Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Reaction score
14
- If it measures small and looks bad, it is bad.
- If it looks horrible and measures small, you've measured your RIGHT thing...

Skaloumbakas Real Signature 2008!!!

Reaction score
6
Επαναλαμβάνω

Ο κος P Λεωνίδας εργάζεται στην ADAMCO που αντιπροσωπεύει τα Martin Logan και χρησιμοποιεί ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ εναντίον του Προεδρου του A.C.A.???

Κατάλαβα, δεν πρόκειται να πάρω απάντηση απόψε.

Πέρνα για καφέ πρόεδρε του Α.C.A. όποτε θες από την adamco.
Με τα χεράκια μου θα στον φτιάξω, και μη φοβάσαι κάνω ωραίο καφέ.

Εκεί θα μάθεις και το όνομά μου και ό,τι άλλο θες.

Μόνο μην απειλείς σχετικά με τη δουλειά μου. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι αυτά που λέμε εδώ δεν τα έχουν διαβάσει ΟΛΟΙ στην adamco.

Εδώ τα διαβάζουν στη ML.

Α ναι, τι είναι το A.C.A. τελικά;

Και κάτι άλλο, νομίζω ότι έχω δηλώσει τζοπάνης. Σε πρόσβαλε κι αυτό;

Reaction score
14
Έχω πέσει κάτω, δεν μπορώ να συνέλθω. :114::114:

...

εγω να δείς μου πήρε βέβαια καμμιά ώρα να καταλάβω τι πάει να πεί ο Ποιητής στην υπογραφή του, αλλά ευτυχώς πήρα τηλέφωνο τον Doherty και μου το εξήγησε με απλά ελληνικά γιατί τα Ανγκλικά μου είναι μάπα!

Reaction score
6
Δεν πειράζει παιδιά, τον συγχωρώ μέρες που 'ναι. Άλλωστε σιμά είν' των φώτων που διώχνουν τους καλικαντζαραίους.:142:

Και για την ιστορία:

Λεωνίδας Πλακούτσης product support/adamco.

Και ψήνω και καλό ελληνικό καφέ.

everybody welcome.

Τελικά μπορώ να μάθω τι είναι το A.C.A.;

Την απάντηση στο δικό μου ερώτημα θα την περιμένω tet-a-tet.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το θέμα Λεωνίδα δεν είναι αν διαβάζουν από την ADAMCO, αυτό είναι 100% σίγουρο. Σιγά μην υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι σόι περίπτωση είναι ο Mr Bean. Να σου πω εγώ μερικά αντίστοιχα ερωτήματα, έτσι γιατί στο ίδιο υφάκι μπορούμε να παίξουμε άπαντες.

1. Ποιό είναι το πραγματικό όνομα του μέλους skaloumbakas και γιατί χρησιμοποιεί nick name ενώ βρίζει έναν σοβαρό επαγγελματία όπως εσύ;
2. Διαβάζουν το παρόν οι δικοί του προϊστάμενοι από τα ........... και επιπλέον, έχει πέσει στην αντίληψή τους ότι χρησιμοποιεί το domain των ........... για να στέλνει υβριστικά emails δεξιά και αριστερά (......@....gr);
3. Γνωρίζουν τα μέλη του ACA για την απαράδεκτη - δυσφημιστική γι αυτούς συμπεριφορά του προέδρου τους, η οποία αυτοδικαίως και βάσει καταστατικού, οδηγεί σε άμεση απομάκρυνσή του από το σωματείο; Αυτοί γνωρίζουν ότι με το account του προέδρου του δικού τους σωματείου, στέλνει υβριστικά emails εκθέτοντας και τους ίδιους;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ναι ναι Mr Bean, δεν φτύνει κανείς, ψιχαλίζει. :142::142:
Τίποτα δεν έχει σημασία άλλωστε. Εκλογές βάσει καταστατικού θα γίνουν τον Μάιο του 2010. :126:

...

Reaction score
6
Καθώς βλέπεις Νίκο, πρόκειται περί ανίατης περίπτωσης.

Δε μου μένει παρά να σηκώσω τη γκλίτσα ψηλά.

Βεβαίως, θα περιμένω και μια απάντηση από τον πρόεδρο του A.C.A. σχετικά με ποιό σκεπτικό αποφάσισε να αραδιάσει ληγμένα review χωρίς να γνωρίζει.

Γενικότερα δεν περιμένω να γνωρίζει, αλλά αν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποφασίσει να διαννοηθεί να δυσφημίσει προιόν της Adamco όπως έκανε χθες, θα βρει μόνο τη Γκλίτσα απέναντί του.

Όμως επειδή ο Pleo είναι κιμπάρης και μεγαλόψυχος τον έχει συγχωρέσει.

Μόνο που η μεγαλοψυχία μου έχει την ελαστικότητα της Γκλίτσας μου. Οπότε αναμένω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Γενικότερα δεν περιμένω να γνωρίζει, αλλά αν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποφασίσει να διαννοηθεί να δυσφημίσει προιόν της Adamco όπως έκανε χθες, θα βρει μόνο τη Γκλίτσα απέναντί του.
Οτιδήποτε χρειαστείς, εγώ και άλλοι 500, θα σε βοηθήσουμε για να αποδείξεις τα... αυτονόητα για το επίπεδο και την ποιότητα του Mr Bean.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Κριμα που το thread δεν ειναι στην κατηγορια μου για να το κλειδωσω.
Δεν ειναι καθολου ωραιο να βλεπει καποιος ξεκτινιασματα.
Επισης δεν ειναι ωραιο ,ολοι μαζι να τα βαζετε με εναν,οποιος κι αν ειναι αυτος.
Καλη χρονια!!

Reaction score
6
Νίκο, είσαι εκτός εξελίξεων...
Θα περιμένω πολύ ακόμα για την απάντηση;

Όχι τίποτ' άλλο αλλά έχω και λίγο αργό δίκτυο σήμερα και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι του χρόνου, δηλαδή απόψε τα μεσάνυχτα.

Άμα ζορίζεσαι, πριν την αμολήσεις, σου δίνω και το option του p.m.

Reaction score
164
Τι είναι το ACA βρε παιδιά?

Ειλικρινά δεν ξέρω.
Καλά, είναι δυνατόν; Δεν ξέρεις το ACA;
Δεν έχεις ακούσει ποτέ το ρητό:
"Το πολύ το ACA-ACA κάνει το παιδί...";

Reaction score
10
Επειδή το ACA αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους καλό θα ήταν να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους έτσι για το θεαθήναι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Επειδή το ACA αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους καλό θα ήταν να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους έτσι για το θεαθήναι.
Δεν έχεις καθόλου άδικο Μιχάλη. Προφανώς όμως χρειάζεται να το υπενθυμίσετε σε αυτόν που νομίζει ότι σας εκπροσωπεί.

...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.230
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77