- Reaction score
- 3
αυτη εδω μαλλον ειναι παλιοτερο μοντελο, θα υπαρχει διαφορά ποιότητας ???

Άλλαξε πικάπ.Πικαπ TECHNICS SL BD-22D αγορασμενο καινουργιο το 1991 και προσεγμενο...
ok, παω να το πεταξω, πως δεν το σκέφτηκα!! Ευχαριστω !Άλλαξε πικάπ.
Τυχαίνει να έχω το ίδιο πικάπ με σένα, αν και δεν το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά ποτέ.20.000€ εχει αλλά που θα μου πάει,
Η μαύρη είναι η σφαιρική, η λευκή είναι η ελλειπτική.
Σε τσάκωσα πονηρούλη, πας πάλι να την βγάλεις φτηνά........
20.000€ εχει αλλά που θα μου πάει, οταν το πάρω μπορω να ανοιξω και λογ/σμο στο insta, tik tok και να ανεβασω λιγο και το FB που μπαινω μονο για να διαβαζω ....
View attachment 363207
Αυτη μ'αρεσει την θελωΠρόσεχε, μην τριτώσει το κακό
Έχω και τις δύο αυτόν τον καιρό. VM95ML και 740 ML. Δεν είναι μόνο η γεννήτρια που στην 740 έχει 2 πηνία ανά κανάλι. Έχει μια μεταλλική πλάκα ανάμεσα στα δύο κανάλια που εμποδίζει την μαγνητική διαρροή ανάμεσα στα κανάλια. Επίσης το cantilever στην 95 είναι κυλινδρικό ενώ στην 740 είναι κωνικό.Αυτη μ'αρεσει την θελω
Τι γνωμη εχεις για την σημασια του τυπου της βελονας εναντι της κατασκευης της γεννητριας?
Αυτα συν το καλυτερο συρμα στα πηνια αλλα κυριως η ενδιαμεση πλακα πιστευω οτι κανουν μεγαλη διαφορα και εγω. Η 95ΕΝ που ειχα και η 520ΕΒ που εβαλα τωρα εχουν την ιδια τιμη η πρωτη εχει Nude βελονα η δευτερη απλη elliptical. Οσο ακουω βλεπω πολυ μεγαλη διαφορα οπως τα λες και εσυ συν καλυτερα χαμηλα και μεσοχαμηλα. Ιδιαιτερη διαφορα στην αναλυση δεν καταλαβα ενω η διαφορα στην σκηνη ειναι μεγαλη. Βεβαια μπορει απλα να ταιριαζει καλυτερα στο συστημα μου κλπ. Καποια στιγμη θα δοκιμασω και μια καλυτερη βελονα ισως ΜL . Mε την 520ΕΒ παντως μου αρεσει πολυ και νομιζω που μου δινει μια ιδεα του "αναλογικου" ηχου.Έχω και τις δύο αυτόν τον καιρό. VM95ML και 740 ML. Δεν είναι μόνο η γεννήτρια που στην 740 έχει 2 πηνία ανά κανάλι. Έχει μια μεταλλική πλάκα ανάμεσα στα δύο κανάλια που εμποδίζει την μαγνητική διαρροή ανάμεσα στα κανάλια. Επίσης το cantilever στην 95 είναι κυλινδρικό ενώ στην 740 είναι κωνικό.
Ακουστικά έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, υπεραναλυτικές με πολύ καλές υψηλές αν και λίγο ψυχρές. Μεταξύ τους έχουν μεγάλη διαφορά μεγαλύτερη από τη διαφορά της τιμής τους. Η 740 είναι λιγότερο ψυχρή με καλύτερες μεσαίες και πολύ καλύτερο διαχωρισμό και στερεοφωνική εικόνα τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος.