Αλαλουμ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ειδικά για τους φίλους μας από την Βόρειο Ελλάδα το μενού ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
αν δεν έχει κοντοσούβλια ζυγούρι και πρόβατο εγώ δεν συμμετέχω...

επίσης θέλω κόκκινο κρασί Νάουσα (σε τεράστιες ποσότητες) και καζάν ντιμπί για επιδόρπιο...

Reaction score
5
Επειδη ο Γενικος χρησιμοποιησε αθεμιτα μεσα (εστειλε χθες τους μπραβους του) θα μεταθεσω την παρουσιαση...

Αλλη φορα παρε ενα τηλ πρωτα. Δεν ημουν σπιτι. Ασε που δεν ειχαμε και τιποτα να κερασουμε τα παιδια. Πρωτη φορα ηρθαν στο σπιτι. Ουτε νερο δεν ηπιαν. Πολυ ντροπαλοι ηταν.

Reaction score
0
Ti;Δέν έχει άλλο;Πρώτα μάς κακομαθαίνετε καί μετά μάς τό στερείτε;
Ορίστε δηλώνω παρών στό τσιμπούσι τού γενικού.Μήπως κάποιος πρέπει νά διατελέσει απουσιολόγος καί ανά δύο μηνύματα νά ποστάρει ένα ώστε νά αυξηθεί ό αριθμός τών ανύπαρκτων μηνυμάτων;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
ωραία λοιπόν μιας που ήμουν απουσιολόγος στο σχολείο αυτοχρίζομαι απουσιολόγος τσιμπουσίου AVsite. Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή ο γενικός, ο Β.Λιοπρασίτης, εγώ και ίσως ο Τσαρουχάς...

Παρακαλώ δηλώστε πόσα άτομα θα συμμετέχουν για να κλείσουμε τα απαραίτητα τραπέζια...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ακόμα θα έρθει και ο κ. Ανδρεάδης και ο Αντρέας φυσικά;

Μήπως το 2 το μεσημέρι δεν σας βολεύει, να το κάνουμε 2 και τέταρτο;

Έχω πληροφορία ότι ο Νίκος Τσαρουχάς μπορεί να φιλοξενήσει 1-2 μήνες τον Μογγόλο τεχνικό. Αληθεύει;

Νίκο θα σου στείλω και 15 πακέτα ρύζι για το φαγητό του...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ας παει και το παλιαμπελο.
Αντε να ερθω και γω, κατω απο τις εξης προυποθεσεις ομως:

1.Να μην ερθει ο Αρβανιτακης γιατι ειναι γαυρος
2.Να μην ερθει ο Λαμπρου γιατι δεν ξερει απο εικονα
3.Να μην ερθει ο Τσαρουχας γιατι...ετσι γουσταρω
4.Να μην ερθει ο Γενικος γιατι ειναι μοναχοφαγας
5.Να ερθουν οι φιλες του Κορακακη
6.Να μην ερθει ο Κορακακης γιατι...λεει κακες λεξεις.

Επισης
Δεν θα πληρωσω
Θα φερω μαζι τον κολλητο μου Σαλταουρα να φαει τζαμπε
Θα αλλαξουμε την ωρα συναντησης απο 2.13 σε 2.17
Εγω δεν τρωω τετοιες βρωμιες.Θα φροντισετε να μου φερετε φρεσκο σολωμο μαριναρισμενο με κρεμμυδι Ουαλιας και Περσικο χαβιαρι απο νεαρο οξυρυγχο.
Πριν ξεκινησουμε το φαι θα πειτε την προσευχη σας η οποια θα ξεκινα με το "Δοξα σοι νεε ιδρυτα και ιδιοκτητα"
Θα μοιραστουν απαραιτητα σαλιαρες για να μην λερωθειτε κατα τις ωρες του γλυψιματος
Θελω να φερετε ολοι σας σε καρφιτσα το δημοκρατικο εμβλημα του φορουμ μας :"Ein Forum, ein masa , ein Stournos" σε κοκκινο και μαυρο χρωμα.

Eαν τα κανετε ολα αυτα...το σκεφτομαι σοβαρα να περασω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι κάποια από τα αιτήματά σου μπορούν να ικανοποιηθούν.

Αλλά το να μην έρθει ο Τσαρουχάς αποκλείεται!

Επίσης είχα δεκάδες e-mail που μου ζητούσαν η συνάντηση να γίνει 2.19.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.567
Ξέχασα να σας πω ότι εκείνη τη μέρα θα τρώω... τις γυναίκες του Κορακάκη σε ένα ξενοδοχείο (από αυτά του Ευαγγελάτου) εδώ στο Σαλόνικα. Ξέρω ένα με καθρέφτες στο ταβάνι που μ' αρέσει :wink:

- Μήπως θέλει κανείς να μου κάνει παρέα γιατί είναι και πολλές και δεν τις κουμαντάρω εύκολα?...

p.s. Να δω κουφάλες τώρα με ποιόν θα φάτε. Μόνοι σαν την καλαμιά στον κάμπο θα είστε :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Έχουμε και λέμε θα παρευρεθούν ο γενικός, ο Β.Λιοπρασίτης, ο Α.Κ. , ο Νίκος Αρβ, ενώ ο Τσαρουχάς θα λάμψει διά της απουσίας του...

(θα τον δούμε όμως στην "ζούγκλα" της επόμενης βδομάδας επί το έργον)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο κατάλογος αυξάνεται συνεχώς μετά τα προσωπικά μηνύματα που έχω πάρει! Θα είμαστε σίγουρα πάνω από 7!!!

Τελικά το ραντεβού θα είναι στις 2.23 ακριβώς!

Η μεγάλη μου εκρεμότητα είναι το aca... κ. Σκαλούμπακα νομίζω μένετε Κηφισιά άρα γνωρίζετε ιδιαίτερα καλά την ποιότητα των σουβλακίων του Μήτσου στην Δροσιά!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλο μας μπερδεύεις Αντρέα...

Ξέρεις πόσες ώρες μίλαγα στο τηλέφωνο με 4 άτομα για αυτό το 2.23?

Τέλος πάντων, έλα λίγο καθυστερημένος, θα σου έχω κρατήσει σουβλάκια!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Προβλήνατα - πολλά προβλήματα...

Κύριοι, μου δημιουργήσατε μεγάλα προβλήματα:

- 1. Είδε η σύζυγος τις γυναίκες του Κορακάκη και μου έβαλε όρο, οποιαδήποτε εκδήλωση προγραμματίσετε, θα πρέπει να είναι παρούσα η ίδια, μαζί με την πεθερά μου (που λόγω αυτής της κατάστασης ανέβαλε την αναχώρησή της - αυτή τη στιγμή την φιλοξενώ). Επίσης, θα πρέπει να είναι και τα τρία παιδιά μου, μαζί με τη Βουλγάρα που έχουμε στο σπίτι. Σύνολο άτομα 7...

- 2. Δεν διευκρινίζετε για ποιά μέρα συζητάμε. Αν είναι την ερχόμενη Κυριακή, αδυνατώ λόγω Club Meeting (στη Δροσιά...). Καθημερινές τελειώνω αργά, άρα αποκλείεται, Σάββατο επίσης, προγραμματίζουμε Σινε με τα παιδιά. ΟΛΕΣ τις άλλες μέρες μπορώ...

- 3. Δεν θα ήταν καλύτερα να συναντηθούμε στο Σταθμό του Μετρο της Κηφισιάς και εκεί να αποφασίσουμε για το που θα πάμε?

- 4. Μπορώ να φέρω σπανακόπιτα που έχει ετοιμάσει η πεθερά μου, αν τελικά δεν τα βρούμε για το που θα πάμε, τουλάχιστον να καθήσουμε στα παγκάκια του Σταθμού (έχουν ανακαινιστεί) και να φάμε στο χέρι?

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΥΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑΣ (7 ΑΤΟΜΑ...)

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ και από άλλους ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ.

Ελάτε παιδιά να περάσουμε το άλλο Ράντσο.
ΓΙΟΥΡΓΙΑ!!! (και θέλω πολλές φωτο μετά, έτσι???)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από την στιγμή που ο κ. Σκαλούμπακας θα φέρει τόσο κόσμο νομίζω ότι το aca θα πρέπει να έχει ειδική έκπτωση στην εκδήλωση:

1. Σε κάθε 4 σουβλάκια άλλο 1 δώρο.

2. Η προσφορά της σπανακόπιττας είναι ευπρόσδεκτη. Το δικό μας δώρο θα είναι ένα αποκλειστικό σεμινάριο από τον μογγόλο τεχνικό στα μέλη του aca!

3. Έκπτωση 62% επί της λιανικής τιμής για όλα τα μέλη του aca.

Παρεπιπτόντως πριν λίγο ο δορυφόρος της Μογγολίας εντόπισε τον τεχνικό μας στα σύνορα ΙΡΑΚ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Είναι πολύ κοντά μας πλέον!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λοιπόν μέχρι τώρα σίγουροι είναι:

Εγώ,

12 αντιπρόσωποί μου (36)

ο Β.Λιοπρασίτης,

ο Α.Κ.

ο Νίκος Αρβ,

και ο κ. Σκαλούμπακας (7)

Οι συμμετοχές συνεχίζονται!!!