Αλαλουμ

Reaction score
650
Μωρε τι μας λές ? Δεν πα να βάλεις και 500 από δαύτους? Κάτι τέτοιους τους τρώω για πρωϊνό! τους αλείβω στο ψωμί μου!

Όσο για το Αθηνοκεντρικό χαρακτήρα που πας να προβάλεις δεν τα χάφτουμες εμείς αυτά! Το κατάλαβες?

Reaction score
650
Εγώ θα κάνω γυμναστική ξεκίνησα χαλαρά τώρα που' ναι αρχή με πρόγραμμα horn lifting γιατί μου κλέψανε τα βαράκια και τα βάλανε για diffusors :cry:

Kαι τώρα πώς θα γυμναστώ εγώ Ε?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
λοιπόν έχουν πέσει πολύ τα hits, γι' αυτό ας χοντρύνουμε το παιχνίδι...

παλιολινάτσες ξεκούμπωτες που τα παίρνετε όλοι σας, κουφοί και τυφλοί το a/v σας μάρανε...

Αν δεν είχατε το forum να τα παίρνετε όλοι θα είσασταν άνεργοι...

Μόγγολα το HiFi σας μάρανε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για να ηρεμησουν λιγο τα πραγματα προτεινω hi end συναντηση για σουσι στο trendy εστιατοριο "Ο Τζατζικοπλημυρας"
Το φαγητο ειναι χαμηλο σε λιπη και ακορεστα και μπορειτε να παραγγειλετε ανετα απο μια αλογισια μπριτζολα συνοδευομενη απο 8 μεριδες πατατες και δυο ταψια γαλακτομπουρεκο.Ειπαμε η νηστεια, νηστεια!

Οποιος φυγει πρωτος απο την συναντηση καλυτερα να παει απ'ευθειας στο νεκροταφειο-απο τον λακκο που θα του εχουν σκαψει οι υπολοιποι- ενω θα παρθουν και σοβαροτατες αποφασεις για το μελλον του ALALOUMFORUM με συμμετοχη ολων οι οποιοι τηρουν την κατωθι προυποθεση:
Ο τοπος κατοικιας τους να μην ειναι βορειοτερα απο την γεφυρα Βαρυμπομπης στην Εθνικη οδο.
Οι...βορειοτεροι μπορουν να πανε να...αγαπηθουνε.

Στο ρολο της Γ.Διαχειρισης οι μαριονεττες της Θειας-Λενας στο εργο "Εχω γλυκαθει με την καρεκλα και δεν παν να με βριζουν"
Εκτακτη συμμετοχη:Glypsimatias Salias, Vrasidas Malacas kai o Ξανθος Μαγος
Οπως παντα θα προλογισει ο ρητωρ Εμπεδοκλης

Της εκδηλωσης εξαιρειται ο κ.Σκαλουμπακας

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Παρεπιπτόντως μήπως το μενού θα έχει και φάγωμα του Νίκου Τσαρουχά;;;

Είναι της μόδας αυτά τα γεύματα γι' αυτό το λέω... κατά τα λοιπά τον συμπαθώ ιδιαίτερα, πιστεύω ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στο Hi-End με τις γνώσεις του αλλά...

... τελευταία τα προβλήματα ακοής που έχει τον δυσκολεύουν στο να εξασκήσει τα καθήκοντά του...

Εε... θέλω και εγώ να βάλω έναν κολλητό μου στη θέση του...

Θα πιούμε και πολλές σόδες μην μας κάτσει στο στομάχι ο Τσαρουχάς!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.479
Τι ηχείο ρε συ, ούτε πικάπ δε κατάφερε να κάνει της προκοπής, έχω ένα Dual παλιό, της εποχής που πρωτοβγήκε το τεκνίκς το MKII, το θες καλε;

Ή μήπως θες το τεκνίκς;

Άντε, να βγάλουμε κι εμείς οι βόριοι κανα φράγκο, γιατί πολύ μοναχοφάηδες είστε εκεί χάμου στο λάκκο με τις τρελλές...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.579
Εσείς ωρέ οι χάμου από τη Βαρυμπόμπη που τον Αθανάσιο Διάκο δεν τον σουβλίσατε αλλά τον καλαμακώσατε :lol: να κάνετε το δικό σας το φόρουμ του κ@λου να μιλάτε μόνο για τις πραμάτιες σας.
Εδώ εμείς οι μπουγατσολάτρεις θα κάνουμε το δικό μας να πουλάμε τα δικά μας.

Παλιολινάτσες που θέλετε και σούσι, μπουρτζόβλαχοι!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Φύγαν τα γελάδια από το Ράντσο ρεεε...

Ρε θα σας καταγγείλω ρε στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ρε, θας σας κάνω μηνυση ρε θα σας γ-------ω το μ----ί που σας π------γε ρεε.

ΕΓΩ άρχισα αυτό το Topic για να αυξήσω τη κυκλοφορία του AV Ranch ρεεεεε και σε άλλο/α Ράντσο/α αυξήθηκε η κυκλοφορία ρεεεε!!!!!

Βρε ΟΥΣΤ ρεεε... παραιτούμαι ρε, θα πάρω το καλάμι μου και θα πάω για ψάρεμα ρε!!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.579
Παρακολουθούμε τη συζήτησή σας με μεγάλο ενδιαφέρον (από την όμορφη Καστοριά)...
:lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
κάντα με αντάυγειες την άλλη φορά Νίκο...

Και σε καταγγέλω ως φαιδρό εγκάθετο που πας να πουλήσεις τα μηχανάκια σου στην Καστοριά...

(έρε γλέντια στην Καστοριά σήμερα...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το να παριστανει ο συντονιστης την κουνιστη αχλαδια δεν μου προκαλει καμμια εντυπωση και μπορω να πω πως το περιμενα κιολας.
Να αρεσει ομως και του γιατρου το βυσσινο?

Αυτοι ρε προκειμενου να πουλησουν την σαβουρα τους εως και στο νερο της λιμνης της Καστοριας θα περπατησουν!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εφτασε ο κομπος στο χτενι και ο γενικος...χτενιζεται.

Μα καλα για φιγουρα τον εχουμε που βλεπει τετοια αισχη και δεν αντιδρα?

Να σηκωθει να φυγει και αυτος και να παρει μαζι του και τον Σκαλουμπακα!

Βρε ξουστ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.031
Members
38.279
Νεότερο μέλος
Akrapovic