Έχω έναν παλιό δικάναλο ενισχυτή Kenwood KA3020 Special Edition τον οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα κι εξακολουθώ να τον λατρεύω για τον ισορροπημένο ήχο και τη στερεοφωνική εικόνα του. Οδηγάει τώρα 1 ζεύγος ηχείων Jamo βιβλιοθήκης και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για άγωστο χρονικό διάστημα και σαν home theater (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι ένας δικάναλος) σε χώρο 30-40τμ, μεγαλύτερο δηλαδη από τα μικρά δωμάτια που έπαιζε ως τώρα.
Το ερώτημά μου είναι το εξής. Έχει εξόδους για 2 ζευγάρια ηχείων και καμία για subwoofer. Να αγοράσω ηχεία δαπέδου που θα αναβαθμίσουν και το ηχητικό αποτελεσμα στη μουσική, ή να συνδέσω subwoofer στη 2η έξοδο? Αν μπορεί να γίνει το 2ο, τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά ή και τη συνδεσμολογία?
Γνωρίζω ότι το 2.1 δεν είναι η καλύτερη λύση για ΗΤ, κάποια στιγμή θα πάω σε 5.1 ή 7.1 ενισχυτή αξιοποιώντας τα υπάρχοντα ηχεία +το sub που ενδεχομένως θα αγοράσω.
Ελπίζω να πόσταρα στο κατάλληλο section το ερώτημά μου.
Το ερώτημά μου είναι το εξής. Έχει εξόδους για 2 ζευγάρια ηχείων και καμία για subwoofer. Να αγοράσω ηχεία δαπέδου που θα αναβαθμίσουν και το ηχητικό αποτελεσμα στη μουσική, ή να συνδέσω subwoofer στη 2η έξοδο? Αν μπορεί να γίνει το 2ο, τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά ή και τη συνδεσμολογία?
Γνωρίζω ότι το 2.1 δεν είναι η καλύτερη λύση για ΗΤ, κάποια στιγμή θα πάω σε 5.1 ή 7.1 ενισχυτή αξιοποιώντας τα υπάρχοντα ηχεία +το sub που ενδεχομένως θα αγοράσω.
Ελπίζω να πόσταρα στο κατάλληλο section το ερώτημά μου.