Αλαλουμ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.091
Αυτόν τον Λάμπρου τον νοικιάζετε;
Ας απαντήσει ο ιδιοκτήτης.
Όλα κανονίζονται...

Ο σωματέμπορος ο κόραξ έχει καλή ιδέα πάντως, ένα φόρουμ με γκομενάκια, άντε, ας πάει να το ανοίξει, να κάτσει εκεί να ησυχάσουμε, και πάτε όλες σας να γραφτείτε να σας νοικιάζει με την ώρα...
Ακούσατε παλιόπαιδα;

Τα κέρδη δια τρία. Ένα γω, ένα αυτός, ένα γω.
Χωρίς γενικούς, μαύρα γυαλιά και παπαριές.
Ντόμπρα πράματα.

Μέχρι τότε απαιτώ ίση μεταχείρηση των βορείων, στείλτε τις μισές γυναίκες επάνω.
Έχω χώρο.
Και για τους φίλους θα κάνω καλές τιμές.
Τι ψυχή έχουν 20ευρώ;
(το λεπτό)

Και μην ακούτε τον Τυφλό, πάει να κάνει κλίκες για να μας διχάσει, ουστ! Τι παπαριές είναι αυτές για χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και τρίχες...

Όλοι μαζί, ενωμένοι δυνατοί,
με εμένα γενικό διαχειριστή!

έκανα και ρίμα...

ΥΓ να κλείσει ΑΜΕΣΩΣ η κατηγορία αγγελιών, έβαλα μια και δε πουλήθηκε... όσα πουλήθηκαν να επιστραφούνε πίσω προς συμπαράσταση στην περίπτωσή μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
-Πες μου σοφο και σεβαστο μαντειο μπορεις να μου δωσεις πλουτη, πολλα πλουτη και γυναικες και αυτοκινητα?
-Κατι θα κανουμε γιαυτο, μεινε ησυχος.
-Και πειτε μου αρχοντες του μαντειου, θα ζησω εως τα βαθια γεραματα?
-Θα ζησεις
-Και η ομαδα μου θα παιρνει το πρωταθλημα καθε χρονο?
-Εαν ξαναβγει το ΠΑΣΟΚ, ναι θα το παιρνει.
-Και μπορω, μπορω να γινω μεγαλος,πραγματικα μεγαλος?
-Θα γινεις!
-Και...θα ξαναγινει το alaloumforum το δημοφιλεστερο αλαλουμ site της Ευρωπης?
-Θα πρεπει να αστειευεσαι.
-Της Ελλαδας?
-Ποτε σε ειδε γιατρος τελευταια φορα?
-Της Στερεας?
-Αντε να σε διαβασει παπας
-Της Αττικοβοιωτιας?
- Ασπρα μουρα,μαυρα μουρα...
-Της Αγ.Ειρηνης, τρια χλμ απο Θηβα?
-ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
-Ε, φαε και συ μια τριμηνη διαγραφη να μαθεις

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δείτε στο επόμενο επεισόδιο:

Πως ο κ. Λάμπρου δηλώνει μετάνοια και αναχωρεί για σεμινάριο ρύθμισης προβολέων στην Μογγολία...

Τον κ. Κορακάκη στην αποκλειστική παρουσίαση της νέας του φίλης...

Τον κ. Τσαρουχά με την νέα του ferrari μετά από επιτυχημένη εμπορική συμφωνία...

Τον κ. Μπλάτσιο να ανακαλύπτει γιατί οι όμορφες Ισπανίδες του είχαν κρυφτεί...

Τον κ. Ανδρεάδη να "τρώει" πόρτα σε παρουσίαση νέου προβολέα...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το νέο best-seller dvd "Είμαι απλά μια παίκτρια του Survivor..."

Διεθνή νέα:

Κλειστό παραμένει εδώ και 23 ώρες γνωστό fight-club. Αναμένεται με ενδιαφέρον η επιστροφή των πολεμιστών!

Αγνοούμενος παραμένει ο γνωστός "μπουκαδόρος" διάφορων forum... Πληροφορίες αναφέρουν ότι απλά του χάλασε το πλήκτρο L στο pc του!

Επίσης μάθετε πως μπορείτε επιτυχημένα:

Να κλειδώνετε θέματα σε forum σε λιγότερο από 20 μηνύματα...

Πόσο χρόνο χρειάζεται γνωστός ιδρυτής διαφόρων φόρουμ μέχρι να γίνει πρώην...

Να μεταλλάσετε φόρουμ κάθε αντικειμένου σε fight-club σε 6 βήματα...

Μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο....

Αποκλειστικά στο Αλαλούμ!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Τον κ. Μπλάτσιο να ανακαλύπτει γιατί οι όμορφες Ισπανίδες του είχαν κρυφτεί...
Eίναι απλά τα πράγματα!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΠΑΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ Valencia!!!

κάτι καθηγήτριες που μοιάζαν με ηρωίδες του Αλμοδοβάρ πέτυχα μόνο...
Θα ξαναπάω όμως τον Ιούλιο για νέο report....

Reaction score
5
Καλησπέρα σας χωριανοί και καλή χρόνια σε όλους.

Για να μην τα πολυλογώ μπαίνω απευθείας στο θέμα.

Λόγο πλήρους αναβάθμισης μπορώ να διαθέσω μέχρι 8.000 ευρώ για ηχεία και περίπου 15.000 ευρώ για μονομπλόκ. Τι μου συστήνετε?

Για τα ηχεία είμαι ανάμεσα στα Magnepan MG 3.6 και τα Quad ESL 989 που τα άκουσα σε ένα φίλο μου και με εντυπωσίασαν με τις αέρινες μεσαίες και ψηλές συχνότητες. Αν επιλέξω ένα από τα δύο με πιο sub να τα συνδυάσω?

Η μήπως είναι καλύτερα να στραφώ σε ηλεκτροδυναμικά ηχεία?

Επίσης θέλω την συμβουλή σας για Προενισχυτή και πηγή που το συνολικό κόστος να μην ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αντώνης Κ.

Reaction score
650
Ε όχι και τόσα πολλά λεφτά!
Με ένα Sony 50άρι , έναn προ DIY με OPA και έναν τελικό Ep 1500 Μπερρυ
και δυο ηχεία ιδιοκατασκευής είσαι μια χαρα. Άσε τα κορόϊδα να τα σκάνε για βουρτσισμένα αλουμίνια.
Όχι και να μας τα παίρνουν οι επιτήδειοι!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
άσε τα magnepan και αηδίες και κτύπα τα ηχεία μογγολίας του Γενικού, πάρε και 2 μονομπλόκ ιδιοκατασκευή δικιά μου και καθάρισες....

Όσο για την Valencia επιφυλάσσομαι για το καλοκαίρι που θα πάω για 10 μέρες (έ,ρε ΕΕ με τα προγράμματά σου!!)...

Το πρώτο δείγμα όμως ήταν απογοητευτικό!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ποιος τα χεζ... τα Magnepan και τα Quad?

Ακου καλα τι θα κανεις.
1.Δεν θα δωσεις σημασια σε οτι αλλο ακουσεις εδω μεσα
2.Θα ερθω να σου κανω μια μελετουλα η οποια και δεν θα σου στοιχισει τιποτα.Μονο...5000 ευρω
3.Μετα θα ερθει ο συναδερφος μου ο Μαλαπας στον οποιο θα δωσεις αλλα 5 χιλιαρικακια.
4.Θα σου ετοιμασω τα ηχεια ιδιοκατασκευης "Κοπα Κοπανα" με 15 χιλιαρικα ειδικη τιμη επειδη εισαι μελος του alalumforum.
5.Θα τσεπωσεις τον ενισχυτη "GiaKoufaloga" επισης ιδιοκατασκευης μου με 40 χιλιαρικα,παλι ειδικη τιμη τζαμπε.
6.Θα παμε για μπριτζολες στην ταβερνα του Ρουκουνα για να εμπνευστουμε...hi end.Τον λογαριασμο θα πληρωσεις φυσικα εσυ.
7.Θα μπεις στο alalumforum και θα γραφεις 35 μηνυματα την ημερα επι 90 ημερες για το ποσο φοβερες ειναι οι κατασκευες μου.Σαν δωρο θα λαβεις μια επιπλεον εκπτωση 0,2% στις ηδη πολυ καλες τιμες.
8.Θα πας στην Παναγια Σουμελα και θα αναψεις μια λαμπαδα ισα με το μποι σου

Ο πρωην ιδρυτης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λυπηθήτε με.Πονούν τά πλευρά μου από τά γέλια.Μά καλά αυτοί οί "έξυπνοι" δέν έχουν αντιληφθεί τό δούλεμα πού τρώνε;
Έξυπνοι;;; Ποιός Θανάσης;;;

Όσο για τα ηχεία Αντώνη ξέχνα τις ιδιοκατασκευές και τις άλλες βλακείες του πρώην...

Ποιός ξέρει καλύτερα πως ακούγεται ο αέρας καθώς περνά μέσα από τα φύλα ενός δέντρου 50 ετών;;;

Μόνο οι Μογγόλοι!!! Γι' αυτό με τα χρήματα που δίνεις γεμίζεις 5 δωμάτια με τα ηχεία που σου προσφέρω εγώ και κάνεις και δώρο από ένα ζευγάρι σε άλλου 12 φίλους σου...
Βγάζεις τις υποχρεώσεις μιας χρονιάς και ακούς και πραγματικά HI-END ήχο!!! :D :D :D

Reaction score
5
Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Κολιαβά τον Σπύρο Μπλάτσιο τον ΑΝΔΡΕΑ Κ. Τον Χρήστο Ακρατόπουλο για τις άμεσες απαντήσεις και τους πολλούς άλλους φίλους που με τα προσωπικά τους μηνύματα έχουν δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του στο πρόβλημα μου.

Έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά όλες τις απόψεις και ομολογώ έχω συγχυστεί κάπως για τα πολύ καλά λόγια που μου γράφετε για της DIY κατασκευές και τις πολύ συμφέρουσες τιμές που μου προσφέρετε οι οποίες με έχουν συγκινήσει.

Θα με ενδιέφερε να ακούσω κάποιο DIY σύστημα σε αντιπαράθεση μαζί με το σύστημα του φίλου μου Περιστεράκι Νικόλα για να μπορέσω να έχω άποψη για της DIY κατασκευές αν είναι δυνατόν στο δικό μου χώρο.

Υπ
Κύριε Πατριάρχη Γιωργάκη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις αναφορές σας για της διαφορές εμπεδήσεις στην ίδια κατανάλωση και την αποσύνδεση ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ "0" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ και το ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ και της πιθανότητες ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 33.333...33333...%

Θα επικοινωνήσω μαζί σας σήμερα τηλεφωνικώς για να δηλώσω συμμετοχή στις ακροάσεις XVIII.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Δεν θα είχα επέμβει αλλά είμαι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να πω τα εξής.

Αγαπητέ Αντώνη, το μογγολέζικο μην το πάρεις απο αυτούς τους ελεεινούς παραεισαγωγείς. Να έρθεις απ' ευθείας στην πηγή, δηλαδή εμένα. Θα σου κάνω και μια έκπτωση 0,0005% και θα έχεις την δυνατότητα να πάρεις και τα γνωστά interconnect "σκορδοπέ@ογλου" στην εκπληκτική τιμή των 3.500 ευρώ.
Μόνο τότε θα ακούσεις σωστά το εν λόγω μηχάνημα.

Θα σου κάνω και δόσεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τις λες ρε Νίκο...

Γιατί τον παραμυθιάζεις τον άνθρωπο;

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ!

Δεν θέλω οι αντιπρόσωποι μου να κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ τους!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.184
Members
38.301