Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
3.772
Ως προς το πρώτο,υπάρχει ακροατής που ακούει ΟΛΑ τα εικονιζόμενα όργανα,30,40,όσα είναι;
Ως προς το δεύτερο,είναι σίγουρο πως ο οδηγος θα κοιμηθεί στο τιμονι και θα φύγει απ' τον δρόμο.

Reaction score
257
Ως προς το πρώτο,υπάρχει ακροατής που ακούει ΟΛΑ τα εικονιζόμενα όργανα,30,40,όσα είναι;
Ως προς το δεύτερο,είναι σίγουρο πως ο οδηγος θα κοιμηθεί στο τιμονι και θα φύγει απ' τον δρόμο.
Στο συγκεκριμένο Catulli Carmina υπάρχουν 10 όργανα και 50 φωνές χορωδία και ακούγονται όλα τα όργανα και όλες οι φωνές. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με 30-40 όργανα, που τα βρίσκεις;

Όσο για το τραγούδι του Alan Taylor από την audiophile εταιρεία Stockfisch, αν πιστεύεις ότι έχει υπναγωγική δράση, λυπάμαι αλλά πρέπει να πετάξεις όλα σου τα καλώδια. :p:hi:

Βάλε και κανένα δικό σου, να ακούσουμε, μη ντρέπεσαι.... :D , εγώ μέχρι και μπουζούκια βάζω. :D

Reaction score
3.772
Στο συγκεκριμένο Catulli Carmina υπάρχουν 10 όργανα και 50 φωνές χορωδία και ακούγονται όλα τα όργανα και όλες οι φωνές. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με 30-40 όργανα, που τα βρίσκεις;

Όσο για το τραγούδι του Alan Taylor από την audiophile εταιρεία Stockfisch, αν πιστεύεις ότι έχει υπναγωγική δράση, λυπάμαι αλλά πρέπει να πετάξεις όλα σου τα καλώδια. :p:hi:

Βάλε και κανένα δικό σου, να ακούσουμε, μη ντρέπεσαι.... :D , εγώ μέχρι και μπουζούκια βάζω. :D
Και η φωνή όργανο είναι άρα το σχετικό σχόλιο μου ισχύει.
Οσο για τον ύπνο του δεύτερου δεν θα τον γλυτώσεις αν στην πολύωρη οδηγηση περιοριστείς σε ίδιου κλίματος μουσική της audiophile εταιρίας Sleepfish!
Στο σπίτι ίσως να αποκοιμηθείς στην πολυθρόνα αν ακούς με λάμπες.

Reaction score
3.772
Το εικονιζόμενο είναι η αυθεντική έκδοση βινυλίου της Ace Of Hearts και το είχα όταν είχα πικάπ.Τωρα το έχω σε HDCD cd της επίσης Αμερικανικής Matador.Κυκλοφορησε και σ' αλλες εκδόσεις όπως και το βινύλιο.
Το λαγωνικό @thva κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται!
Κιθάρα και μπασσο είναι DanElectro και το όργανο είναι Vox Continental όπως Vox είναι και οι ενισχυτές τους.
Lyres: Not looking back.

Last edited:

Reaction score
21.152
Ο σοφολογιοτατισμός των audio enthusiasts (πρώην audio people) του site άρχισε να με ενοχλεί τα μάλα. Να, γιατί έγραψα "τα μάλα" και όχι "πάρα πολύ" ; Γιατί λέμε ερυθρόλευκο τον Ολυμπιακό και όχι ασπροκόκκινο ποτέ ;

Μήπως να το εντάξουμε και αυτό στην μουσική εκπαίδευση τους μιας και μπορεί να την επηρρεάζει ;

Η μουσική ή η ακουστική εκπαίδευση έπρεπε να απασχολεί τους audio enthusiasts πρώτα και περισσότερο ;

Ωραίο άρθρο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.930
Members
38.384
Νεότερο μέλος
Alesta