Μην το κάνεις! Μου φθανει ένας.Δε θ' αντέξω δεύτερον.Θα με κάνετε να τα κόψω τα καλώδια και να τα συνδέσω στον τοίχο με ηκεκτρολογικες κλέμες.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μην το κάνεις! Μου φθανει ένας.Δε θ' αντέξω δεύτερον.Θα με κάνετε να τα κόψω τα καλώδια και να τα συνδέσω στον τοίχο με ηκεκτρολογικες κλέμες.
Η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών κάνει κι άλλα εγκλήματα εκτός απ' αυτό.Αν όμως ο Τσακιριδης κάνει καλά που δεν ασχολείται με τα μέταλλα,δεν κάνεις καλά εσυ που ασχολείσαι όπως και η πλειοψηφία την σοβαρών χομπιστων.Και μάλλον καλά κάνει ....
Όπως και η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών.
Και φθηνά έρχεται όταν η κάθε πρίζα κοστίζει 230 ευρώ,το inlet 80 ευρώ,χωρια τα υπόλοιπα.Δλδ 2k για 6 πρίζες ?
Ώ μοντιέ ....
Αυτά λέτε και δεν μπορώ να τελειώσω το διάβασμα των manuals του minidsp flex digital και του dirac live που περιμένω ...
Ε αν είναι έτσι να κάνουμε ένα power buyΚαι φθηνά έρχεται όταν η κάθε πρίζα κοστίζει 230 ευρώ,το inlet 80 ευρώ,χωρια τα υπόλοιπα.
Σιγά ρε Χουβαρδά!Και φθηνά έρχεται
Αν ήμουν,θα το αγόραζα.Επειδη όμως δεν είμαι,πήρα το τρεις φορές φθηνότερο μοντέλο.Σιγά ρε Χουβαρδά!
ΟΠΩΣ;Η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών κάνει κι άλλα εγκλήματα εκτός απ' αυτό.Αν όμως ο Τσακιριδης κάνει καλά που δεν ασχολείται με τα μέταλλα,δεν κάνεις καλά εσυ που ασχολείσαι όπως και η πλειοψηφία την σοβαρών χομπιστων.
Αν εννοείς την πλειοψηφία των σοβαρών κατασκευαστών,τα κοινά καλώδια ρευματος,οι ασφάλειες της πλάκας και οι βραχυκλωτηρες της πλάκας είναι μερικά απ' αυτά.ΟΠΩΣ;
Τί να σου πω, εγώ Bryston έχω ( δύο γεροντάκια 4BST ), δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο καλώδια ρεύματος. Ό,τι κι αν τους έχω βάλει, με τον ίδιο τρόπο παίζουν. Ακόμα και χωρίς ισοστάθμιση.Αν εννοείς την πλειοψηφία των σοβαρών κατασκευαστών,τα κοινά καλώδια ρευματος,οι ασφάλειες της πλάκας και οι βραχυκλωτηρες της πλάκας είναι μερικά απ' αυτά.
Δηλαδή, για να καταλάβω, εννοείς ότι μεγάλες εταιρείες με όνομα στο χώρο, υποβαθμίσουν εν γνώση τους τα προϊόντα τους.Αν εννοείς την πλειοψηφία των σοβαρών κατασκευαστών,τα κοινά καλώδια ρευματος,οι ασφάλειες της πλάκας και οι βραχυκλωτηρες της πλάκας είναι μερικά απ' αυτά.
Σωστα.Το να δοκιμάζουν ένα σωρό καλώδια και αξεσουάρ,απαιτεί χρόνο και χρήμα,άρα θα περάσει και στην τελική τιμή του προϊόντος.Δηλαδή, για να καταλάβω, εννοείς ότι μεγάλες εταιρείες με όνομα στο χώρο, υποβαθμίσουν εν γνώση τους τα προϊόντα τους.
Οχι δεν υποβαθμιζουν τα προιοντα τους.Δηλαδή, για να καταλάβω, εννοείς ότι μεγάλες εταιρείες με όνομα στο χώρο, υποβαθμίσουν εν γνώση τους τα προϊόντα τους.
...άτιμη επαρχία.... με καταδίκασες να μη μπορώ να έχω ευκαιρίες ν' ακούσω βραχυκυκλωτήρες και ασφάλειες!Αν εννοείς την πλειοψηφία των σοβαρών κατασκευαστών,τα κοινά καλώδια ρευματος,οι ασφάλειες της πλάκας και οι βραχυκλωτηρες της πλάκας είναι μερικά απ' αυτά.
Εσύ έχεις τον φίλο σου.Φιλος έδωσε σε φίλο,@marlboro με ασφαλειοφυλλο.Θα του προτείνω εγώ τι να σου δώσει....άτιμη επαρχία.... με καταδίκασες να μη μπορώ να έχω ευκαιρίες ν' ακούσω βραχυκυκλωτήρες και ασφάλειες!