι λογικό να μην καταλαβαίνω από πού έρχεται ο ήχος??

Νομίζω ότι βγαίνει από την τηλεόραση, από το κέντρο , από κάπου αλλού όχι όμως από τα ηχεία...
Εστιάζω να τα ακούσω και νομίζω ότι δεν δουλεύουν...

Reaction score
4.587
Με γεια!

Το πρόβλημά μου εμένα είναι καθαρά αισθητικό, μοιάζουν με τη μάγια τη μέλισσα, δε μπορώ να τα βλέπω. Για όποιον δεν τον ενοχλεί σίγουρα θα αποτελούν άριστη αγορά στην κατηγορία τους. Βασικά είναι μία κατηγορία μόνα τους, δεν έχουν ανταγωνισμό.

Reaction score
690
Οποιος με άλλη επιλογή με ένα χιλιάρικο για ενισχυτή και ηχεια (καινούργια) παίξει καλύτερα στο σπίτι του @Mpanis κερδιζει (ή χάνει) τραπέζι στου Κιτσουλα

Αυτό ακριβώς ήθελα να επιβεβαιώσω από την αρχή και εδώ θα ήθελα να πω ότι οι προσδοκίες μου ξεπεράστηκαν κατά πολύ....!!!
Σας ευχαριστώ όλους!!!

Reaction score
4.587
Δεν εχει σχεση το δσπ με την ποιοτητα της καμπινας,των μεγαφωνων και των ενισχυτικων.
Δε γνωρίζω την ποιότητα των ενισχυτικών αλλά δε θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τα μεγάφωνα και η καμπίνες πάντως δε συναντώνται στην κατηγορία των 1000€, είναι για πολύ περισσότερα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.414

αν δεν τόνιζες (καινούρια) θα βαζα στο κόλπο κάτι mission σε μια αγγελία :laugh: :roflmao:
Οχι,δεν μιλαω για την αποκριση μονο.

Δεν εχει σχεση το δσπ με την ποιοτητα της καμπινας,των μεγαφωνων και των ενισχυτικων.
άρχισες....ε? :laugh:
Είναι λογικό να μην καταλαβαίνω από πού έρχεται ο ήχος??

Νομίζω ότι βγαίνει από την τηλεόραση, από το κέντρο , από κάπου αλλού όχι όμως από τα ηχεία...
Εστιάζω να τα ακούσω και νομίζω ότι δεν δουλεύουν...
δοκίμασε να τα φέρεις και πιο κοντά να δεις διαφορές....

Reaction score
690
Επίσης αν δεν διάβαζα όλα αυτά που γράφετε εδώ θα έλεγα ότι αποκλείεται να χρειάζεται άλλο sub...... Θα μου κοπεί η ανάσα.... βαράει το στήθος μου στο 20-25%
Συγχωρέστε με για τον ενθουσιασμό μου...... είναι τα πρώτα μου ηχεία!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos