Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Reaction score
181
Λοιπόν κατ' αρχήν πέρα από τα χιόνια πολλά και Χρόνια Πολλά με υγεία και... σωφροσύνη.

Έκανα λάθος που πέταξα κάτι άσχετο με το θέμα αλλά ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη που μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν δυστυχείς άνθρωποι...
Εύχομαι ο νέος χρόνος να τους χαρίσει την εκλιπούσα (μάλλον εδώ και χρόνια) ευτυχία.

Επίσης θέλω να συγχαρώ την διαχείριση για την ψύχραιμη αντιμετώπιση του βραδυφλεγούς... ποστ μου.

Όμως δεν μπορώ να συγχαρώ ακολούθως άτομο που προσπάθησε παιδιαριωδώς να εκμεταλλευτεί το ποστ.
Εξ' άλλου το ίδιο άτομο παλιά με είχε στην μαύρη λίστα ως "νομίζοντα"... αλλά μάλλον τώρα του ήμουν κατάλληλος και σοβαρός, δηλ. άτομο θετικό με ιστορία... έτοιμο για όλα...
Δεν θα ακολουθήσω.
Πόσο μάλλον αφού δεν ανήκουμε στην ίδια "κάστα", όντας αντιχαιεντάς εγώ, κάργα χαιεντάς αυτός...
Άσχετα αν εγώ δεν πιστεύω στις κάστες...
Το "τα ετερώνυμα έλκονται" εδώ δεν έχει ισχύ.

Από κει και πέρα επειδή ό χρόνος ανάγνωσης των θεμάτων δεν ήταν για μένα πολύς, με κούρασε αφάνταστα το γεγονός ότι στα περισσότερα (άκρως ενδιαφέροντα) θέματα, ας πούμε των 100+ ποστ, τα περισσότερα απ' αυτά ήταν χαριεντισμοί, αστεισμοί και χαβαλές.
(δεν βάζω μέσα τις φασαρίες).

Προσπαθώντας να βρώ τα ουσιαστικά πόστ κουραζόμουνα πολύ για να τα καταφέρω.
Αυτή είναι όλη η ουσία και τίποτα παραπάνω.-
Έτσι σ' αυτό το θρέντ με τον πιασάρικο τίτλο, ειλικρινά έσκασα!
Το "αχ τι μεγάλο ηχείο, αχ τι βαρύ, αχ δεν χωρά απ' τις πόρτες, τι μεγάλα χαρτόκουτα κ.τ.λ" μπορεί να εξιτάρει τους νέους ή τους πορωμένους... αλλά κουράζει και κατά την γνώμη μου δεν χωρά σε σοβαρές περιγραφές (που έχουν γίνει εδώ μέσα στο παρελθόν)
Όπερ και ο λαικισμός του χαίεντ... που υπήρχε και σε άλλα θέματα βεβαίως αλλά και σε πολλά φόρα παγκοσμίως, περιοδικά κ.τ.λ.

Με λίγα λόγια πιστεύω πως τώρα καταλαβαίνεται το σκεπτικό μου και τι περιμένω να διαβάσω από τα μέλη.

Παλαιότερα δε, τα ίδια έκανα και γω στο άβεκλαμπ.

Τελικά όμως αυτό είναι λάθος διότι αυτά τα δύο φόρα μεγαλώσανε πολύ και έπαψαν προ πολλού να είναι παρεϊστικα όπως όταν ξεκίνησαν.
Μπαίνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι (άγνωστοι μεταξύ τους) για να ενημερωθούν και μάλιστα πιστεύω πως τα δύο κλαμπς θεωρούνται από τα καλύτερα μέρη ενημέρωσης, προσπερνώντας (και αφήνοντας πίσω) εδώ και καιρό ακόμα και τον ειδικό τύπο, εγχώριο και ξένο.

Με λίγα λόγια καλές οι πλακίστες αρκεί να υπάρχει ένα θετικό ισοζύγιο υπέρ της ουσίας αλλά και της ευχρηστίας ανάγνωσης των θεμάτων.
Νομιζω πως αυτό θα προσελκύσει και άλλους αναγνώστες (παλιούς αλλά κυρίως νέους) που δεν θα νοιώθουν ξένοι ή ψαρωμένοι απέναντι σε μία φαινομενικά "κλειστή" παρέα.
Και γιατί όχι, με αυτήν την τακτική η "παρέα" αυτή θα μεγαλώσει.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση ευχόμενος για το 2009 ότι καλύτερο για το AVSITE και τα μέλη του.

Reaction score
199
Απάντηση: Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Θα συμφωνησω απολυτα με τις σκεψεις και τους προβληματισμους του αγαπητου AKRIVOJOHN.
Πιστευω οτι τα αστεια και οι πλακες καλες ειναι, αλλα δεν αφορουν και πολλους καθε φορα που γινονται.
Αν θελω να πω κατι σε ενα φιλο, μπορω να τον παρω ενα τηλεφωνο και να τα πουμε με χρονικη ανεση χωρις να γεμιζω ασκοπα το avsite με μυνηματα, που τελικα θα απευθυνονται σε δυο και μονο φιλους μου, ενω για τους υπολοιπους θα ειναι εντελως ανουσιες κουβεντες.

Ευχομαι σε ολους υγεια, ειρηνη στις ψυχες που τοσο το εχουμε αναγκη ολοι και δημιουργικη χρονια.

Reaction score
874
Το θέμα το λέει καθαρά....OFF TOPIC...και πολύ καλά έκαναν και το split_άρισαν...
ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό σε κανέναν να μπαίνει να γράφει και να διαβάζει... Όποιος ΔΕΝ θέλει απλά....

Τα κουβαδάκια του παραμάσχαλα και σ' άλλη παραλία...

Reaction score
1.685

ΕΚΠΛΗΣΩΜΑΙ,,

Διοτι φαινεται πως το χιουμορ σ αυτον τον κοσμο περνα ως "απαραδεχτος χαρακτηρισμος", ισως ειμαστε ολοι μας πολυ ευαισθητοι..!!!
Κι ομως κυριοι, ο γραφων ουτε συμφεροντα εχει , ουτε φιλιες διατηρει , ουτε αβανταδορος κανενος ειναι. Λεει την γνωμη του, θαρω ελευθερα, η οποια πηγαζει και απο συγκεκριμενα περιστατικα και συμπεριφορες αδιαφορης παρ ολα τουτα σημασιας.

ΑΛΛΑ,,
Οταν π.χ, στην προσφατη εκθεση τολμησα ( ο φουκαρας "μικρος" κι ασημαντος ) να σφιξω το χερι μερικων εκ των μελων του εν λογω club που τυχαια συναντησα ( ολιγων εκ του οποιου δεν γνωριζα , μιας και γνωριζω τους περισσοτερους πολλααα χρονια Βασιλη ) με κοιταξαν μ ενα "βλεμα !!!" κι ερωτησαν αμεσως ως λες και συνενοημενοι "ποσο ακριβο συστημα εχεις και ποσους δισκους βινυλιου διαθετεις". Ουτε ποιος εισαι ρε φιλε, ουτε τυπικα χαιρομαι για την γνωριμια κλπ κλπ. Ε, αυτους τους ανθρωπους εαν δεν τους χαρακτηρισω ακριβοθωρητους τοτε θα πρεπει να τους πω αλλιως και θα σταματησω να ειμαι κυριος.

Ασφαλως και δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα μαζι με τα ξερα πολλες φορες το κακο αρπαζει και τα χλωρα.

Εαν καποιοι εκ των αγαπητων μελων του φορουμ θεωρουν τουτο ως το χαρακτηρισαν τοτε πραγματικα λυπαμαι...

ΛΥΠΑΜΑΙ επισης διοτι, οι ιδιοι ισως, αφησαν "ατουφεκιστα" παλαιοτερα ακρως απαραδεχτα βαρυτερα κι αστηριχτα σχολια προς το ατομο μου (τα οποια ηδη εχουν παρει αλλο δρομο κι ακομα περιμενω την δημοσια αποδειξη τους ) απο τον προεδρο του ACA που οχι μονο δεν τα εσβησαν αλλα δεν μπηκαν καν στον κοπο να τα σχολιασουν...κι αυτο αγαπητε Βασιλη Τσαντουλη, που πραγματικα σε συμπαθησα υστερα απο την γνωριμια μας, δυστηχως αγγιζει κι εσενα.!!!

Ελευθερος ο SUDOKU ν αμυνθει και ν αντεπιτεθει σ αυτες τις υπερβολικες και εν μερει αδικες εκφρασεις οπως χαρακτηριστικα παροτρυνει ο Νικος Αρβανιτακης.

Και μιας και ολοι πειραχτηκατε τοσο πολυ, ποιος απο εσας που αντιδρασατε ως αντιδρασατε γνωριζει το γιατι ειπα αδαεις?

Reaction score
4.247

ΕΚΠΛΗΣΩΜΑΙ,

ΛΥΠΑΜΑΙ επισης διοτι, οι ιδιοι ισως, αφησαν "ατουφεκιστα" παλαιοτερα ακρως απαραδεχτα βαρυτερα κι αστηριχτα σχολια προς το ατομο μου (τα οποια ηδη εχουν παρει αλλο δρομο κι ακομα περιμενω την δημοσια αποδειξη τους ) απο τον προεδρο του ACA που οχι μονο δεν τα εσβησαν αλλα δεν μπηκαν καν στον κοπο να τα σχολιασουν...κι αυτο αγαπητε Βασιλη Τσαντουλη, που πραγματικα σε συμπαθησα υστερα απο την γνωριμια μας, δυστηχως αγγιζει κι εσενα.!!!

Ελευθερος ο SUDOKU ν αμυνθει και ν αντεπιτεθει σ αυτες τις υπερβολικες και εν μερει αδικες εκφρασεις οπως χαρακτηριστικα παροτρυνει ο Νικος Αρβανιτακης.

Και μιας και ολοι πειραχτηκατε τοσο πολυ, ποιος απο εσας που αντιδρασατε ως αντιδρασατε γνωριζει το γιατι ειπα αδαεις?

Φιλε Costa ειναι η δευτερη η τριτη φορα που κανεις παρεμβασεις και προσωπικες επιθεσεις επειδη πιστευεις οτι θιχθηκες στο παρελθον (δικαιολογημενα η αδικαιολογητα δεν εχει σημασια).
Ομως εκεινη την συζητηση συμφωνησαμε να την κλεισουμε γιατι ειχε παρεκτραπη και μονο κακο εκανε. Τα μελη εβγαλαν τα συμπερασματα τους αφου αρκετοι απ αυτους τοποθετηθηκαν επι των ζητηματων και επι των οποιων χαρακτηρισμων γραφτηκαν. Γιατι ομως επιμενεις ξανα και ξανα δεν μπορω να καταλαβω.
Επισης θα ηθελα να θιξω κι ενα ακομη ζητημα. Αρκετες φορες γινεται αναφορα σε αλλα site. Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις υπαρχουν καποιοι που ειναι θιγομενοι. Το ζητημα ειναι ομως οτι τα μελη του AVsite δεν ειναι υποχρεωμενα να μπαινουν στις ιστοσελιδες των αλλων site για να επιβεβαιωσουν του λογου το αληθες και να απονεμουν ηθικη δικαιοσυνη. Καλο θα ηταν τα οποιαδηποτε κονταροχτυπηματα να γινονται πανω σε συζητησεις που αναπτυσονται στο δικο μας το site. Απο κει και περα ο καθενας ειναι ελευθερος να μπαινει σε οποιοδηποτε φορουμ θελει και αναπτυσει τις αποψεις του.
Η ομορφια στο φορουμ μας ειναι οτι υπαρχουν ολοι οι χαρακτηρες και που με τις ιδιαιτεροτητες τους. Και παρ ολο που κατα καιρους δημιουργουνται μεγαλες τρικυμιες ολοι επιπλεουν. Μπορει να θυμωνω με καποια γραφομενα αλλα θα θεωρουσα φτωχο το site και χωρις αυτα. Υπαρχουν ομως και οι συντονιστες (με τα + & -) οι οποιοι κανουν τις παρεμβασεις τους οταν χρειαζεται.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Προς κον Τσαντουλή και Τσαρουχά...

Το θέμα Λεωνίδα δεν είναι αν διαβάζουν από την ADAMCO, αυτό είναι 100% σίγουρο. Σιγά μην υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι σόι περίπτωση είναι ο Mr Bean. Να σου πω εγώ μερικά αντίστοιχα ερωτήματα, έτσι γιατί στο ίδιο υφάκι μπορούμε να παίξουμε άπαντες.

1. Ποιό είναι το πραγματικό όνομα του μέλους skaloumbakas και γιατί χρησιμοποιεί nick name ενώ βρίζει έναν σοβαρό επαγγελματία όπως εσύ;
2. Διαβάζουν το παρόν οι δικοί του προϊστάμενοι από τα .......... και επιπλέον, έχει πέσει στην αντίληψή τους ότι χρησιμοποιεί το domain των ......... για να στέλνει υβριστικά emails δεξιά και αριστερά (......@.........r);
3. Γνωρίζουν τα μέλη του ACA για την απαράδεκτη - δυσφημιστική γι αυτούς συμπεριφορά του προέδρου τους, η οποία αυτοδικαίως και βάσει καταστατικού, οδηγεί σε άμεση απομάκρυνσή του από το σωματείο; Αυτοί γνωρίζουν ότι με το account του προέδρου του δικού τους σωματείου, στέλνει υβριστικά emails εκθέτοντας και τους ίδιους;...
1. Αγαπητέ Βασίλη Τσαντουλή,
τα χρόνια μου πολλά για τη γιορτή σου (και μέσω πληκτρολογίου...)
Θα παρακαλούσα την διαγραφή των σχετικών προσωπικών μου δεδομένων στο μήνυμα του Νίκου Τσαρουχά.

2. Νίκο Τσαρουχά,
θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις με ονόματα σε ποιούς (εκτός από σένα, πράγμα πλήρως δικαιολογημένο και αν θέλεις το δημοσιεύω εγώ...) αναφέρεσαι στις παρακάτω φράσεις σου:
α. "υβριστικά emails δεξιά και αριστερά" και
β. "με το account του προέδρου του δικού τους σωματείου, στέλνει υβριστικά emails εκθέτοντας και τους ίδιους;..."

Reaction score
164
Re: Προς κον Τσαντουλή και Τσαρουχά...

1. Αγαπητέ Βασίλη Τσαντουλή,
τα χρόνια μου πολλά για τη γιορτή σου (και μέσω πληκτρολογίου...)
Θα παρακαλούσα την διαγραφή των σχετικών προσωπικών μου δεδομένων στο μήνυμα του Νίκου Τσαρουχά.
Προφανώς μόνο τα δικά σου προσωπικά δεδομένα έχουν σημασία.
Όταν εσύ ο ίδιος αναφέρεις δημόσια ποιός δουλεύει πού και ποιός είναι, προφανώς δεν έχει σημασία, μιας και είναι ένας κοινός θνητός και όχι πρόεδρας. Συν τω ότι συνέχεια ζητάς να μάθεις το όνομα και το επίθετο διαφόρων που σου μπαίνουν στο μάτι. Αλλά είπαμε, τα καλά και συμφέροντα...

Reaction score
8
Φιλε AKRIVOJOHN ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω μαζι σου, θα ηθελα να σου επισημανω δυο πραγματα.
Πρωτον τουλαχιστον προσωπικα για μενα η παρεμβαση σου δεν ηταν ενοχλητικη και δεν δημιουργησε κανενα προβλημα, το αντιθετο μαλιστα, ποσο μαλλον που τουλαχιστον οπως εγω την αντιλαμβανομαι ηταν μια καταθεση ψυχης και με την αγαθη προθεση της βελτιωσης τπυ χωρου οπως την βλεπει ενας χομπιστας.
Και απο το παραπανω συνεπαγεται το δευτερο. Ενα φορουμ ειναι ενας ζωντανος οργανισμος και τα μελη του ειναι τα κυτταρα του. Ετσι αυτα τα κυτταρα - μελη μπορουν να του δωσουν την μορφη που θελουν με την ενεργητικη συμμετοχη τους και να διαμορφωσουν τα θεμματα του σαιτ οπως αυτοι πιστευουν καλυτερα.
Πραγματικα εισαι απο τα μελη που θα ηθελα να βλεπω πιο συχνα την συμμετοχη τους και η γραφη σου στα θεμματα του σαιτ θα ειχε σαφως θετικη επιδραση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Χαίρε θράσος απύθμενο !

Η αναφορά σε προσωπικά δεδομένα είναι εντελώς γελοία αν λάβει κάποιος υπόψη του το ακατάσχετο υβρεολόγιο που έχεις αναρτήσει στην ιστοσελίδα σου. Αρκεί κάποιος να χτυπήσει το όνομά του στο google και θα το βρει στολισμένο κατάλληλα στο ACA. Για να μην αναφέρω την κατ' εξακολούθηση αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε όποιον βρεις. Εσύ νομίζεις ότι κάνεις γνωστό το ACA και όλος ο κόσμος σε σιχτιρίζει κι εσένα κι αυτό καθώς τους ζαλίζεις συνεχώς. Αλλά είπαμε, το θράσσος σου είναι πρωτοφανές.

Δεν είσαι σε θέση νσ με παρακαλάς για απολύτως τίποτα. Στην θέση μου άλλος θα είχε κάνει αγωγές για εξύβριση, απλά εγώ δεν θέλω ούτε να σε ξέρω, πόσο μάλλον να σου προκαλέσω εργασιακό πρόβλημα. Βλέπεις, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σαφέστατα και δεν θα αναφέρω ονόματα άλλων στολισμένων από mail σου. Σιγά μην τους εκθέσω για να κάνεις εσύ το κομάτι σου. Σου απαγορεύω δε να δημοσιοποιήσεις οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα από και προς την διεύθυνσή μου.

Όπως, έχεις αποδείξει πολλάκις, πίσω από τα καλοπιάσματά σου πάντα κρύβεται κάτι. Μήπως να σου θυμίσω τα περί μυθομανούς ψευτοριβιούερ Τσαντουλή; Τα ίδια ακριβώς και για μένα και τον Καφάτο, όπως και σε άλλους. Όλα υπάρχουν γραμμένα στη σελίδα σου. Πρώτα έρωτες και μετά βρισίδι. Γι αυτό άστα αυτά. Σε έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες.

Το μόνο που θέλω από εσένα, εάν σου έχει μείνει κάποιο ίχνος αξιοπρέπειας, είναι να κάνεις επιτέλους πράξη αυτό που μας έταξες δεκάδες φορές και δεν τηρείς, να μην ξαναγράψεις ποτέ στο γελοίο για σένα AVSite (όπως με κάθε ευκαιρία το αναφέρεις στη σελίδα σου). Η παρουσία σου εδώ ρίχνει το επίπεδο των συζητήσεων και οδηγεί σε ατέρμονες κόντρες προεδρικών επιδείξεων θρασύτητας. Δεν έχεις προσφέρει το παραμικρό ούτε σε μισό θέμα. Μπορείς πάντα να συνεχίσεις από το forum του ACA, (το οποίο χρησιμοποιείς για προσωπική σου χρήση εν αγνοία των μελών του), την ανεκτίμητη προσφορά σου στο Ελληνικό audio, με τα εμπεριστατωμένα πολυσέλιδα άρθρα σου για την όμορφη... Μακρόνησο.

Προσωπικά και ως AVSite, σου δώσαμε περισσότερες ευκαιρίες από όσες σου άξιζαν. Ανεξαρτήτως όμως του τι θα κάνεις, αυτή είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε διάλογο μαζί σου.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εμένα δεν μου δημιουργείς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ότι και να κάνεις...

Εσύ είσαι πλέον αποψιλωμένος και εκτός διαδικασιών που θα ακολουθήσουν...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Εχω αδικο δηλαδη?
Χαρακτηριζεις ως ''αδαεις'' ενα συνολο ανθρωπων .
Δεν ξερω τι γινοταν παλια ουτε τι προσωπικα εχεις με το club.
Παντως αυτα θα μπορουσες να τα λυσεις προσωπικα και οχι μεσα απ το AVSITE.

Reaction score
1.685

Φιλε Costa ειναι η δευτερη η τριτη φορα που κανεις παρεμβασεις και προσωπικες επιθεσεις επειδη πιστευεις οτι θιχθηκες στο παρελθον (δικαιολογημενα η αδικαιολογητα δεν εχει σημασια).

Ομως εκεινη την συζητηση συμφωνησαμε να την κλεισουμε γιατι ειχε παρεκτραπη και μονο κακο εκανε.
Γιατι ομως επιμενεις ξανα και ξανα δεν μπορω να καταλαβω.

Επισης θα ηθελα να θιξω κι ενα ακομη ζητημα. Αρκετες φορες γινεται αναφορα σε αλλα site. Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις υπαρχουν καποιοι που ειναι θιγομενοι. Το ζητημα ειναι ομως οτι τα μελη του AVsite δεν ειναι υποχρεωμενα να μπαινουν στις ιστοσελιδες των αλλων site για να επιβεβαιωσουν του λογου το αληθες και να απονεμουν ηθικη δικαιοσυνη. Καλο θα ηταν τα οποιαδηποτε κονταροχτυπηματα να γινονται πανω σε συζητησεις που αναπτυσονται στο δικο μας το site.

Απο κει και περα ο καθενας ειναι ελευθερος να μπαινει σε οποιοδηποτε φορουμ θελει και αναπτυσει τις αποψεις του.
Φιλε μου,
Θελω να πιστευω οτι μπορω να παρεμβαινω οσες φορες επιθυμω σε θεματα που θεωρω οτι πρεπει η μπορω να "καυτηριασω" ειτε χιουμοριστικα ειτε ουσιαστικα.
Η επιθεση μου αφορα ενα και μονο ενα ατομο το οποιο για μενα δεν θα επρεπε οχι μονο να εχει πενα αλλα ουτε και φωνη, το οποιο θεωρει οτι το χρησμα του προεδρου ενος σωματειου το προφυλασει απο καθετι δινοντας του ταυτοχρονα το δικαιωμα να λεει οτι θελει σ οποιον θελει οπως το θελει οταν το θελει....

Συμφωνησαμε? Μαλλον συμφωνησατε, διοτι εγω δεν θα το κανω ποτε και θα επιμενω οσο χρειαστει εως οτου να αιστανθω ηθικα δημοσια δικαιωμενος .

Θελω να πιστευω οτι γνωριζεις πως τα κονταροχτυπηματα κι οι προστριβες , οπως αναφερεις , αφορουν τουλαχιστον απο τον γραφοντα το παρων AVSITE και κανενα αλλο φορουμ στο οποιο ουδεποτε αναφερθηκα.

Συμφωνω!!!!!

Reaction score
1.685

Αδαεις ως προς τι , αγαπητε Νικο Αρβανιτακη?
Μου εξηγεις σε παρακαλω τι εννοω?

Reaction score
1.685

Mαλλον σε σχεση με το hobby τους?:117:
Με κατηγορεις ως υπερβολικο στις εκφρασεις μου, σβηνετε λεξεις απο τα ποστ μου θεωρωντας τες "απαραδεχτους χαρακτηρισμους" καλεις σε αντεπιθεση επι αυτων , επειδη μαλλον υπεθεσες?

Απο την αλλη ομως σχολια κι εκφρασεις του Κωστα Κογια,
"Επειδή μετά λύπης μου βλέπω πως συμμετέχουν στο θέμα και άτομα του γνωστού ομίλου κομπλεξικών, που είναι από αγράμματα («επροτάθη») έως ανελλήνιστα («ισχυρισμών»), μαζί με τους υποτακτικούς τους, τα γνωστά κλακαδόρικα, θλιβερά, δύσοσμα, μικρόνοα ανθρωπάκια"
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=784939&postcount=43

ειναι κοσμιες , λιγοτερο απαραδεχτες και δεν χρηζουν αναλογης μεταχειρησης? Δηλαδη τι ειναι αυτο τωρα?

Λαθος λοιπον υπεθεσες και καμμια σχεση δεν εχει μ αυτο ο ορος.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κε Παππά, οι συσχετιμοί δεν οφελούν και δεν αποδεικνύουν κάτι. Ούτε προηγούμενοι υπάρχουν ούτε και επόμενοι. Αν θέλετε να πείτε κάτι έχετε το βήμα. Αλλά ας μην παίζουμε τώρα.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Με κατηγορεις ως υπερβολικο στις εκφρασεις μου, σβηνετε λεξεις απο τα ποστ μου θεωρωντας τες "απαραδεχτους χαρακτηρισμους" καλεις σε αντεπιθεση επι αυτων , επειδη μαλλον υπεθεσες?

Λαθος λοιπον υπεθεσες και καμμια σχεση δεν εχει μ αυτο ο ορος.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ....
Aν εκανα λαθος ,να ζητησω και συγγνωμη αλλα εχω την πεποιθηση οτι οι περισσοτεροι αναγνωστες αυτο υπεθεσαν.

Reaction score
874
kostas Papas...

Αν κάποιος έγραψε πέντε π@π@ριές, που και συ ο ίδιος καταδικάζεις, δεν νομιμοποιείσαι να γράφεις στο ίδιο στυλ...
Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον στειλε του πμ ή παρ τον τηλ. και 'πείτε' τα...
Δεν σου φταίει ένα ολόκληρο club, να αποκαλείς τα μέλη του έτσι επειδή δε σου 'πε καλησπέρα χαμογελαστά ένα μέλος του...

Νίκο Αρβανιτάκη να μη ζητάς συγνώμη...η παρέμβασή σου ήταν σωστότατη και δεν έθιξες κανέναν...
Ίσα ίσα...υποστήριξες το σωστό και το λογικό...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.199
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike