Αλαλουμ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κυριοι παρακαλω πολυ.
Ας επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα διοτι μας διαβαζουν και πολλοι νεοι ανθρωποι οι οποιοι θα ωφεληθουν και απο τις απαντησεις μου.

Και ιδου το μηνυμα που ελαβα απο εναν νεαρο αναγνωστη μας:

"Κυριοι με το καλο να σας μπει...το 2005
Ονομαζομαι Βαρβατιος Ντουρονικολαε και κατοικω στην Νοτιο Αχλαδιτσα Μυλοποταμου.
Και μπαινω κατ'ευθειαν στο προβλημα.
Εχω δυο καλωδια ρευματος.
Το ενα ειναι 1,5 μ.(μετα συγχωρησεως) και μαρκας "Lampater"
Το αλλο 1,23 μ. και μαρκας "Yaxamura"
Ποιο απο τα δυο θα ανεβασει την αποδοση του συστηματος μου κατα τουλαχιστον 345% ?

Παρακαλω περιμενω εμπεριστατωμενες απαντησεις βασισμενες σε φυσικα θεωρηματα
και οχι τυχοδιωκτικες λυσεις που προσφερουν τα λογης εντυπα

Δικος σας, Ντουρος(το χαιδευτικο μου)"

Ιδου λοιπον...το πηδημα για τους γνωστες του Hi End....
Τι απαντατε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα παίξει μεγάλο ρόλο αν το θρόυσμα των φύλλων είναι από δέντρο οξιάς ή βελανιδιάς.

(Πόσα χρόνια ήθελα να το γράψω αυτό!!!)

Πάντως η άποψή μου είναι να τα πετάξει αυτά που έχει και να πάρει τα intermogol που έχω σε πολύ καλή τιμή (μόλις 12 Ευρώ το cm).

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
[highlight=blue][align=center]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ[/align][/highlight]

Επειδή δυστυχώς η μετάφραση απέτυχε :cry: :cry: :cry: αποφάσισα να διοργανώσω μια παρουσίαση των προιόντων μας σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην Αθήνα!
:lol: :lol: :lol:

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 22/01/2005 στις 2 το μεσημέρι στο απαράμιλλης ποιότητας ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ στην Δροσιά!!! :lol: :lol: :lol:

Η επιλογή της αίθουσας έγινε γιατί συνδυάζει και hi-end δυνατότητες αλλά και hi-eat προοπτικές!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους (μάλιστα κάθε αντιπρόσωπος μου πρέπει υποχρεωτικά να φέρει άλλα 3 άτομα ώστε να βγεί το κόστος της αίθουσας + ένα μικρό κέρδος για τον κόπο μου...) και σας περιμένουμε! :shock: :shock: :shock: :shock:

Κάθε επισκέπτης έχει την υποχρέωση να παραγγείλει 4 σουβλάκια. Όσοι καταφέρουν να φάνε 8 καλαμάκια (μπορείτε να το πετύχετε, είναι αρκετά μικρά...) θα έχουν ειδική έκπτωση 0,5% σε όλα τα προιόντα μας!!! :!: :!: :!: :!:

Έχουμε καλέσει και ειδικό τεχνικό από την Μογγολία για να μας κάνει ειδικό τεχνικό σεμινάριο για τα τρομερής ποιότητας προιόντα μας! Έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του με τρένο και ελπίζουμε να προλάβει να έρθει! Θα παρακαλούσα κάποιος να τον φιλοξενήσει γιατί το επόμενο τρένο για Μογγολία είναι τον Μάρτιο! Τρώει πολύ λίγο και μόνο ρύζι... :roll: :roll: :roll: :roll:

Μόνο για τους αντιπροσώπους το φαγητό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Πιο συγκεκριμένα κάθε αντιπρόσωπος δικαιούται:

Ή 3 καλαμάκια σκέτα με άφθονο ψωμί

Ή 2 καλαμάκια σκέτα με 3 φέτες ψωμί και 1 μερίδα πατάτες.

Είναι υποχρεωτική η παραγγελία αναψυκτικών ή μπύρας!

Προσοχή: Δεν υπάρχει γύρος ή πίττες στο συγκεκριμένο σουβλατζίδικο. Μόνο καλαμάκια σκέτα! (φροντίζω την χοληστερίνη σας!) :roll: :roll: :roll:

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για να κλείσω τα ανάλογα τραπέζια! :wink: :wink: :wink:

Υ.Γ. 1: Η παρουσία όλων των αντιπροσώπων μου είναι υποχρεωτική!

Υ.Γ.2: Ειδικά για τα μέλη του ACA στα 4 καλαμάκια δώρο άλλο ένα!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
με 3 καλαμάκια πας να μας ξεγελάσεις ρε αθεόφοβε θεομπαίχτη!!!

Που πάς και αγοράζεις χαλκοκαλώδια από τον Ταύρο και μετά τα συσκευάζεια και τα πουλάς για μογγολέζικα???

Κάτσε να στείλω mail στον μογγόλο να σου πάρει την ανριπροσωπεία που γέμισες την πιατσα με ψευδεπίφραφα καλώδια...

Μόνο ένας θα έχει τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ μογγολοκαλώδια και αυτός θα είμαι εγώ!!!

όλοι οι άλλοι πουλάν φθηνές αντιγραφές...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σιγά μην αγοράζω καλώδια από τον Ταύρο...

Αλλά τόσα ξέρεις από την αγορά γι' αυτό δεν έχεις πουλήσει ούτε μισό μέτρο.

Τα καλώδια από τον Ταύρο θα μου στοίχιζαν 10 φορές πιο ακριβά από ότι τα γνήσια αυθεντικά και επώνυμα ΜΟΓΓΟΛΕΖΙΚΑ!

Reaction score
5
Το Σάββατο 22/01/2005 στις 2 το μεσημέρι θα γινει παρουσίαση των οικολογικων ηχειων μου. Θα παρουσιαστει και το νεο sub της σειρας. Απο γυαλιστερο χαρτονι.
Φωτο δεν υπαρχει ακομα γιατι δεν εχει τελειωσει η χαρτοκοπτικη.

Εγω παλι θα το παρουσιασω στο Athens Queens, στη Γλυφαδα.

Φαι δεν θα εχει, αλλα μονο ποτο.

Το ποτο το πληρωνετε.

Ο χορος ειναι προσφορα των χορευτριων (με τις οποιες μπορειτε και να συνομιλησετε για τεχνικα θεματα σχετικα με τη διαδικασια κατασκευης των ηχειων).

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Έχεις 1 μέρα καιρό να επανορθώσεις αλλιώς... θα σου βγάλω όλα τα άπλυτα στην φόρα!!!

Reaction score
0
@Γιώργο Ανδρεάδη
κ. Ανδρεάδη σας καταγγέλλω για σκόπιμη παραπληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα τα οποία διαφημίζετε.
Και αναφέρομαι σχετικά προκειμένου να πέσουν οι μάσκες:
1.Τα ηχεία δεν κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτί τευχών του χαιτεκ αλλά από ανακυκλωμένο χαρτί παλαιών τευχών του περιοδικού ΤΑΡΑΤΑΤΑ!!!!
2.Τα ηχεία σας δεν κατασκευάζονται από νόμιμες ρωσίδες και βουλγάρες αλλά από παράνομες 60άρες Αλβανίδες με μέσο όρου βάρους άνω των 100 κιλών.
3.Τα ηχεία σας δεν είναι σε καμία περίπτωση οικολογικά, κάτι το οποίο φαίνετε πεντακάθαρα και από τις φωτογραφίες, καθώς χρησιμοποιούν θερμοσιλικόνη.
4.Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το 30% του δίπολου χαρακτήρα το οποίο ισχυρίζεσεστε καθώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι η πίσω σχισμή είναι μικρότερη του 25% της πλάτης του ηχείου.
Μετά από όλα αυτά είναι πλέον φανερό ότι τα ηχεία σας δεν μπορούν να ανήκουν στο χώρο του χαι εντ καθώς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Χαρτί στη χαι εντ κατηγορία γίνετε δεκτό μόνο από Playboy και Penthouse, οι υπέρβαρες μέλη του ΚΑΠΙ Αλβανίδες που παράνομα εισάγετε στην χώρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τη λεπτότητα και την χειρουργική ακρίβεια μίας ρωσίδας και την ποιότητα που πραγματικά εκτοξεύετε στα ύψη.
Μόνο με ρετσίνι μπορείς να πετύχεις τις τέλειες οικολογικές και υψηλής ακρίβειας κολλήσεις που ένα τέτοιο ηχείο χρειάζετε για να γίνει μέλος της χαι εντ κατηγορίας, αυτό το γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά...
Για το διπολικό χαρακτήρα δεν θα αναφερθώ, όλοι καταλαβαίνουν και ξέρουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ με τόσο μικρές τιμές διπολισμού!!!!
Οι μάσκες έπεσαν.
Φιλικά.
Thefllllllllame.

@ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να δοθούν πλήρως τεκμηριωμένες απαντήσεις για ένα τόσο φλέγον θέμα όπως είναι το καλώδιο τροφοδοσίας χωρίς να γνωρίζουμε τα παρακάτω:
1.Τύπο ενισχυτή (οι ενισχυτές γειασουμητσο για παράδειγμα αποδίδουν σαφέστατα καλύτερα με το καλώδιο του 1,23μ ενώ οι ενισχυτές γεισουντιντι χρειάζονται κάτι μακρύτερο-με το συμπάθιο)
2.Απόσταση από την πρίζα του τοίχου και της πρίζας από το κεντρικό πίνακα παροχής και αυτού από την κοντινότερη κολώνα της ΔΕΗ προκειμένου να υπολογιστούν με ακρίβεια τα μαγνητικά κύματα.
3.Υψόμετρο και ποσοστό υγρασίας για να δούμε την ταχύτητα του ηλεκτρισμού.
4.Τη βλάστηση της περιοχής (το Yaxamura έχει συμπαντικά προβλήματα προσαρμογής σε κάποιες περιοχές λόγω του δεύτερου συνθετικού του (μούρα)
Και μία συμβουλή: εννοείτε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε βελτίωση της ποιότητας του συστήματος της τάξης του 345% αλλά max 300% και αυτό μόνο αν τα βύσματα τροφοδοσίας είναι χρυσά με κολλήσεις ροδίου και τα μονωτικά από τεφλον.
Έτσι για να σοβαρεύει και λίγο η κουβέντα.
Εδώ πρέπει να δίνουμε ουσιαστική και απλή ενημέρωση.
Αυτά...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
χάι ντεφινίσιον ντί-βι-ντί πλέϊερ ποιός από σας πουλάει ρε παιδιά; που να παίζει και μπλού ρέϊ διασκάκι, ε; όχι μόνο με απσκέϊλερ!

ρε τι πάθαμε....

Reaction score
5
@Γιώργο Ανδρεάδη
κ. Ανδρεάδη σας καταγγέλλω για σκόπιμη παραπληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα τα οποία διαφημίζετε.
Και αναφέρομαι σχετικά προκειμένου να πέσουν οι μάσκες:
1.Τα ηχεία δεν κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτί τευχών του χαιτεκ αλλά από ανακυκλωμένο χαρτί παλαιών τευχών του περιοδικού ΤΑΡΑΤΑΤΑ!!!!
2.Τα ηχεία σας δεν κατασκευάζονται από νόμιμες ρωσίδες και βουλγάρες αλλά από παράνομες 60άρες Αλβανίδες με μέσο όρου βάρους άνω των 100 κιλών.
3.Τα ηχεία σας δεν είναι σε καμία περίπτωση οικολογικά, κάτι το οποίο φαίνετε πεντακάθαρα και από τις φωτογραφίες, καθώς χρησιμοποιούν θερμοσιλικόνη.
4.Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το 30% του δίπολου χαρακτήρα το οποίο ισχυρίζεσεστε καθώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι η πίσω σχισμή είναι μικρότερη του 25% της πλάτης του ηχείου.
Μετά από όλα αυτά είναι πλέον φανερό ότι τα ηχεία σας δεν μπορούν να ανήκουν στο χώρο του χαι εντ καθώς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Χαρτί στη χαι εντ κατηγορία γίνετε δεκτό μόνο από Playboy και Penthouse, οι υπέρβαρες μέλη του ΚΑΠΙ Αλβανίδες που παράνομα εισάγετε στην χώρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τη λεπτότητα και την χειρουργική ακρίβεια μίας ρωσίδας και την ποιότητα που πραγματικά εκτοξεύετε στα ύψη.
Μόνο με ρετσίνι μπορείς να πετύχεις τις τέλειες οικολογικές και υψηλής ακρίβειας κολλήσεις που ένα τέτοιο ηχείο χρειάζετε για να γίνει μέλος της χαι εντ κατηγορίας, αυτό το γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά...
Για το διπολικό χαρακτήρα δεν θα αναφερθώ, όλοι καταλαβαίνουν και ξέρουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ με τόσο μικρές τιμές διπολισμού!!!!
Οι μάσκες έπεσαν.
Φιλικά.
Thefllllllllame.

......

1. Η προελευση του χαρτιου ειναι εξακριβωμενη (με τη βουλα) και μαλιστα εχει και κομματακια απο τα ενθετα.
2. Οι παράνομες 60άρες Αλβανίδες κανουν τη χειρονακτικη δουλεια, ενω οι ρωσιδες (παρανομες και αυτες, ετσι κι αλλιως το ΙΚΑ τριχες ειναι , τι να το κανουν) βοηθουν στο ανεβασμα του ...ηθικου.
3. Εχεις την εντυπωση οτι αυτο το ασπρο ειναι θερμοσιλικονη? :lol: :lol:
4. Ο διπολος χαρακτηρας ειναι μελετημενος ετσι ωστε να μπορει να τοποθετηθει και πιο κοντα σε τοιχο σε σχεση με ενα απλο διπολο.
5. (δεν εχεις 5, αλλα) Εγω θα σας βγαλω εξω στην παραλια και οχι στα βουνα οπως ο Γενικος. Ασε που αν πατε εκει θα μυριζετε σουβλακιλα, ενω στο μαγαζι που θα σας παω εγω θα μυριζετε ,,,,,,,, (καντε την ομοιοκαταληξια μετο ''σουβλακιλα'' εσεις)

Reaction score
5
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Έχεις 1 μέρα καιρό να επανορθώσεις αλλιώς... θα σου βγάλω όλα τα άπλυτα στην φόρα!!!
Βγαλ τα απλυτα και στη φορα και στο forum. (μονο προσεχε μη βαλεις χρωματιστα και λευκα μαζι)
Εγω δε θα αναλαβω την ευθυνη για τιποτα μετα ομως...

Γιατι να εισαι σιγουρος οτι ο θειος μου ο Μακης και ο ξαδερφος μου ο Νικος εχουν dvd με τα καμωματα σου... Να μην αναφερθω στο τι εχει η ετεροθαλης ξαδερφη μου η Τατιανα... γιατι μετα δεν θα σε ξεπλενει ουτε το τσουναμι της ινδονησιας...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μα καλα, τι αχαριστα τομαρια που εισαστε....

Ενω ο Γενικος, αυτος ο αρχοντας της χουβαρδοσυνης και της σπαταλης, σας ετοιμασε τετοιο υπεροχο γευμα με ολες τις γαστρονομικες απολαυσεις της γαλλικης και της διεθνους κουζινας, εσεις ασχολειστε με τα ηχεια του Ανδρεαδη.

Και αντι να γραψετε 754 μηνυματα σχετικα με το αν θα συναντηθουμε στις 2.15 η στις 2.10 εσεις ακομα ασχολειστε με υλικα απο χαρτι υγειας και λυχνιες...Ρουσλανα.

Και αντι να γραψετε αλλα 567 μηνυματα σχετικα με το αν μπορειτε να φερετε μαζι τον ξαδερφο σας τον Ρουλη για να φαει τσαμπα η αν σας αφησει η γυναικα σας να πατε μαζι με την "παραλληλη" , καθεστε και μετρατε ποσοστα διπολισμου.

Δεν καταλαβενετε ποσο σημαντικο γεγονος ειναι αυτο που σοφιστηκε ο γενικος μας?
Εχουμε κατι να ασχοληθουμε για 4-5 μερες για να μαζευτουμε ...7 νοματαιοι και μετα να το συζηταμε αλλες 5-6 μερες.
"Τοσο εφαγε ο Δημητροπουλος"," τον Αρβανιτακη δεν τον αφησε η γυναικα του"," κατω τα χερια απο την γκομενα μου" , "εγω σας το ειπα οτι οι Θεσ/νικιοι δεν θαρθουν", "εγω καθομουν διπλα στον γενικο" , " το δικο μου φουα-γκρα μυριζε","... αγαπιεται ο Σκαλουμπακας και το ACA"καιι αλλες τετοιες μοναδικες σταγονες αξιες να διεκδικησουν Νομπελ στην παγκοσμια λογοτεχνια θα χαιδεψουν τα ταλαιπωρα ωτα μας.

Η μηπως ξεχνατε την ιερη εκεινη στιγμη που καποιος θα αποφασισει να φυγει πρωτος?
Εχετε δει αξινες και φτυαρια να φαινονταιι ακινητες-οπως ο ελικας του αεροπλανου-αλλα στην πραγματικοτητα να δουλευουν μανιωδως?
Σας λεω, ουτε στην τουαλετα μην πατε και να αφησετε την θεση σας.
Μωρε και κοψιμο να σας πιασει κρατειστε το μεσα.Καλυτερα αυτο παρα το θαψιμο που θα φατε.

Πως, πως ακουω καποιον να διαμαρτυρεται?
Οριστε παιδι μου εισαι ελευθερος να μιλησεις.

Και τι αλλο να κανουμε κυριε πρωην ιδρυτα, περα απο τους τσακωμους τις κλικες και τις hi end μαζωξεις για μασα και κουτσομπολιο, τι αλλο μας εμεινε?

Να που βρεθηκα και εγω σε μια απο αυτες τις στιγμες που τα επιχειρηματα μου σωθηκαν...

Μηπως μπορειτε εσεις να απαντησετε στον νεαρο φιλο μας?

Reaction score
5
Φίλε  Βαρβάτιε  Ντουρονικολάε

Για τα καλώδια γενικώς υπάρχουν διάφορες αντικρουόμενες απόψεις.

Μια από αυτές της σχολές υποστηρίζει την άποψη ότι τα καλώδια είναι συσκευές και ότι έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε.
Υπάρχουν στα πρακτικά του Αλαλούμ  φόρουμ ότι τα καλώδια κρύβουν μέσα τους  ένα πυκνωτή ο οποίος φέρει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την απόδοση του συστήματος μας. Η ίδια σχολή επίσης αναφέρει ότι ακόμα «ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΑ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΗΣ»
Δεν μας αναφέρουν όμως σε ποιες  συχνότητες του φάσματος εντοπίζεται αυτή η διάφορα. Υποψιάζομαι ότι η διάφορα έχει άμεση σχέση με τον πυκνωτή.

Όπως ίσως έχει καταλάβει εγώ ανήκω στην δεύτερη σχολή η οποία εστιάζει την προσοχή της στην ποιότητα τον μηχανημάτων και δεν ασχολούμαστε με τις παραμορφώσεις τον καλωδίων που δεν έχουν ακόμα ανακαλυφτεί όπως υποστηρίζει η πρώτη σχολή.

Θα σε συμβούλευα αν είναι να δώσεις  κάποιο πόσο για τα Yaxamura καλώδια ρεύματος καλύτερα να επενδύσεις σε καλύτερες συσκευές.

