- Reaction score
- 79.662
τα έχω βρει ebay,τα έχεις ακούσει?
Θα έρθεις να τα βάλουμε μαζί μόλις κοντοζυγώσει η ώρα,σε σένα θα ντραπείτο atmos θελει κατευθυντικα.
ερε ξυλο που θα φας...
το atmos θελει κατευθυντικα.
ερε ξυλο που θα φας...
Daharis το ξύλο που θα φας θες να είναι κατευθυντικό ή θές να έχει διασπορά;Θα έρθεις να τα βάλουμε μαζί μόλις κοντοζυγώσει η ώρα,σε σένα θα ντραπεί
ή θα τις φάμε παρέα
πέραν τουτου όμως,εφόσον τα ηχεία αυτά παίζουν και direct δεν θα γεμίσουν λόγω πλαινών μεγαφώνων το πεδίο καλύτερα?
δηλ ας δούμε έναν κανονικό κινηματογράφο που έχει αρκετό ύψος το ταβάνι από τις θέσεις ακρόασης, όσο κατευθυντικά και να είναι τα ηχεία αυτά λόγω ύψους δεν ανοίγει πολύ το ηχητικό πεδίο μέχρι να φτάσει στα αυτάκια μας?
Το κακό είναι ότι δεν έχω ακούσει atmos για να καταλάβω ακριβώς τι πληροφορία μεταφράζουν τα πάνω ηχεία και τα αντιλαμβάνομαι ως περιφερειακή λειτουργία που έχουμε συνηθίσει(να κοιτάζει προς την θέση ακρόασης και όχι να εφάπτεται)
θα παίζω ταυτόχρονα με τον διακόπτη,θα κάνω μέτρηση με REW και θα σου πωDaharis το ξύλο που θα φας θες να είναι κατευθυντικό ή θές να έχει διασπορά;
Δεν το γλιτώνεις λέμε.
βαλε ενα τοτε στο κεντρο πανω απο το κεφαλι σου ...η καθε πλευρα ενα καναλι...
likeΚι εγώ τα Cambridge S30 θα βάλω για Atmos όοοοταν πάρω ενισχυτή. Το γραφείο να ξαναβολευτεί με Logitech.
Το μοναδικό μαγαζί που ασχολείτο με ηχο στο Ηράκλειο έχει και τα 2 μοντέλα διαθέσιμα.βρήκα αυτά τα ηχειάκια MINX,διάβασα σε φόρουμ ότι έχουν μεγάλη διασπορά(μειονέκτημα ότι κροσάρονται στα >150hz,μη ζητάμε και πολλά σε τέτοιο μέγεθος) ,τα έχει ακούσει κανένας?
Τα δικα σου παιζουν πολύ καλά για τα χρήματα τους αλλα δεν ξερω λόγω χωρου..Κι εγώ τα Cambridge S30 θα βάλω για Atmos όοοοταν πάρω ενισχυτή. Το γραφείο να ξαναβολευτεί με Logitech.
Αν δεν σε αγγαρεύω,θα ήθελα τη γνώμη σου συγκριτικά με τα control,μέχρι τις 6 Απριλίου (ημέρα γενεθλίων) έχω διαπραγματευτικό ορίζοντα,Το μοναδικό μαγαζί που ασχολείτο με ηχο στο Ηράκλειο έχει και τα 2 μοντέλα διαθέσιμα.
Δεν τα άκουσα γιατί εκείνη την μέρα αγορασα τα jbl. Ειναιπολυ μικρά σε μέγεθος και δεν νομίζω να σε καλύψουν.
Αν θες μπορω να παω απο εκει και να σου πω μια γνώμη, αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν πιο ακριβά απο τα one.
[DOUBLEPOST=1458393173][/DOUBLEPOST]
Τα δικα σου παιζουν πολύ καλά για τα χρήματα τους αλλα δεν ξερω λόγω χωρου..
Όλα τα λεφτά εισαι....Αν δεν σε αγγαρεύω,θα ήθελα τη γνώμη σου συγκριτικά με τα control,μέχρι τις 6 Απριλίου (ημέρα γενεθλίων) έχω διαπραγματευτικό ορίζοντα,
μετά ή θα φάω ΝΤΟΥ(και θα με χάσετε για λίγο καιρό,νοσοκομεία,δικηγόροι...ξέρετε πως πάνε αυτά )ή θα κάτσω στα αβγά μου(και θα συνεχίσουμε να ομιλούμε σε θεωρητικό επίπεδο και να θαυμάζω τους έχοντες)
Υ.Γ. αν μας κάνουν τα μονά κυβάκια πάμε για 5.1.4,αν ανεβούμε στα κατηγορία στα 2πλά πάμε για 5.1.2 (δεν μπορώ να δικαιολογήσω περισσότερα)
τΟλα Jbl εξακολουθούν να είναι στις επιλογές μου,αλλά θα τραβήξω περισσότερο μαρτύριο λόγω όγκου
Απο ενάμισι μέτρο θα παίζουν Μάκη, θα είναι σούπερ κομμένα στα 120Hz.Τα δικα σου παιζουν πολύ καλά για τα χρήματα τους αλλα δεν ξερω λόγω χωρου..
Μάκη δεν έχω λόγια.Όλα τα λεφτά εισαι....
Εννοείται οτι θα πεταχτώ θα ρωτήσω και τιμές.