Σπύρο ξέρεις έχω δυσκολίες... Οι Μογγόλοι δεν είναι Κινέζοι... είναι πιο ακριβοί (γι' αυτό φτιάχνουν και κορυφαία ηχεία άλλωστε...). Το κόστος μου είναι μεγάλο...
Τέλος πάντων ένα 30% είναι ότι καλύτερο μπορώ να δώσω....
Μην με πιέσεις άλλο γιατί θα δώσω αποκλειστικότητα όλη την Β. Ελλάδα στον Τσαρουχά!
Εγώ από την πλευρά μου οφείλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ακρατόπουλο που με στήριξε στην προσπάθεια μου και ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς το πρόσωπο του θα του στείλω μια από τις φίλες της Lornas. Καλά να περάσετε.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΡΟΥ!!!
Ο εν λόγω κύριος φέρθηκε εντελώς αντισυναδελφικά απέναντί μου!!!
Συγκεκριμένα:
Πριν λίγες ημέρες μετά την απίστευτη επιτυχία που είχαν τα Hi- End ηχεία που έφερα από την Μογγολία (εξαντλήθηκαν 9.010 κομμάτια και περιμένω άλλα 21.000 κομμάτια) αποφάσισα να εμπιστευτώ την απίστευτης τεχνολογικής ανάπτυξης χώρα αυτή και να φέρω και τους νέους ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜOG 1100 KAI MOG 1200.
Οι προβολείς αυτοί είναι της νέας τεχνολογίας LPDP με ανάλυση 2500Χ1900 ο πρώτος και 4200Χ3700 ο δεύτερος. Η τιμή τους αποκλειστικά για τα μέλη του avsite είναι 321 Ευρώ και 387 Ευρώ!
Και ενώ ετοίμαζα παραγγελία 6520 κομματιών σε γνωστό κατάστημα του χώρου έρχεται ο κ. Λάμπρου να "ρυθμίσει" μια χελώνα και άρχισε να περιεργάζεται τους προβολείς μου...
Και ποιό ήταν το συμπερασμά του; Δεν είναι καλοί λέει!!!! :evil: :evil:
Και ποιός είσαι εσύ κ. Λάμπρου που θα κάνεις τέτοιες κρίσεις;;; :x :x :x
Και γιατί δεν είναι καλοί;; Γιατί δεν μπορείς να επέμβεις στις ρυθμίσεις τους!
Πολύ φυσιολογικό! Έρχεσαι εσύ με κάτι μηχανήματα του διαβόλου να αμφισβητήσεις το ΑΕΤΙΣΙΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΩΛΩΝ!!! Γίνονται αυτά;;;
Άρχισε να λέει κάτι κουφά... δεν είναι λέει τα χρώματα σε ευθεία (ή κάπως έτσι το είπε, ποιός τον καταλαβαίνει άλλωστε αλλά πάνε σαν καρδιογράφημα...
Φυσικό δεν είναι αυτό κ. Λάμπρου; Είναι ζωντανοί οι προβολείς μου... δεν είναι πεθαμένοι σαν κάτι άλλους... Ούτε θα σας αφήσω να τους πεθάνετε εσείς!!! Άκου ευθεία γραμμή!!!
Ποιός έχει δει πιο φυσικό ουρανό κ. Λάμπρου;; Τα μηχανήματά σου ή οι Μογγόλοι που ζουν τόσα χρόνια δίπλα στην φύση;;;
Πότε είδαν πραγματικό δάσος κ. Λάμπρου τα μηχανήματά σας;;; Τα πήγατε καμμία εκδρομή;;; Οι Μογγόλοι το έχουν κάθε μέρα δίπλα τους, λέτε να μην ξέρουν ποιό είναι το σωστό πράσινο;;;
Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το μαύρο...
:roll: :roll: :roll:
Μα αυτό είναι το πλεονέκτημά τους... Είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι!!!!
Όχι θα σας αφήναμε να τους πειράξετε να πέσουν σε κατάθλιψη!!!
Και είναι και τόσο φωτεινοί (τι σημαίνει 18.000 Κ;;; Και 50.000 Κ αν μπορούσαν θα το έφταναν... Δεν είναι καλό που έχει τέτοια μεγάλα νούμερα ο προβολέας;;
Εσείς που ξέρετε από μαύρο... Έχετε δει νύχτα στην Μογγολία;;; Αυτό είναι το απόλυτο μαύρο!!!! Με βάση την νύχτα της Μογγολίας ρυθμίστηκε το contrast τους!!!
Και το αποκορύφωμά που έδειξε και το πόσο άσχετος με αυτά είσαστε:
Κοκκινίζουν λέει τα πρόσωπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Υπάρχει περίπτωση να έχουν δει οι Μογγόλοι Κόκκινα πρόσωπα;;;;;;; Ξέρετε που είναι τα κόκκινα πρόσωπα οι Ινδιάνοι δηλ;;; Στην Αμερική! Ξέρετε που είναι η Μογγολία;; Στην Ασία! Όχι μόνο από προβολείς δεν ξέρετε ούτε από Γεωγραφία!!!!
Λοιπόν για να τελειώνουμε κ. Λάμπρου....
Τα μηχανήματά σας και τα πτυχία σας και την εμπειρία σας βάλτε τα όπου θέλετε!!!
Αυτά τα κορακίστικα (ΙRE100 ΙRE80 τρίγωνα, φασματογράφοι ευθείες, και λοιπές αηδίες )
αποδεικνύουν ότι έχεις μπερδέψει την όραση με την Χημεία και την Τριγωνομετρία!!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΣ!!!
Για κάτι τέτοιους σαν και σένα δεν επιτρέπουμε να πειράζουν τους τέλειους προβολείς μας!!! Για να μην τους χαλάσετε!!!!
ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ 22.369 ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!
Αντε ρε που θελετε και LORNA , μονο για καμια μπορνα εισαστε .Για αυτο σε ενδειξη διαμαρτυριας δεν θα γραψω στο SITE μεχρι την επομενη Δευτερα(παω ταξιδι ρε)ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΣΟΥΡΧΟΜΑΙ .ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΚΑ.ΚΑΦΑΤΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο( looser)ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