Αλαλουμ

Reaction score
0
και αμα το κλειδώσουμε και πέσουν τα hits....σας παρακαλώ κύριε εδώ είμαστε σοβαρό forum δεν κάνουμε τέτοια πράγματα...

μόλις ξεθυμάνει η κατάσταση και το βαρεθεί ο κόσμος, θα το κλειδώσουμε για να ξεκινήσουμε νέο καυγά εεεεεεεεεεεε θέμα ήθελα να πω...
Eγω δεν εγραψα να κλειδωσει το thread.Ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει.
Αλλο πρεπει να κλειδωσει :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχω ήδη αντιδράσει κ. Καφάτε...

Για το avsite απλά δεν υπάρχετε...

Περιμένω να περάσουν οι γιορτές για να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό σας και να αλλάξω από Συντονιστή τον υποχθόνιο έμπορο κ. Τσαρουχά!!!

Έχω πάρει τις αποφάσεις μου αλλά δεν τις εκτελώ ακόμα επειδή είναι Άγιες Μέρες...

Αλήθεια τι έκανες εσύ στην Καστοριά... εκεί είναι έξυπνοι οι άνθρωποι... νόμιζες ότι θα τους πουλήσεις τις μπακατέλες σου...

Reaction score
23.871
αυτο ειναι το τελευταιο μου μηνυμα σε αυτην την σελιδα. ως ιδρυτικο μελος θα σιωπησω μεχρι να σταματησει αυτη η φαιδροτητα απο ανθρωπους που δεν εχουν καν σηκωσει ουτε ενα τελικο της προκοπης(30 κιλα και πολλα τους ηταν)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ελεος Γενικε μου!
Ημαρτον!
Να χαρεις τα αγαθα του Αβρααμ και του Ιακωβ.
Σκλαβος σου για παντα.
Δεν θα αντεξω δευτερη φορα να γινω....πρωην ιδρυτης :lol:

Και δηλαδης αμα λαχει εσενα πως θα σε αποκαλουν οι γλυφτες(Τσαρουχαδες&Co) ?
Ο...νεος ιδρυτης? :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ελεος Γενικε μου!
Ημαρτον!
Να χαρεις τα αγαθα του Αβρααμ και του Ιακωβ.
Σκλαβος σου για παντα.
Δεν θα αντεξω δευτερη φορα να γινω....πρωην ιδρυτης :lol:

Και δηλαδης αμα λαχει εσενα πως θα σε αποκαλουν οι γλυφτες(Τσαρουχαδες&Co) ?
Ο...νεος ιδρυτης? :lol: :lol: :lol:
Καταρχήν είσαι σε καλό δρόμο με αυτά τα "ήμαρτον" και τα "σκλάβος σου για πάντα"

Ο Τσαρουχάς έχει δρόμο ακόμα για να κερδίσει την εύνοιά μου (τι πεζή αυτή η λέξη: γλύφτες... συνεργάτες είναι τα παιδιά!) Εκτός αν δεχτεί να γίνει πωλητής μου στα νέα ηχεία Super - Hi - End που εισάγω από την Μογγολία!

Η λέξη Ιδρυτής, είναι μπανάλ και κινδυνεύει συνεχώς το κεφάλι σου. Είναι θέμα χρόνου να σε φάνε...

Θα είμαι για πάντα ΓΕΝΙΚΟΣ!!!

ΕΧΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ και όπως όλοι έχετε δει εγώ καταπνίγω τις επαναστάσεις νωρίς-νωρίς! Η Δημοκρατία θα νικήσει πάλι! Το avsite ανήκει σε όλους με ΓΕΝΙΚΟ εμένα!!!

Και από ότι βλέπω όλοι σιγά-σιγά θα ξαναγίνετε ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μου!!!

Reaction score
5
Εχετε ξεφυγει....

Εγω καθομαι και προσπαθω να κανοω το μυαλο μου να δουλεψει και να κανει ανασυγκροτηση για να δημοσιευσω κατι περι ηχου και εσεις εχετε ξεσαλλωσει....

Θα σας δειξω εγω..... (Χλαπατσας)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ.Μετα θα σας στειλω κατι καλα παιδια που ξερω απο τη νυχτα και ο καλυτερος θα τη βγαλει με μερικα κοκκαλα σπασμενα και διμηνη παραμονη στο ΚΑΤ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑΠΑ ΤΑΠΑ .ΠΙΣΩ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ

Reaction score
1
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Άφησα το θέμα να συνεχιστεί και ήμουν σίγουρος ότι θα πάρει την τροπή της ντροπής.

Ντροπή σας παλιόπαιδα!!!

Ακούς εκεί να μου πει ο παλιοΚαφάτος ότι δεν είμαι Hi End επειδή δεν ανέβηκαν οι φωτογραφίες της Lornas μου.
Ουστ από δω παλιοΚαφάτε που μου τις έσβησες εσύ ο ίδιος επειδή ζηλεύεις που σου την έφαγα μέσα από τα χέρια.

Έτσι για να σκάσεις, εγώ σου τις μοστράρω για άλλη μια φορά.

Ορίστε η Lorna μου.

Υγιέστατο το κοριτσάκι μου.

Και ήσυχοοοοο. Όταν του πω να κάτσει σε μια καρέκλα ...κάθεται και με περιμένει.

Αλλά ...το ατού της είναι το σφουγκάρισμα. Παιδιά, αν της πω να καθαρίσει γιατί περιμένω κόσμο, η κοπέλα στην κυριολεξία το γλύφει το σπίτι.

Εμμμ, βλέπεται τόσα χρόνια με τις λυχνίες, ξέρω πολύ καλά τι τύπο λυχνίας θέλει για να αποδίδει όπως θέλω. :wink:

Αααα και δεν σας είπα τα νέα. Βρήκα και γκόμενα, της οποίας την φωτογραφία σας παραθέτω ακριβώς από κάτω.

Τώρα μιλάω σοβαρά και θέλω την γνώμη σας. Η γκόμενα είναι καλή ή να πάω να βρω καμιά άλλη;;; Περιμένω απαντήσεις σας.

Άντε γιατί με τσαντίσατε βρομόπαιδα.

Reaction score
5
Σας ευχαριστώ που στηρίζετε την επιλογή μου να παραμένω απλός θεατής στο φόρουμ.

Σας ευχαριστώ όλους

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.570
Αρβανιτάκη στείλε τους μπράβους στον ιδρυτή να του σπάσει τα δάχτυλα να μην ξανακάνει όχι άλλο forum αλλά ούτε μισό post!

Γενικέ μου εγώ πάντα εσένα ήθελα, όχι αυτά τα κ@λόπαιδα (σλουρπ-σλουρπ).

Α και να μην ξεχάσω...
ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ" :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.474
Ρε νέε πρώην ιδρυτή, πως διάολο ανέχεσαι αυτή την αλεπού τον Κορακάκη;

Απαιτώ άμεση διαγραφή του και μήνυση από το Γενικό εκτός κι αν σε κάθε μήνυμα που γράφει βάζει κάπου μέσα τη λέξη "μαλάκας".

Άντε γιατί ό,τι θέλουνε γράφουν τα "παλιόπαιδα"...

νταλάρας
νταλάρας
νταλάρας

Reaction score
1
Νικόλα (Αρβανιτάκη), δηλαδή εγκρίνεις την γκόμενα;;;

Αν ναι, τότε να οργανώσουμε μια συνάντηση να σου γνωρίσω την φίλη της.

Έτσι να μάθεις ρε παλιοΤσαρουχά. Να σκάσεις από την ζήλια σου που θες να με διαγράψεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αρβανιτάκη στείλε τους μπράβους στον ιδρυτή να του σπάσει τα δάχτυλα να μην ξανακάνει όχι άλλο forum αλλά ούτε μισό post!
Τι forum να ανοίξει ο Αιώνιος Ιδρυτής;;; :lol: :lol: :lol:

Άσε που του έχω μπλοκάρει όλα τα πιθανά ονόματα (avtalk.gr - avhome.gr - avindex.gr - newavsite.gr - avgreece.gr - avpost.gr - avingreece.gr - avinfo.gr - avall.gr κλπ)
:wink: :wink: :wink:

Εδώ θα μείνει απλό μέλος - πρώην Ιδρυτής (αν είναι καλό παιδί και αλλάξει συμπεριφορά...)!!! :) :) :)

Reaction score
23.871
νικο μου εγω παντα σε συμπαθουσα και οπως ξερεις εχω ακομα jbl στο αυτοκινητο και θα βαλω και infinity! :) ε?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic