Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Reaction score
164
Επειδή το ACA αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους καλό θα ήταν να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους έτσι για το θεαθήναι.
Μιχάλη, αν οι αξιόλογοι άνθρωποι του ACA (και δεν το λέω καθόλοι ειρωνικά) δέχονται έναν τέτοιο τύπο να τους εκπροσωπεί, πρέπει να αναθςωρήσουν πολλά πράγματα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Παρών!:137:

Γύρισα, γύρισα....Δυστυχώς! :142:
Μιχάλη, καλωσορισες και δια πληκτρολογίου!

Επειδή τον έχουμε πεσμένο... τον server... και αν δεν βαριέσαι...
γράψε μας εδώ τις όποιες ωραίες ακουστικές σου εμπειρίες... (και εικονογραφημένα αν θέλεις... :126:) από την παγκόσμια πρωτεύουσα της Μουσικής...

Ετσι για να τελειώσει ο παλιός χρόνος λίγο ευχάριστα και... διδακτικά για όλους μας... :119:

Reaction score
874
Ας λύσω την απορία στο φίλο που ρώτησε τι είναι το A.C.A
Audiophile Club of Athens ή αλλοιώς Όμιλος Φίλων της Υψηλής Πιστότητας

- Είμαστε περίπου 50 τρελλ...εεεε μέλη ήθελα να πω
- Βρισκόμαστε μια φορά το μήνα επίσημα στο σπίτι ενός μέλους όπου γίνεται ακρόαση στο σύστημά του και μετά σχολιάζουμε, τρώμε, βαθμολογούμε, μαλώνουμε κλπ
- Συχνά γίνονται μικρότερες συγκεντρώσεις σε σπίτια μελλών για να ακούσουμε κάτι καινούργιο ή κάποια αναβάθμηση σε κάποιο σύστημα
- Καλύπτουμε τις εκθέσεις και όλα τα σημαντικά γεγονότα του hi-fi / hi-end
- Έχουμε και site...aca.gr... αλλά ο πρόεδρός μας, όντας φιλάνθρωπος, έδωσε τα λεφτά του server σε μια ρωσίδα δίμετρη για να κάνει Χριστούγεννα η καημένη...και μας το κλείσανε...:116:

Αυτά τα ολίγα γενικώς...Και το κυριώτερο...

Διατηρούμε ΦΙΛΙΚΕΣ σχέσεις με τα αδελφά φόρα και τους ανθρώπους τους!!!!

Reaction score
14

- Βρισκόμαστε μια φορά το μήνα επίσημα στο σπίτι ενός μέλους όπου γίνεται ακρόαση στο σύστημά του και μετά σχολιάζουμε, τρώμε, βαθμολογούμε, μαλώνουμε κλπ
- Συχνά γίνονται μικρότερες συγκεντρώσεις σε σπίτια μελλών για να ακούσουμε κάτι καινούργιο ή κάποια αναβάθμηση σε κάποιο σύστημα
- Έχουμε και site...aca.gr... αλλά ο πρόεδρός μας, όντας φιλάνθρωπος, έδωσε τα λεφτά του server σε μια ρωσίδα δίμετρη για να κάνει Χριστούγεννα η καημένη...και μας το κλείσανε...:116:

Mάνο (αν δεν κάνω λάθος) να είναι και η ευχή όλων μας για το 2009, ΥΓΕΙΑ, και καλή φιλία!

Πάνω απο όλα!

Καλή χρονιά σε όλους και Καλή Χρονιά φυσικά και στον μίστερ Μπήν!

Reaction score
10
Μιχάλη, καλωσορισες και δια πληκτρολογίου!

Επειδή τον έχουμε πεσμένο... τον server... και αν δεν βαριέσαι...
γράψε μας εδώ τις όποιες ωραίες ακουστικές σου εμπειρίες... (και εικονογραφημένα αν θέλεις... :126:) από την παγκόσμια πρωτεύουσα της Μουσικής...

Ετσι για να τελειώσει ο παλιός χρόνος λίγο ευχάριστα και... διδακτικά για όλους μας... :119:

Αντε να βάλω μια photo να σας "ψήσω" λίγο....:137:

Reaction score
874
Mάνο (αν δεν κάνω λάθος) να είναι και η ευχή όλων μας για το 2009, ΥΓΕΙΑ, και καλή φιλία!

Πάνω απο όλα!

Καλή χρονιά σε όλους και Καλή Χρονιά φυσικά και στον μίστερ Μπήν!
Καλή Χρονιά dream...Καλή χρονιά σε όλους...Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι...

Reaction score
874
Αντε να βάλω μια photo να σας "ψήσω" λίγο....:137:....
Βάλε...βάλε...τις καμεράτες και τα κουαρτέτα γιατί προσωπικά μόνο ηλεκτρικές μουσικές άκουσα..
Χόρτασε η ψυχούλα μου νδεσιμπιά...Θα ανεβάσω λεπτομέρειες και δω...

Reaction score
10
Βάλε...βάλε...τις καμεράτες και τα κουαρτέτα γιατί προσωπικά μόνο ηλεκτρικές μουσικές άκουσα..
Χόρτασε η ψυχούλα μου νδεσιμπιά...Θα ανεβάσω λεπτομέρειες και δω...
OK λοιπόν!

26 Δεκεμβρίου παρακολούθησα τον Mαγεμένο Aυλό ή αλλιώς Zauberflote στην όπερα Volksoper. Η ορχήστρα, ακριβώς μπροστά μου, έδωσε ρέστα εκτελώντας με τρομερή ακρίβεια τις υποδείξεις του μαέστρου. Φωνές μαγευτικές από άλλο πλανήτη, ώρες ώρες απορούσες για το που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη φωνή. Η όπερα μας κράτησε σχεδόν ακίνητους για περίπου τρεις ώρες. Τα σκηνικά μαγευτικά, φαινόταν οτι οι άνθρωποι πραγματικά ζουν για αυτό.

Ένα μικρό δείγμα: (Συγχωρέστε με για την ποιότητα αλλά είναι τραβηγμένο απο το κινητό της Ηρώς, είναι πολύ αυστηροί με το recording)

http://www.dailymotion.com/mkanak/video/x7vhq4_magicflutepart-2_music

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Επαναλαμβάνω

Ο κος P Λεωνίδας εργάζεται στην ADAMCO που αντιπροσωπεύει τα Martin Logan και χρησιμοποιεί ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ εναντίον του Προεδρου του A.C.A.???
Λαθος εκφραση, Προεδρου της Δημοκρατιας επρεπε να πεις, σου ταιριαζει καλυτερα.

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2009.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1.685

Τι είναι το ACA βρε παιδιά?

Ειλικρινά δεν ξέρω.
Καλα δεν σε πιστευω!!!!!

A.C.A = ελληνιστι Α.Κ.Α , συντομογραφια του ...............

Reaction score
10
Kύριε Παππά, αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Σκαλούμπακα μπορείτε να το λύσετε και τηλεφωνικώς. Δεν νομίζω ότι σας τιμά ιδιαίτερα να προσβάλλετε με αυτόν το τρόπο κόσμο τον οποίο δεν γνωρίζετε.

Φιλικά

Reaction score
250

Καλα δεν σε πιστευω!!!!!

A.C.A = ελληνιστι Α.Κ.Α , συντομογραφια του ...............

Αγαπητέ Κώστα καλή χρονιά !
Νομίζω ότι δεν μπορείς να κατηγορείς-χαρακτηρίζεις συλλήβδην ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και οι οποίοι στην "συντριπτική τους πλειοψηφία" δεν μπορούν να σχολιάσουν-αντικρούσουν τα λεγόμενα σου επειδή δεν συμμετέχουν στα fora....:141:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Καλα δεν σε πιστευω!!!!!

A.C.A = ελληνιστι Α.Κ.Α , συντομογραφια του.................................................

Μετά από την σύντομη, προσεκτική και 'ενωτική' εξήγησή μου στο φίλο για το 'τι είναι ACA', που ήταν 100% στα πλαίσια του σεβασμού των κανόνων των φόρα(έκοψα ακόμα και το link), νομίζω πως αυτή εξήγηση είναι τουλάχιστον άτοπη και μου θυμίζει ΄φυτιλιά'...

Να υπενθυμίσω σε μερικούς...

1) Γλώσσες ξέρω κι εγώ πολλές...ξέρω και τον καλό και τον κακό το λόγο όπως λέει και ο Αριστοφάνης...

2) Αν θέλουν μερικοί να γράφω old style να μου το πουν...Τόχω νοσταλγήσει κι εγώ...Αρκετά έχω κάνει τον πυροσβέστη και το 'καλό παδί'...

manosb...μέλος των audiophile forums και του A.C.A

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

SUDOKU θα εχεις καθε δικαιο ν αμυνθεις και ν αντεπιτεθεις σ αυτες τις υπερβολικες και εν μερει αδικες εκφρασεις του kostas papas.

Reaction score
250
Απάντηση: Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Λυπάμαι αλλά έπρεπε να παρέμβω και να σβήσω τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς .....:601:.
Παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια.....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.201
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike