Αγορά 2 subwoofer μέχρι 800€

Reaction score
12
Γειά σας παιδιά
Ψάχνω 2 subwoofer για αγορά μέχρι 800€ ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά?
Ψάχνω κ από εξωτερικό αλλά δεν ξέρω ποια μαγαζιά είναι γνωστά...
πχ βρήκα αυτό: https://el.homecinesolutions.fr/p/27795-klipsch-spl-120
Γνωρίζει κανείς το μαγαζί? κ αν ναι τα subwoofer Klipsch αξίζουν ή έχουν ακόμα προβλήματα σαν τα παλιά?
Ακούω κ άλλες προτάσεις....

Reaction score
12
Το μαγαζι ειναι μια χαρα. παρηγγειλα και παρελαβα ενισχητη απο εκει.
ωραία για το μαγαζί άρα προχωράμε αλλά από τα subwoofer Klipsch έχεις εικόνα για αυτό π είπα αν σε αυτή την τιμή π το δίνει είναι οκ? κ αν είναι οκ σαν sub διότι με τα Klipsch άκουγα ότι χάλαγαν διορθώθηκε αυτό?

Reaction score
1.390
Μην πάρεις subwoofer Klipsch , έχει σοβαρό πρόβλημα ο ενισχυτής τους. Δεν γνωρίζω για τη νέα σειρά που έβγαλαν ίσως έκαναν καλύτερη δουλειά αλλά αυτό που κοιτάς σε ένα δυο χρόνια θα σε χαιρετήσει.
Υπάρχουν άλλες πιο αξιόπιστες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Reaction score
12
Μην πάρεις subwoofer Klipsch , έχει σοβαρό πρόβλημα ο ενισχυτής τους. Δεν γνωρίζω για τη νέα σειρά που έβγαλαν ίσως έκαναν καλύτερη δουλειά αλλά αυτό που κοιτάς σε ένα δυο χρόνια θα σε χαιρετήσει.
Υπάρχουν άλλες πιο αξιόπιστες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.
αυτό δεν ήξερα για το συγκεκριμένο αν ήταν από την σειρά π έχουν το θέμα οκ τότε....έχεις να προτείνεις κάτι Ελλάδα η εξωτερικό.....

Reaction score
1.390
Σε τι χώρο θα τα βάλεις ; Διαστάσεις όλων των ορίων του δωματίου όχι μόνο στην περιοχή που θα κάθεσαι.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.642
έχεις να προτείνεις κάτι Ελλάδα η εξωτερικό.....
Σε αυτό το thread έγινε πριν λίγες μέρες αρκετή συζήτηση για οικονομικά subwoofers, ρίξε μια ματιά.

TL;DR

Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχει "μπλιμπλίκια" (φίλτρα κλπ.) το sub, ρίξε μια ματιά σε αυτά της Wharfedale, π.χ.

υπάρχει και μεγαλύτερο (15άρι) και μικρότερο (10άρι), αλλά το 12άρι είναι πολύ ελαφρώς over budget, οπότε αν σε παίρνει, είναι καλή επιλογή.

Reaction score
1.390
Σε αυτό το thread έγινε πριν λίγες μέρες αρκετή συζήτηση για οικονομικά subwoofers, ρίξε μια ματιά.

TL;DR

Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχει "μπλιμπλίκια" (φίλτρα κλπ.) το sub, ρίξε μια ματιά σε αυτά της Wharfedale, π.χ.

υπάρχει και μεγαλύτερο (15άρι) και μικρότερο (10άρι), αλλά το 12άρι είναι πολύ ελαφρώς over budget, οπότε αν σε παίρνει, είναι καλή επιλογή.
Το 12" πάντως εαν ειναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο το βρίσκεις και πιο κάτω.

Reaction score
464
ωραία για το μαγαζί άρα προχωράμε αλλά από τα subwoofer Klipsch έχεις εικόνα για αυτό π είπα αν σε αυτή την τιμή π το δίνει είναι οκ? κ αν είναι οκ σαν sub διότι με τα Klipsch άκουγα ότι χάλαγαν διορθώθηκε αυτό?
Έχω τα SPL 150 από το 2022 και παίζουν ακόμα σε γήινα πλαίσια και όχι καγκούρικες στάθμες..

Πρόβλημα με καμένες πλακέτες έβγαζαν παλαιότερες των SPL σειρές , όπως premiere and R-12SW όπως διαβαζα από αντίστοιχη σελίδα τους στο facebook με 137.000 μέλη κ συνεχίζουμε!! Καλό δείγμα ε??

Βέβαια τα επόμενα 2 , (από τα συνολικα 4 που έχω ) , είναι SVS PB 1000 pro και οχι επειδή φοβήθηκα να ξαναπάρω κλιπς αλλά επειδή καταργήθηκε το 150άρι ή δεν έβρισκα τότε το 120άρι...

Γενικά Τουμπανέιρο τα κλιπσ αυτης της σειράς όσο και της νεότερης με την μεγαλύτερη σαφέστατα καμπίνα...έπιπλο κανονικό ...βάζεις και μαξιλάρα......:)

Η τιμή τους είναι δέλεαρ αλλα μην σε πάρω και στο λαιμό μου....μάζευε απόψεις και πράξε σοφά...;)

Reaction score
464
Υπάρχουν πολλές αναφορές και για αυτή την σειρά.

Δεν έχω κάποιο θέμα με την εταιρεία , ίσα ίσα έχω πέντε ηχεία τους αλλά subwoofer δεν θα έπαιρνα ποτέ Κλιψ.
Ναι το διάβασα μόλις ...

Βέβαια αναφορές για καμενες πλακετες βρήκα και για τα SVS σκέτα όχι τα πρό... :drinks:

Όλα σπάνε όλα χαλάνε γκαμώτ!!!

Κοιτα στα 800 ευρώ και 2 στα καπάκια σαμπς , οι επιλογές ειναι μετρημένες.

Τα warfedale δεν τα ξερω , φαινονται καλή επιλογή αν και τερματίζουν καμια 10ριά hZ παραπάνω απο τα κλιπς......οσο περίπου τα RP8000... :)

Ή ας εξοικονοιμήσει και αλλα χρήματα για να ανέβουμε κατηγορία πατώντας σε πιο ασφαλές σκαλι.. ή ας ξεκινήσει από ένα και να καίει...!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.796
Members
38.611
Νεότερο μέλος
John_rebeL