Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι για αγορά προβολέα, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα από το να σας στέλνω links και να μου λέτε τη γνώμη σας
Ανήκω σε μία κινηματογραφική ομάδα κι ήρθε επιτέλους η στιγμή να κάνουμε αγορά HD προβολέα. Επειδή όμως είναι φοιτητική ομάδα, οι αγορές γίνονται βάσει διαγωνισμού, αφού εμείς πρώτα στείλουμε τις απαιτήσεις μας.
Δυστυχώς το διαθέσιμο ποσό θα είναι περίπου 1000 ευρώ.
Λοιπόν, τα δεδομένα είναι:
1) Κατά 90% (ίσως και παραπάνω) ο προτζέκτορας θα δείχνει ταινίες, αλλά ίσως γίνονται και μερικές παρουσιάσεις (υποθέτω ένας HC προβολέας δε θα έχει πρόβλημα ε; )
2)υπάρχει διαθέσιμο πανί αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τις διαστάσεις - είναι σίγουρα 720p όμως (δεν έχω ιδέα από αποστάσεις και τέτοια)
3) δεν υπάρχει βάση (μάλλον θα πρέπει να προβλευθεί κι αυτό)
4) θα πρέπει να μπορεί να προβάλλει και σε εξωτερικούς χώρους - όχι σε φως, αλλά σίγουρα να μπορεί να δείξει σε μία πλατεία πχ.
και πολύ βασικό
5) να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η λάμπα του διότι αυτές οι αλλαγές δύσκολα γίνονται με δημόσιους φορείς.
πάνω κάτω αυτά είναι, ό,τι θέλετε με ρωτάτε.
Εγώ πρέπει να καταλήξω σε μία λίστα απαιτήσεων της μορφής:
αντίθεση
ανάλυση
τεχνολογία (dlp πχ)
φωτεινότητα
διάρκεια ζωής λάμπας
είσοδοι έξοδοι
και ότι άλλο νομίζετε.
Αναμένω απαντήσεις, άντε με λίγο διάλογο θα ξεφύγω κι απ'την ασχετοσύνη μου.
Ενδιαφέρομαι για αγορά προβολέα, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα από το να σας στέλνω links και να μου λέτε τη γνώμη σας
Ανήκω σε μία κινηματογραφική ομάδα κι ήρθε επιτέλους η στιγμή να κάνουμε αγορά HD προβολέα. Επειδή όμως είναι φοιτητική ομάδα, οι αγορές γίνονται βάσει διαγωνισμού, αφού εμείς πρώτα στείλουμε τις απαιτήσεις μας.
Δυστυχώς το διαθέσιμο ποσό θα είναι περίπου 1000 ευρώ.
Λοιπόν, τα δεδομένα είναι:
1) Κατά 90% (ίσως και παραπάνω) ο προτζέκτορας θα δείχνει ταινίες, αλλά ίσως γίνονται και μερικές παρουσιάσεις (υποθέτω ένας HC προβολέας δε θα έχει πρόβλημα ε; )
2)υπάρχει διαθέσιμο πανί αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τις διαστάσεις - είναι σίγουρα 720p όμως (δεν έχω ιδέα από αποστάσεις και τέτοια)
3) δεν υπάρχει βάση (μάλλον θα πρέπει να προβλευθεί κι αυτό)
4) θα πρέπει να μπορεί να προβάλλει και σε εξωτερικούς χώρους - όχι σε φως, αλλά σίγουρα να μπορεί να δείξει σε μία πλατεία πχ.
και πολύ βασικό
5) να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η λάμπα του διότι αυτές οι αλλαγές δύσκολα γίνονται με δημόσιους φορείς.
πάνω κάτω αυτά είναι, ό,τι θέλετε με ρωτάτε.
Εγώ πρέπει να καταλήξω σε μία λίστα απαιτήσεων της μορφής:
αντίθεση
ανάλυση
τεχνολογία (dlp πχ)
φωτεινότητα
διάρκεια ζωής λάμπας
είσοδοι έξοδοι
και ότι άλλο νομίζετε.
Αναμένω απαντήσεις, άντε με λίγο διάλογο θα ξεφύγω κι απ'την ασχετοσύνη μου.