ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Reaction score
2.980
Τα παλικάρια στη φωτό είναι τα μοντέλα ανά τα δωμάτια για κραχτες;

.....καλά ρε μη βαρατε....

Reaction score
1.363
Στην αρχή νόμισα πως μπήκα καταλάθος σε έκθεση Καράφλας. 🤣
Πέρα απ την πλάκα πέρασα πολύ καλά , άκουσα αρκετά ηχεία , είχε ενδιαφέρον.
Μ’ άρεσε που οι περισσότεροι χώροι είχαν ανοιχτωσιά, καφεδάκια κεράσματα κτλ.
Υπήρχαν και κάτι μπουντρούμια που δεν μπήκα καθόλου.
Στα αρνητικά, έλλειπε ένα πολυκάναλο σύστημα και μια αίθουσα βιντεοπροβολής ενώ πέρα απο τα συστήματα που έπαιζαν αξιοπρεπώς για τον χώρο που ήταν στημένα, υπήρχαν πάρα πολλά που τσίριζαν αδικαιολόγητα.

Reaction score
11.897
Κατά τη γνώμη μου, τα Kii δεν ήταν στημένα καλά. Ίσως δεν τα βοηθούσε το δωμάτιο. Δε μου άρεσαν.
Ενώ πέρσι και την πρώτη φορά που τα άκουσα, μου άρεσαν πολύ.

Reaction score
2.673
Πειτε μου παρακαλω.
Να παρω παλι τα Focal alpha 65 evo ή να παρω τα trf για υπολογιστη;
Τα focal εχουν 20% εκπτωση ενω τα trf 10.
Να επαιρνα κι ενα sub απο athens pro audio;
Δωρο απο τη συζυγο θα ειναι και πρεπει να παρω την αποφαση μεχρι το τελος της εκθεσης...

Κατα τ'αλλα, πολυ καλο vfm τα trf αλλα θελουν ενισχυτη.

Reaction score
4.440
Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Καντε και κανα σχολιο γι αυτα που ειδατε κι ακουσατε

Reaction score
1.384
...Μ’ άρεσε που οι περισσότεροι χώροι είχαν ανοιχτωσιά, καφεδάκια κεράσματα κτλ.
Υπήρχαν και κάτι μπουντρούμια που δεν μπήκα καθόλου...
Εγώ είδα το αντίθετο, τα συνεδριακά δωμάτια σαφώς και ήταν η μειοψηφία με τα περισσότερα δωμάτια να είναι μικρά και ακατάλληλα για ακρόαση συστήματος ακόμα και αν έβρισκες άδειο το sweet spot. Και τα συνεδριακά δωμάτια με δύο & τρία συστήματα στημένα ακατάλληλα είναι για ακρόαση αλλά τουλάχιστον ανέπνεες. Ο εξαερισμός στα μικρά δωμάτια δεν ήταν καλός (ανύπαρκτος?) και επίσης τα ασανσέρ με το σύστημα που πατάς τον όροφο προορισμού σου πριν επιβιβαστείς δεν βοηθούν σε γρήγορη μετακίνηση. Γύρισα τον πρώτο και τον τρίτο όροφο ψάχνοντας για σκάλες και δεν τις βρήκα, υποθέτω ότι για λόγους ασφαλείας πρέπει να υπάρχει εναλλακτική των ασανσέρ αλλά η σήμανση είναι κακή.

Πρώτη χρονιά που δεν κάθισα ν' ακούσω σύστημα και δεν ρώτησα τιμές. Μία ώρα πέρασα φέτος με τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο να περιμένω ασανσέρ και να ψάχνω για σκάλες. Λόγω της προχειρότητας και του μικρού μεγέθους επέμενα στην περσινή κουβέντα (Ήχος VS Yellowbox) για το μηδενικό αντίτιμο. Δεν είναι ότι δεν έχω να δώσω αλλά θα ένιωθα μ*****ς αν είχα δώσει έστω και ευρώ για αυτό που είδα. Δεν πιστεύω ότι τα ξενοδοχεία βοηθάνε σε ακρόαση και για μένα η έκθεση σημαίνει ακρόαση, όχι απλά θέαση. Αν θέλω να δω τα βλέπω online και μιλάω με τον αντιπρόσωπο για διαθεσιμότητα/ακρόαση, δεν χρειάζεται να τα δω μπροστά μου. Η καλύτερη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι έκθεση σε συνεδριακό κέντρο με δωμάτια κατασκευασμένα σε σωστές διαστάσεις και συστήματα στημένα προς ακρόαση. Εκεί θα πλήρωνα είσοδο αρκεί βέβαια να μην ήταν για δέκα εκθέτες γιατί στην Ελλάδα έχουμε και τις σκοπιμότητες, φιλίες, αντιδικίες κλπ που εμποδίζουν αρκετούς να κατέβουν στην έκθεση πέραν του κόστους το οποίο είναι και αυτό σημαντικό αλλά όχι απαγορευτικό για μια αντιπροσωπία που εμπορεύεται προϊόντα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Τέλος, ο μέσος όσος ηλικίας σταθερά μεγάλος, με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο μικρότερο θα είναι το κοινό σε είκοσι χρόνια που νομοτελειακά κάποιοι από εμάς μπορεί να μην είναι εν ζωή ή θα είμαστε κουφοί...

Reaction score
770
Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Καντε και κανα σχολιο γι αυτα που ειδατε κι ακουσατε
Αυτό το κάτι νέο….το κάτι καινούργιο όταν πας σε έκθεση δεν το είδα…..
Καλές παρουσίες βέβαια κάποια περίπτερα παίζαν εξαιρετικά ως συνήθως (chameleon audio -lounge 64) άντε και κάποια λίγα ακόμη…

Reaction score
2.673
Θα ηθελα να σταθω στον κοσμο.
Δε μπορει να ειναι τοσο γυφτος ο κοσμος ρε φιλε. Εσπρωξαν κι εγω δεν ξερω ποσες φορες τη συζυγο για να μπουν στα δωματια ή να μπουκαρουν στο ασανσερ ενω ειχαν ερθει μετα απο μας.
Πολυ ευγενια απο εκθετες. Βαρετη μουσικη σε ορισμενα δωματια.
Σε αλλα δε μας εδωσαν καν σημασια. Ισως δε γυαλιζε ακομη αρκετα το κεφαλι.
Μας αρεσε αρκετα το diva utopia και τα trf απο αποψη vfm.
Δυστυχως δε μπορεσα να ακουσω ενα κομματι που ηθελα μιας και δε μπορουσαν να συνδεθουν με spotify.
Το ιδιο συναντησα και σε αλλο δωματιο οπου απλα δεν ακουσαμε τιποτα.
Ονειρο η 116 της hisense.
Βρεθηκε ευκαιρεια για αγορες και δωρακι απο τη συζυγο. Την Κυριακη θα παω ξανα μονο για παραγγελια.
Βρεθηκε πολυ καλο vfm για γραφειο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@