- Reaction score
- 18.296
Δεν ευθύνονται οι πάροχοι αλλά τα νέα σου Proac.
Εμενα αν με χάιδευε βελούδο θα είχα αλλάξει άμεσα πάροχο.Με Elpedison μόνο γρανίτης μου ξύνει την πλάτη.
Πάντως ΠΑΗ και BhutiaΝ υψωμένο εις τη δύναμη του μ...
Ούτε καν... γκλίτσα (του τσοπάνη) σα να λέγαμε.
σε ένα διάλογο σας που διάβασα παραπάνω όσον αφορά τις δοκιμές του ΠΑΗ με άλλους τέσσερεις ή σε τέσσερα τέλος πάντων διαφορετικά συστήματα , μπορεί κάποιος λογικά να ισχυριστεί δύο πράγματα που μπορεί να σας βγάλει και τους δυο λάθος ή και τους δύο σωστούς.
α) Bhutia , άσχετα τις συνθήκες είτε χώρου είτε μηχανηματων η διαπίστωση ότι υπήρξε διαφορά και ότι και στα τέσσερα συστήματα κάτι ακούστηκε bright ... είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί ... απο το πλήθος και μόνο των συστημάτων που παρουσιάσαν το φαινόμενο. Με την παραδοχή και σκετπικό όμως ότι ο σκοπός μας του τέστ δεν είναι να αποδείξουμε εάν το καλώδιο έχει αυτό το χαρακτηριστικό παρά μόνο σε σύγκρσιη με ένα άλλο καλώδιο.
β) Τώρα εσύ ΠΑΗ πρέπει να αναρωτηθείς - εάν το ότι κάτι ακούστηκε bright και το θεώρησες "κακό" και ότι έστω και με λάθος του χώρου και τονισμένες τις υψηλές και άρα το συγκεκριμένο ενόχλησε - .... εάν αυτό θεωρείται το καλύτερο καλώδιο καθώς λογικά αυτό το καλώδιο τόνισε και έβγαλε μεγαλύτερη πληροφορία στις υψηλές συχνότητες. Το άλλο την απώλεσε (στις ίδιες συνθήκες).
Άσε να το καταλάβουν αυτοί που έχουν την δυνατότητα και ικανότητα να το καταλάβουν (το γιατί).Μην κουράζεσαι άδικα , είχες και δύσκολη μέρα σήμερα.
Αφού δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση, προφανώς με μετρήσεις, για τις πιθανές διαφορές των καλωδίων ρεύματος , γιατί χαλάς τα πλήκρα του πληκτρολογίου σου ;
Εγώ να στο κάνω και χειρότερο και όπως έχω ξαναπεί ... έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα test έτσι όπως γίνονται και τα κάνετε (όχι μόνο καλώδίων) είναι άχρηστα και μάλιστα μπορεί να δίνουν και λανθασμένα αποτελέσματα και εντυπώσεις. Εγώ είμαι υπέρ αυτής της άποψης.
Όπως έχω ξαναπεί επίσης, εγώ έχω δικό μου τρόπο να εκτιμάω τις όποιες διαφορές στα πάντα που αφορούν το audio.
Last edited: