Αλαλουμ

Reaction score
45
Μετά από όλα αυτά απαιτούμε νά κλείσει ή κατηγορία HDTV.Είναι παλαιάς μοδός καί δέν προσφέρει τίποτα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Σωστός ο Νίκος. Είχατε και στο χωρίο σας παλιοτσομπανοκαουμπόυδες hdtv.... :D

Λοιπόν μια στιγμή να τα λογαριάσω...

(μποϊνγκ-μποϊνγκ-μποϊνγκ-μποϊνγκ-μποϊνγκ-μποϊνγκ ---> κομπιουτεράκι αλά Σιμήτη)

Έχουμε και λέμε:
- Καφάτος στον Σκαλούμπακα = 20,000
- Τσαρουχάς στον Σκαλούμπακα = 25,000
- Σκαλούμπακας στον Τσαρουχά = 30,000
- Καφάτος στον Σκαλούμπακα = 20,000
- Τσαρουχάς προς ντιούη = 50,000
- Τσαρουχάς προς κατασκευαστή = 30,000

Συμπέρασμα = Χρωστάω και της Μιχαλούς! Και δέχτηκα και όλες τις μηνύσεις.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΡΙΞΑΤΕ

Γι αυτό κι εγώ:
1. Κάνω μήνυση στον Καφάτο γιατί φοράει μαύρα γυαλιά και θυμίζει συνταγματάρχη 21ης Απριλίου.
2. Κάνω μήνυση στον Ακρατόπουλο, τον άθλιο διαχειριστή μας και ζητάω αποζημίωση 100.000 για ψυχική οδύνη.
3. Κάνω μήνυση στους acaδες (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ) γιατί έχουν καλύτερο στέρεο από μένα και αισθάνομαι άσχημα.
4. Ζητώ αποζημίωση 100.000 από τον πρόεδρό τους γιατί δεν με πήρε μαζί στο πάρτυ με τα μαστίγια και κάνω ασφαλιστικά μέτρα για διαφυγόντα κέρδη αφού πούλησε τις βιντεοκασέττες που τραβήξαμε στο περσινό πάρτυ :wink:
5. Επίσης κάνω μήνυση στον σκληρό του.... επειδή μια ζωή είναι μαλακός και τώρα του ρθε να σκληραίνει.
ΚΑΙ
Κάνω μήνυση στην μάνα μου που έβγαλε τον τρελογιατρό για αδερφό μου.
Όπως επίσης και στον μ@λ@κ@ που του βάρεσε την σφυριά που έπρεπε να του ρίξω εγώ.

p.s. Να κλείσει και η κατηγορία με τα car audio. Αφού δεν έχετε αμάξι ρε ξεφτίλες την την θέλετε την κατηγορία?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
κ. Τσαρουχά στον γιατρό πήγατε;;;

Αν συνεχίσετε να επιτίθεστε στον Γ. Δισχειριστή θα επικοινωνήσω πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζα με την γυναίκα σας!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HDTV!!!

Tου χρόνου θα παρακαλάτε όλοι να σας βρω κανένα blue-ray δισκάκι...

Θα πουλάτε σαν τρελοί τους προβολείς σας που δεν είναι τουλάχιστον 1920Χ1080!!!

Και τότε θα ονομάσουμε την κατηγορία HDTV σε Hi-End!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HDTV!!!

Tου χρόνου θα παρακαλάτε όλοι να σας βρω κανένα blue-ray δισκάκι...

Θα πουλάτε σαν τρελοί τους προβολείς σας που δεν είναι τουλάχιστον 1920Χ1080!!!

Και τότε θα μετονομάσουμε την κατηγορία HDTV σε Hi-End!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
ΩΩΩ! Τον αγαπητό γενικό μας τον κο Ακρατόπουλο.

Μα είναι σαφές ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως....
Είναι τιμή για το φόρουμ μας να έχει έναν άνθρωπο σαν κι εσάς για γενικό διαχειριστή.

Παρακαλώ συγχωρέστε με :oops:

p.s. Θα σου γράψω κι εκείνο το οικοπεδάκι στην παραλία άμα θες αλλά άσε την γυναίκα μου ήσυχη :lol:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
costas EAR said:
να κάνουμε έρανο να μαζέψουμε λεφτά να πλερώσουμε έναν αλβανορώσσο να σας κλέψει τα πληκρολόγια, μπας και ησυχάσουμε απ'όλους σας!
Τρελλογιατρέ, ώστε εσύ μου σκάβεις το λάκκο!!! (και γω νόμιζα ότι φταίει εκείνη η ακατανόμαστη...)

Ο τρελλογιατρός, αν δεν έλθει να μας κάνει διάλεξη για τον άκμονα και τον αναβολέα, θα φάει μήνυση... (έχει ανοιχτεί σχετικό topic στην Audio κατηγορία :wink: )

Νίκο Τσαρουχά, έκανες μερικά λαθάκια...

- Τα Ευρώ που χρωστας στο (2) είναι για το ΚΑΘΕ μέλος!!! αλλά...
- στο (5) από τον Ντιούη δικδικείς 25000 δεν του δίνεις.

I hope the above helps... :twisted:

Gio

Reaction score
185
Φιλε Βασιλη Λιοπρασιτη, δεν ξερω ποιοι λογοι σε οδηγησαν να παρεις αυτη τη σκληρη ,πλην ομως γενναια αποφαση, την οποια εννοειται οτι στηριζω 100%, θελω ομως να σου υπενθυμισω οτι αν φυγεις εσυ, φυγω εγω, και κανα δυο ακομα ηρωικες φωνες αντιιστασης απο εδω μεσα,, τοτε κλαφτα Χαραλαμπε. Για αυτον τον λογο λοιπον, αναθεωρω την προηγουμενη αποψη μου, και δεν στηριζω πια την αποφαση σου, η οποια μαλιστα, τωρα που το καλοσκεφτομαι, δεν ειναι καθολου γενναια. Αντιθετως ειναι μια αποφαση που θα επερνε μονο ενας χ#@$#της σαν και σενα.
Δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω, καλο κατευωδιο

Reaction score
1
Καλά δεν ντρέπεστε;;;

Τι πράγματα είναι αυτά ρε παλιόπαιδα. Οουυυστ από εδώ που θα μου αμαυρώσετε το Hi End. Εδώ πρέπει να αναπτύσσονται θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το Hi End Audio.

Μου κάνατε και χαλάστρα με τις παπαριές σας. :evil:

Εχθές το βράδυ όταν η Lorna τελείωσε το σφουγκάρισμα ...

και με φώναξε να πέσουμε για ύπνο, εγώ της είπα να περιμένει 2 λεπτάκια μέχρι να σβήσω τον υπολογιστή. Όμως. πως να το σβήσω το ρημάδι όταν διάβασα τις παπαριές σας :?: :?: :?: Πείτε μου πωωωωωως :?: :?: :?:
Η κοπέλα περίμενε και περίμενε και περίμενε, αλλά εγώ τίποτα. Εκεί την είχα γραμμένη. Η καημένη και τι δεν έκανε να μου αποσπάσει την προσοχή ...

Τι ήρθε και κάθισε μπροστά μου μπας και παρατήσω το PC ...

Τι μου γύρισε την πλάτη κάνοντας μου νάζια, μπας και τελικά κλείσω το ρημάδι ...

Τι με προκαλούσε με ερωτικά παιχνιδάκια ...

Τι μου έφερε την φίλη της ...

Τι μου έφερε δώρο μια κοπέλα ...

Τι φώναξε την καθαρίστρια από έξω ...

Τι μου έφερε την θεία της ...

Τι μου έφερε την αδερφή της ...

Τι μου έφερε την γειτόνισσα ...

Και τι δεν έκανε.

Μετά από την ψυχική οδύνη που μου προκαλέσατε, εγώ παραιτούμαι από το AV Site και θα επανέλθω μόνο αν μπορέσετε και μου ξαναφέρετε πίσω όλες αυτές τις κοπέλες που έδιωξα εξ' αιτίας σας. 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εσυ Κορακακη να πας να πουλησεις κανενα μηχανημα "φιλων" σου στις αγγελιες.
Σπιουνε που μου θες και...φιλες.
Βρε ουστ! να παραιτηθεις και καλο κατευωδι(ασε μονο τις δ/νσεις των κοριτσιων ενω φευγεις)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Εγώ θέλω τη θεία :lol:
ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ

Νικόλα να μην παραιτηθείς.
Είναι κρίμα να αφήσεις ορφανές τις κυρίες στο avsite. Θα τις πιάσει όλες τον κ@λο ο Αρβανιτάκης, ο λύκος ο πεταλωμένος.
Θα ρθει και ο σατράπης ο Σκαλούμπακας και θα τις βάλει στη σειρά να απλώσουν μπουγάδα!

p.s. Να καταργηθούνε και οι αγγελίες

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
και αμα το κλειδώσουμε και πέσουν τα hits....σας παρακαλώ κύριε εδώ είμαστε σοβαρό forum δεν κάνουμε τέτοια πράγματα...

μόλις ξεθυμάνει η κατάσταση και το βαρεθεί ο κόσμος, θα το κλειδώσουμε για να ξεκινήσουμε νέο καυγά εεεεεεεεεεεε θέμα ήθελα να πω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.105
Ρε φούστη Κορακάξ, αυτή την καθαρίστρια που την ξετρύπωσες ρε άτιμε;;

Και πάει και μου φέρνει η γυναίκα μου κάτι χοντροκώλες που τις κοιτάω όταν ξυπνώ να σκουπίζουνε έξω απ'το δωμάτιό μου και μου κόβεται η όρεξη να ακούσω μουσική για 2 μέρες!

Λοιπόν, πάρε τηλέφωνο το Σκαλούμπαξ να σου δώσει το τηλέφωνο της γυναίκας του αδερφού μου να την πάρεις τηλέφωνο να σου δώσει το τηλέφωνο της γυναίκας μου να της στείλεις sms το τηλέφωνο της καθαρίστριας και πες 2 ευρώ την ώρα, η δικιά μου θα ψαρώσει και θα την προσλάβει αμέσως, και τα άλλα θα τα παίρνεις απ'το λογαριασμό μου, ξέρεις εσύ, απ'αυτά που βγάζουμε από δω ρε παιδί μου, κατάλαβες...

Και μετά δώσε μου τα τηλέφωνα απ'τις γυναίκες ολονώνε εδωμέσα, να βγάλω και γω ΄κατιτις για τον κόπο μου....

Reaction score
650
Να 'στε καλά ρε σεις παλικάρια, πολύ γέλιο έχω ρίξει από τα χθες το βράδυ! :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ωστε γελας μαζι μας ε?
Τωρα θα βαλω τους 468 νομικους της εταιρειας μου να σου τραβηξουν μια μηνυση απο την Παρνηθα ως την Αμφισσα.

Και οι υπολοιποι πολυ "πεσμενους" σας βλεπω.

Αν ειστε πεσμενοι δεν εχει hits
Αν δεν εχει hits πως θα μπει κοσμος?
Αν δεν μπει κοσμος πως θα πουλησω την πραματεια μου?

Και δεν θελω πολλα πολλα απο Θεσ/νικη μερια.
Εδω ειναι Αθηνα δεν ειναι παιξε γελασε.
Αποφασιζουμε και διαταζουμε.

Reaction score
23.987
Ιδου κυριοι η καταντια ενος τυχαρπαστου που βαφτισε τον εαυτο του χαιεντα. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. τι να πει ο κυριος κορακακης δηλαδης που δεν ξερει που παν τα 4. αντι να απαντησει στα καυτα ερωτηματα και αποκαταστησει την οση υποληψη μπορει να εχει μας αραδιαζει ενα σωρο φωτογραφιες που δεν ανεβαινουν κι ολας.
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
σταματηστε επιτελους να κοροιδευετε τον κοσμο.
μετα απο αυτο αναγκαζομαι και εγω να λαβω τα μετρα μου:
α. χρηματικο προστιμο στον γενικο 30000€
β. αφαιρεση ιδιοτητας του γενικου μεχρι καταβολης προστιμου.
γ. παραιτουμαι απο το caraudioforum , αηδιασμενος απο την συμπεριφορα του αρβανιτακη και του τσαρουχα που ως καρεκλοκενταυρος μολις ειδε την θεση να διακυδευεται γλιφει οτι βρει μπροστα του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90