Αλαλουμ

Gio

Reaction score
185
Αρκετα πια!
Ωρα να πεσουν οι μασκες επιτελους.
Ολοι ξερουμε πως η εισβολη στο Αφγανισταν δεν εγινε για την τιμωρια των Ταλιμπαν αλλα για τον ελεγχο των ακουστικων μοναδων και αναρτησεων μαρκας Ρουφογαλ που κατασκευαζονται εκει.
Δεν λεω, οι μογγολοι εχουν παραδοση στους προβολεις αλλα ποιον παει να κοροιδεψει ο γενικος οταν προσπαθει να μας πεισει για μογγολεζικη σχολη ηχου?

Ξερω πως θα δεχτω επιθεσεις απο τα τσιρακια του γενικου αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

Τωρα που ανελαβα αποκλειστικη αντιπροσωπευση Αφγανεζικων μεγαφωνων για ολη την επικρατεια της Βυζαντινης αυτοκρατοριας ποιος μας πιανει εμας τους DIYερς?

Η GIOAUDIO συντομα ανοιγει τις πυλες της και σας περιμενει....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
speakers with φοντανάκια ...

Αντωνης Κ. said:
Θα επικοινωνήσω μαζί σας σήμερα τηλεφωνικώς για να δηλώσω συμμετοχή στις ακροάσεις XVIII.
Πολύ καλό, και θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στις ακροάσεις. Ηδη παρευρέθην στην ακρόαση ΙΙ, πριν ένα χρόνο, αλλά τα έχω ξεχάσει - ειδικά εκείνα τα φοντανάκια ήταν μούρλια... :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΚΟ HI-END!!!

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΦΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΗΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΦΓΑΝΑΚΙ....

ΜΟΝΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙΜΙΟ, ΠΟΥ ΣΑΛΕΥΕΙ!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Αρκετα πια!
Ωρα να πεσουν οι μασκες επιτελους.
Ολοι ξερουμε πως η εισβολη στο Αφγανισταν δεν εγινε για την τιμωρια των Ταλιμπαν αλλα για τον ελεγχο των ακουστικων μοναδων και αναρτησεων μαρκας Ρουφογαλ που κατασκευαζονται εκει.
Δεν λεω, οι μογγολοι εχουν παραδοση στους προβολεις αλλα ποιον παει να κοροιδεψει ο γενικος οταν προσπαθει να μας πεισει για μογγολεζικη σχολη ηχου?

Ξερω πως θα δεχτω επιθεσεις απο τα τσιρακια του γενικου αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

Τωρα που ανελαβα αποκλειστικη αντιπροσωπευση Αφγανεζικων μεγαφωνων για ολη την επικρατεια της Βυζαντινης αυτοκρατοριας ποιος μας πιανει εμας τους DIYερς?

Η GIOAUDIO συντομα ανοιγει τις πυλες της και σας περιμενει....

Αυτό είναι καλάμι όχι μαλακίες!
Γενικέ μου έχουμε καινούριο ανταγωνιστή.
Μόλις το σκασε κι αυτός από το Δαφνί :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Καλά ρε Γενικέ.
Αυτόν τον Σκαλούμπακα ακόμη τον αφήνεις και μπαίνει εδώ μέσα?
Διέγραψέ τον να τελειώνουμε :evil:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο Σκαλούμπακας είναι ο καλύτερος πελάτης μου στα Μογγολικά ηχεία...

Έχει γεμίσει το aca με τα προιόντα μου... πως να τον διαγράψω;

Σε λίγο το aca δεν θα λέγεται Audiophile Club of Athens αλλά Μοgoliophile Club of Athens!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Acrato, much obliged...

Ενα από τα μέλη μας, διαβάζοντας τις οδηγίες τοποθέτησης των Mongolian speakers για αυστηρώς δικάναλο σύστημα...

Thank you Acrato... :wink:

Reaction score
5
Επειδη ειναι αδικο καποιοι εδω μεσα να προωθουν τις μαρκες ηχειων που εμπορευονται και αλλοι οχι , θεωρω οτι ηρθε η σειρα μου να σας παρουσιασω το πρωτο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ και κατα 90% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ κεντρικο ηχειο, που ειναι μαλιστα κατα 30% και ΔΙΠΟΛΟ.

Να σημειωσω οτι το υλικο της καμπινας ειναι Ανακυκλωμενο χαρτι υψηλης πυκνοτητας, απο τευχη του χαιτεκ. Μπορουν να παραγγελθουν σε πολλα μεγεθη και χρωματα και ΔΕΝ τα κατασκευαζουν 10χρονα φτωχα και εκμεταλλευομενα μογγολακια, αλλα νομιμες ρωσιδες και βουλγαρες, τον ελευθερο τους χρονο

Επισης η τιμη διαθεσης θα ειναι ανταγωνιστικα χαμηλοτερη απο αυτα που εμπορευεται ο κ. Γενικος και η κλικα του.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ρε καλώστον!!!!

Που πα ρε καραμήτρο....

Έχω το 98% της αγοράς...

Πάντως σε καλό στο επόμενο meeting του aca να κάνουμε ένα συγκριτικό...

Μετά θα βάλεις φωτιά και θα τα κάψεις!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
άσε που οι κολλήσεις σο πίσω μέρος είναι χάλια...

με τα πόδια τα κολλάν τα οι βουλγάρες σου ρε Ανδρεάδη???

Με αυτά που κάνεις δεν μπορώ παρά να σε καταγγείλω ως φαιδρό πράκτορα των Αφγανών του Gio...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Όλα τα λεφτά το κεντρικό!!!!
Καλά, είχαμε τέτοιο διαμάντι στην DIY και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι???
Δώσε αναλυτική παρουσίαση στο λαό σου Γιώργο!!!

(Έχω κάτι χαρτόκουτες στο πατάρι....Λέτε να περάσω σε 5.1 τελικά??)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
το καλώδιο πρέπει να είναι diy υλοποίηση με αφγανικό χαλκό καθαρότητας 99.999999999999% και μονόκλωνους αγωγούς μεγάλης διατομής....

Reaction score
650
Θέλω να ανεβάσετε φωτο του όλου project, διαγράμματα μετρήσεων για να μελετηθεί η αβιαστότητα και η κλίμακα φασικής συμπεριφοράς σε συνάρτηση με την εξ ορισμού εμπέδηση των Χ-Over πάνω στη θεμελιώδη συχνότητα.
Στις ακροάσεις ΧΧΙΙ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την κατά LFA ανάλυση ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ της εν λόγω σχεδίασης.

Θέλω να τ' ακούω και να ΣΕΙΟΜΑΙ!!!

Reaction score
5
Εκπλήσσομαι βλέποντας αυτά τα χάρτινα ηχεία DIY και από το πρωί προσπαθώ να καταλάβω αν η επιλογή του κυρίου Ανδρεάδη για την κατασκευή τού οικολογικού ηχείου έγινε καθαρά για οικολογικούς λόγους η υπάρχει κάποιος ιδικός λόγος που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε και ο οποίος απογειώνει την απόδοση του ηχείου?

Υπάρχει κάποια σχέση με τους συντελεστές απορροφητικότητας η οποία να δίνη στην καμπίνα του ηχείου το πλεονέκτημα τις καλύτερης απόδοσης σε σχέση με της συμβατικές σχεδίασης ηχείων?

Συχωρείστε με για της χαζές ερωτήσεις μου αλλά λόγω τις προγραμματιζόμενης αναβάθμισης διψώ για γνώση ώστε να αποφύγω πιθανές παγίδες στο μελλοντικό μου σύστημα.

Σας ευχαριστώ.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Λοιπόν..Έκανα έρευνα στο πατάρι μου!

Υπάρχει κούτα απο 19'' CRT Monitor..Αυτή πάει "καρφί" για τεραστίων διαστάσεων sub. Ένα 15ιντσο θα της πηγαίνει γάντι!

Για το κεντρικό θα χρησιμοποιηθεί κούτα που περιείχε Timberland μποτάκια.

Έχω κρατήσει και τις κούτες απο τα Quad!Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο σχέδιο για ηχεία δαπέδου κ.Ανδρεάδη??

Ανοίξτε τα χαρτιά σας!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Diamonds are forever...

Ελάτε παιδιά παρακαλώ!!! Για να επαναφέρουμε το Topic στις high end του διαστάσεις... :wink:

Εγώ, δε βάζω τίποτα μπροστά στο HXEIO DIY-custom "milo της έριδος" που άκουσα στις ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΙΙ. Μαθαίνω ότι σε λίγο το εν λόγω μοντέλλο θα εφοδιαστεί και με διαμαντένιο tweeter (ή βηρυλλίου, εξαρτάται πόσο θα μου το αφήσει ο προμηθευτής μου στην Ιταλία...)

Παραθέτω πρωτότυπη σχεδίαση

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος