Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

Μου τον έστειλε o brother από UK καινούργιο, σε τιμή που δεν μπορούσα να αντισταθώ!!! Δεν ξέρω από που τον αγόρασε γιατί είναι παλιό μοντέλο. Πάντως πέρασα μεγάλη νίλα με τα παλιό-ΕΛΤΑ. Δεν ξερω αν θα το ξαναέκανα για τόσο βαρύ-ευαίσθητο ενισχυτή για να είμαι ειλικρινής.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.226
Διάβασα όλο το θρεντ, και δεν μπορώ να καταλάβω πως ξέρετε ότι το δέμα δεν το έριξε η πρώτη μεταφορική εταιρεία.

Reaction score
2
Διάβασα όλο το θρεντ, και δεν μπορώ να καταλάβω πως ξέρετε ότι το δέμα δεν το έριξε ο πρώτος μεταφορέας.
Η αλήθεια είναι δεν το ξέρω.Αλλά μόλις πήγα να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ κατάλαβα! Τα είχαν στοιβαγμένα τα πακέτα το ένα πάνω στο άλλο, πήγε να το σηκώσει 1 μόνος του υπάλληλος και κόντεψε να του πέσει, το κρατούσε upside-down,το ακουμπούσε προσωρινά μέχρι να υπογράψω στην μία κορυφή του και τέλος μου το πέταξε στο αυτοκίνητο σαν σακί! Πάλι καλά που έγραφε fragile και receiver απ έξω! Ισως να έπεσα και στην περίπτωση-ας μην είμαι ισοπεδωτικός :D

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.226
Ναι, γιατί στις ΗΠΑ π.χ., οι couriers είναι το μεγάλο ανέκδοτο, τους τραβάνε video να τρέχουν στις πόρτες χωρίς το δέμα και με το χαρτάκι της παράδοσης της επομένης ημέρας στο χέρι, να πετάνε τα δέματα από 5-10 μέτρα, και άλλα φαιδρά!

Reaction score
6
Διάβασα όλο το θρεντ, και δεν μπορώ να καταλάβω πως ξέρετε ότι το δέμα δεν το έριξε η πρώτη μεταφορική εταιρεία.
Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείς να ξέρεις αν κάτι είναι refurbished.
Εμένα συνήθως έσπαγε το ένα από τα δύο φελιζόλ στη μεριά που ήταν το τροφοδοτικό (και είχε το περισσότερο βάρος) όταν τα επανασυσκεύαζα. Αλλά αφού το μηχανάκι δουλεύει, δεν τρέχει μία.

Reaction score
2
Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείς να ξέρεις αν κάτι είναι refurbished.
Εμένα συνήθως έσπαγε το ένα από τα δύο φελιζόλ στη μεριά που ήταν το τροφοδοτικό (και είχε το περισσότερο βάρος) όταν τα επανασυσκεύαζα. Αλλά αφού το μηχανάκι δουλεύει, δεν τρέχει μία.
Ελα ντε που δεν είναι refurbished, γι αυτό είμαι προσωπικά σίγουρος ! Πάντως σωστή η σκέψη σου :407:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@