Επίσης θέλω να ξέρεις ότι όσοι αναφέρονται σε μεγάλες διαφορές που εντόπισαν στο σύστημα τους με Yaxamura η άλλο επώνυμο καλώδιο άσχετα από το κόστος του hi end συστήματος τους αυτοί έχουν ένα μόνιμο σφύριγμα στα αφτιά τους στην συχνότητα 1KHz για το οποίο ευθύνονται τα πανάκριβα μηχανήματα τους.

Τελειώνω με μια φράση που είναι πλήρως αντιπροσωπευτική για τα καλώδια.

[updown]Της κοντής τσουτσούς της φταιν οι τρίχες[/updown]

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
[highlight=blue][align=center]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ[/align][/highlight]

Επειδή δυστυχώς η μετάφραση απέτυχε :cry: :cry: :cry: αποφάσισα να διοργανώσω μια παρουσίαση των προιόντων μας σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην Αθήνα!
:lol: :lol: :lol:

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 22/01/2005 στις 2 το μεσημέρι στο απαράμιλλης ποιότητας ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ στην Δροσιά!!! :lol: :lol: :lol:

Η επιλογή της αίθουσας έγινε γιατί συνδυάζει και hi-end δυνατότητες αλλά και hi-eat προοπτικές!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους (μάλιστα κάθε αντιπρόσωπος μου πρέπει υποχρεωτικά να φέρει άλλα 3 άτομα ώστε να βγεί το κόστος της αίθουσας + ένα μικρό κέρδος για τον κόπο μου...) και σας περιμένουμε! :shock: :shock: :shock: :shock:

Κάθε επισκέπτης έχει την υποχρέωση να παραγγείλει 4 σουβλάκια. Όσοι καταφέρουν να φάνε 8 καλαμάκια (μπορείτε να το πετύχετε, είναι αρκετά μικρά...) θα έχουν ειδική έκπτωση 0,5% σε όλα τα προιόντα μας!!! :!: :!: :!: :!:

Έχουμε καλέσει και ειδικό τεχνικό από την Μογγολία για να μας κάνει ειδικό τεχνικό σεμινάριο για τα τρομερής ποιότητας προιόντα μας! Έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του με τρένο και ελπίζουμε να προλάβει να έρθει! Θα παρακαλούσα κάποιος να τον φιλοξενήσει γιατί το επόμενο τρένο για Μογγολία είναι τον Μάρτιο! Τρώει πολύ λίγο και μόνο ρύζι... :roll: :roll: :roll: :roll:

Μόνο για τους αντιπροσώπους το φαγητό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Πιο συγκεκριμένα κάθε αντιπρόσωπος δικαιούται:

Ή 3 καλαμάκια σκέτα με άφθονο ψωμί

Ή 2 καλαμάκια σκέτα με 3 φέτες ψωμί και 1 μερίδα πατάτες.

Είναι υποχρεωτική η παραγγελία αναψυκτικών ή μπύρας!

Προσοχή: Δεν υπάρχει γύρος ή πίττες στο συγκεκριμένο σουβλατζίδικο. Μόνο καλαμάκια σκέτα! (φροντίζω την χοληστερίνη σας!) :roll: :roll: :roll:

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για να κλείσω τα ανάλογα τραπέζια! :wink: :wink: :wink:

Υ.Γ. 1: Η παρουσία όλων των αντιπροσώπων μου είναι υποχρεωτική!

Υ.Γ.2: Ειδικά για τα μέλη του ACA στα 4 καλαμάκια δώρο άλλο ένα!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ο Αντρέας έχει απόλυτο δίκιο...

Γι' αυτό προτείνω στον Γιώργο Ανδρεάδη να μεταθέσει την εκδήλωσή του για μια εβδομάδα. Έτσι και οι 2 εκδηλώσεις θα έχουν επιτυχία! (50 μηνύματα για την κάθε μία και άθφονο κουτσομπολιό). Επιπλέον όλα τα μέλη θα μπορούν να παρεβρεθούν και στις 2 εκδηλώσεις και να συγκρίνουν τα προιόντα!

Ακούω λοιπόν συμμετοχές... ήδη έχω κλείσει 4 τραπέζια...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic