Αλαλουμ

Reaction score
5
«Ελληνικέ Κυπριακέ Λαέ! Γνώριμη είναι η φωνή που ακούεις. Γνωρίζεις ποίος σου ομιλεί. Είμαι ο Μακάριος (Αντώνης Κ). Είμαι εκείνος που εξέλεξες διά να είμαι ο ηγέτης σου. Δεν είμαι νεκρός. Είμαι ζωντανός. Και είμαι μαζί σου, συναγωνιστής και σημαιοφόρος εις τον κοινόν αγώνα. Το πραξικόπημα της χούντας απέτυχε. Εγώ ήμουν ο στόχος της και εγώ εφόσον ζω η χούντα εις την Κύπρον (forum)δεν θα περάση».

Κάτω η χούντα

Ζήτω το έθνος

Ζήτω το forum

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπορεί ο άνθρωπος να είχε κάποιο σκοπό...

Τι καλό σκοπό βρε? Πρόταση γάμου στη γυναίκα του θα έκανε?
Με ποιόν τρώει κάθε μέρα με τη Μαρίκα? Με τη γυναίκα του τρώει...

Εσύ γιατί τον υποστηρίζεις όμως? :lol:
Χρειάζεσαι επειγόντως ένα σεμινάριο:

How to get your wife's acceptance on everything you want to do!

Μετά δεν θα έχεις προβλήματα στην ζωή σου... :wink:

Reaction score
650
ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:

We interrupt this program with a special bulletin:
AVSITE is now under marshall law.
All constitutional rights have been suspended.
Stay in your homes.
Do not attempt to contact love ones, insurance agent or attorney.
Shut up.
Do not attempt to think or depression may occur.
Stay in your homes.
Curfew is at 7 PM sharp after work.
Anyone caught outside of gates of their surveillance sectors after curfew
will be shot.
Remain calm, do not panic.
Your neighborhood watchofficer will be by to collect urine examples in
the morning.
Anyone caught intefering with the collection of urine examples will be
shot.
Stay in your homes, remain calm.
The number one enemy of progress is question.
National security is more important than individual will.
All sports broadcasts will proceed as normal.
No more than two people may gather anywhere without permission.
Use only the drugs described by your boss or supervisor.
Shut up, be happy.
Obey all orders without question.
The comfort you demanded is now mandatory.
Be happy.
At last everything is done for you.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.567
Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 225 μηνύματα θα μου επιτρέψετε να γράψω εγώ, τον επίλογο του Αλαλούμ.

Κατ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο εν λόγω thread. Ύστερα από όλα όσα ειπώθηκαν, εύκολα κάποιος κατανοεί το ποιοτικό - πηγαίο χιούμορ που χαρακτήρισε όλους όσους έγραψαν εδώ.
Κλείνω εγώ το θέμα (χωρίς φυσικά να το κλειδώνω), γιατί πρώτα από όλα το στομάχι μου δεν αντέχει άλλο τα γέλια :lol: *αλλά και γιατί θέλω να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.

Το θέμα που άνοιξε ο Ανδρέας ήταν η καλύτερη ευκαιρία όλων μας για να σατυρίσουμε ορισμένες καταστάσεις, φαινόμενα γνωστά σε όλους μας αλλά και συνηθισμένα σε παρέες από χομπίστες. Κυρίως όμως ήταν η καλύτερη ευκαιρία να ΑΥΤΟ-σαρκαστούμε και να θίξουμε λογικές και νοοτροπίες που και οι ίδιοι κρύβουμε μέσα μας, εκφράζοντας την ανάγκη για διαφωνία, την ανάγκη για τον κλασσικό νεοελληνικό καυγά.

Πρώτα από όλους λοιπόν εδώ μέσα σατυρίσαμε τους εαυτούς μας, σε μια κρίση ειλικρίνειας και αυτογνωσίας. Ενδεχομένως κάποιοι να το είδαν εντελώς διαφορετικά αλλά πιστέψτε με ότι την σοβαρή πλευρά των τσακωμών (που στην πραγματικότητα δεν είναι τσακωμοί) δεν την ευχόμαστε σε κανέναν, είτε αυτός είναι internetικός σύντροφος και συμπορευτής, είτε αυτός συχνάζει λιγότερο στην παρέα μας.

Με τη λογική αυτή δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα άκρως χιουμοριστικό θέμα, το οποίο εξελίχτηκε βέβαια σε υψηλής αισθητικής σάτυρα και χαίρομαι ιδιαίτερα που είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή.
Προσωπικά πιστεύω ότι μέσα στο ποιοτικό χιούμορ κρύβεται μια ιδιαίτερη σοβαρότητα. Συνήθως κρύβεται ένα είδος ανθρώπου που απέβαλε αυτό που λέμε σοβαροφάνεια για να υιοθετήσει μια στάση ζωής χωρίς μάσκες, χωρίς το κόμπλεξ του αδικημένου που τον κοροϊδεύουν όλοι, χωρίς τα ψυχολογικά προβλήματα του ξερόλα που όλοι καταδιώκουν και νομίζει ότι όλοι μισούν.
Χαίρομαι διπλά γιατί διαπιστώνω ότι η παρέα μας αποτελείται από τέτοιους ανθρώπους, από σοβαρές προσωπικότητες, από γνώστες αλλά και από ταυτόχρονα ισορροπημένους ανθρώπους.

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη κατάκτηση του AVsite είναι ότι πολύ γρήγορα έφιαξε έναν «καφενέ». Έφιαξε ένα μέρος στο οποίο όλοι μας θέλουμε να πίνουμε τον πρωϊνό μας καφέ, να διαβάζουμε και να γράφουμε για τεχνολογία, περνώντας όμως ταυτόχρονα καλά και το κυριότερο χωρίς να έχουμε το άγχος αυτών που γράφουμε, το άγχος του να μην κριθούμε.
Είναι πλέον σίγουρο ότι από το παρόν θέμα αλλά και από την στάση συντονιστών και διαχειριστών γενικώς, καταλαβαίνει κάποιος ότι εδώ μέσα δύσκολα μπαίνουν όρια συμπεριφοράς μεν, αλλά το όλο κλίμα σπρώχνει όλους τους συμμετέχοντες να κρατάν μια πρέπουσα και σοβαρή στάση. ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι σοβαροφανή, ΣΟΒΑΡΗ.

Παρόλες τις εξηγήσεις, είμαι υποχρεωμένος να απολογηθώ σε όποιον θίχτηκε διαβάζοντας το παρόν θέμα, είτε για δικούς του λόγους, είτε γιατί σε κάποιες στιγμές ξεπεράσαμε τα όρια του σεμνού, είτε γιατί εν τέλει του θυμήσαμε τον εαυτό του και ενδεχομένως να μην έπρεπε....

Σας ευχαριστώ όλους, καλή μας συνέχεια.

ps1. Το ότι βάζω ένα τέλος στο θέμα δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να πειράζω τον Γενικό ή οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα, με κάθε ευκαιρία. Γι αυτό watch out!
ps2. Φυσικά οι γνώμες σας επί των γραφόμενών μου είναι ευπρόσδεκτες.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
καταγγέλω την προσπάθεια φίμωσης του "Επαναστατικού Λαϊκού Μετώπου του HiFi" (ΕΛΜHF ) από ομάδα πουλημένων σε ξένα συμφέροντα διαχειριστών του site...

Αυτό που δεν τόλμησαν ούτε ακραίοι "συνταγματαρχαίοι" ούτε εισαγώμενοι σωτήρες το επιχειρεί τώρα μια θλιβερη μειοψηφία...

Εμείς οι άδολοι και αγνοί επεναστάτες του ΕΛΜHF θα συνεχίσουμε τον τίμιο αγώνα μας...

δεν θα περάσει ο low-fi-ισμός...

---------------------------------------------------------

Σοβαρά τώρα ρίξαμε πολύ γέλιο με αυτό το topic, αλλά ταυτόχρονα η πικρή του σάτιρα ήταν κι ένα μάθημα για όλους τους εμπλεκόμενους στον χώρο...

κατα καιρούς καλό είναι να ανεβαίνουν τέτοια θέματα...

Reaction score
650
Σοβαρά τώρα ρίξαμε πολύ γέλιο με αυτό το topic, αλλά ταυτόχρονα η πικρή του σάτιρα ήταν κι ένα μάθημα για όλους τους εμπλεκόμενους στον χώρο...

Βέβαια το γέλιο χρειάζεται γιατί μακραίνει τη ζωή. :D

Reaction score
650
Σοβαρά τώρα ρίξαμε πολύ γέλιο με αυτό το topic, αλλά ταυτόχρονα η πικρή του σάτιρα ήταν κι ένα μάθημα για όλους  τους εμπλεκόμενους στον χώρο...

Δεν νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους γιατί κορόϊδα πάντα θα υπάρχουν για να συντηρούν αυτές τις καταστάσεις! :(

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Σαχλαμάρες με Περικεφαλαία!!!

Παιδιά,

Ψάχνω αυτές τις περικεφαλαίες, μήπως τις είδε κανείς???

Δεν μπορώ να 'λειτουργήσω' αλλιώς... :wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.427
Ναι, εγώ τις είδα, πάνω στο γραφείο σου είναι ρε! Κάτω από τα σουτιέν!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957