Αλλαγή καλωδίων

Reaction score
1.744
Θα με κάνετε να τα κόψω τα καλώδια και να τα συνδέσω στον τοίχο με ηκεκτρολογικες κλέμες.
Μην το κάνεις! Μου φθανει ένας.Δε θ' αντέξω δεύτερον.

Reaction score
1.744
Και μάλλον καλά κάνει ....
Όπως και η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών.
Η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών κάνει κι άλλα εγκλήματα εκτός απ' αυτό.Αν όμως ο Τσακιριδης κάνει καλά που δεν ασχολείται με τα μέταλλα,δεν κάνεις καλά εσυ που ασχολείσαι όπως και η πλειοψηφία την σοβαρών χομπιστων.

Reaction score
1.744
Δλδ 2k για 6 πρίζες ?

Ώ μοντιέ ....

Αυτά λέτε και δεν μπορώ να τελειώσω το διάβασμα των manuals του minidsp flex digital και του dirac live που περιμένω ...
Και φθηνά έρχεται όταν η κάθε πρίζα κοστίζει 230 ευρώ,το inlet 80 ευρώ,χωρια τα υπόλοιπα.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Και φθηνά έρχεται όταν η κάθε πρίζα κοστίζει 230 ευρώ,το inlet 80 ευρώ,χωρια τα υπόλοιπα.
Ε αν είναι έτσι να κάνουμε ένα power buy

Reaction score
536
Περα απο την πλακα οπως προειπα τα πρωτα μου καλωδια nordost 2 flat με συντροφευαν 4 χρονια. Οταν αλλαξα λιγο το συστημα πηρα και καινουργια καλωδια τα audioquest rocket11 που λτ εχουν 20 ευρω το μετρο δλδ 4 μετρα 80 ευρω.
Σε σχεση με τα nordost ειναι μερα με τη νυχτα ,ο ηχος απεκτησε μπασο και γενικα γεμισε και τις μεσαιες
Σε μια αγορα απο αμαζον γερμανικο ειπα δωσε 25 ευρω για ενα σετ διμετρα καλωδιια τερματισμενα με μπανανες
23 ευρω λοιπον σε συγκριση με τα 80 των audioquest και παιζουν εξισου καλα. και οταν λεω εξισου εννοω ακριβως το ιδιο ,καμια με καμια διαφορα

WOWLED 13AWG Speaker Cable with Banana Plugs, 2 Pack 2m HiFi Speaker Cable with Gold Plated Banana Connectors, Banana Plug Male to Male Audio Cable Speaker Cable Connector
wowled.jpg

Reaction score
315
Η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών κάνει κι άλλα εγκλήματα εκτός απ' αυτό.Αν όμως ο Τσακιριδης κάνει καλά που δεν ασχολείται με τα μέταλλα,δεν κάνεις καλά εσυ που ασχολείσαι όπως και η πλειοψηφία την σοβαρών χομπιστων.
ΟΠΩΣ;

Reaction score
1.744
ΟΠΩΣ;
Αν εννοείς την πλειοψηφία των σοβαρών κατασκευαστών,τα κοινά καλώδια ρευματος,οι ασφάλειες της πλάκας και οι βραχυκλωτηρες της πλάκας είναι μερικά απ' αυτά.

Reaction score
12.204
Αν εννοείς την πλειοψηφία των σοβαρών κατασκευαστών,τα κοινά καλώδια ρευματος,οι ασφάλειες της πλάκας και οι βραχυκλωτηρες της πλάκας είναι μερικά απ' αυτά.
Τί να σου πω, εγώ Bryston έχω ( δύο γεροντάκια 4BST ), δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο καλώδια ρεύματος. Ό,τι κι αν τους έχω βάλει, με τον ίδιο τρόπο παίζουν. Ακόμα και χωρίς ισοστάθμιση.

Reaction score
315
Δηλαδή, για να καταλάβω, εννοείς ότι μεγάλες εταιρείες με όνομα στο χώρο, υποβαθμίσουν εν γνώση τους τα προϊόντα τους.

Reaction score
1.744
Δηλαδή, για να καταλάβω, εννοείς ότι μεγάλες εταιρείες με όνομα στο χώρο, υποβαθμίσουν εν γνώση τους τα προϊόντα τους.
Σωστα.Το να δοκιμάζουν ένα σωρό καλώδια και αξεσουάρ,απαιτεί χρόνο και χρήμα,άρα θα περάσει και στην τελική τιμή του προϊόντος.
Αφήνουν λοιπόν την αναβαθμιση στην διακριτική ευχέρεια του αγοραστη.

Last edited:

Reaction score
1.858

Reaction score
4.666
Οχι δεν υποβαθμιζουν τα προιοντα τους.
Ειναι φυσικο.
Ειναι σαν να ζηταμε απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες να εφαρμοζουν
την τεχνολογια της φορμουλα ενα σε αυτοκινητα παραγωγης.
Για τα hitech καλωδια να υπενθυμισω καποια πραγματα που εχουν ηδη αναφερθει στο παρελθον.

Αυξανουν την αγωγιμοτητα μεσω καλυτερων επαφων και καθαροτερων μεταλλων.
Αποκλειουν φαινομενα ψευτοανορθωσης που δημιουργουνται μεταξυ ανομοιων επαφων.
Θωρακιζουν και απορριπτουν καλυτερα τις παρεμβολες πασης φυσεως.
Αποσβενουν κραδασμους.
Αν νομιζετε οτι αυτα ολα δεν ειναι ακουστα ειναι αλλο θεμα.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.145
...άτιμη επαρχία.... με καταδίκασες να μη μπορώ να έχω ευκαιρίες ν' ακούσω βραχυκυκλωτήρες και ασφάλειες! :p

Reaction score
1.744
...άτιμη επαρχία.... με καταδίκασες να μη μπορώ να έχω ευκαιρίες ν' ακούσω βραχυκυκλωτήρες και ασφάλειες! :p
Εσύ έχεις τον φίλο σου.Φιλος έδωσε σε φίλο,@marlboro με ασφαλειοφυλλο.Θα του προτείνω εγώ τι να σου δώσει.
Καλά,εκείνη η αποκέντρωση που ακούω από μικρός,ακόμα να φθάσει;

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Σε όλη αυτή την κουβέντα δεν αναφέρθηκαν καθόλου τα chi fi καλώδια από AliExpress.

Και δεν αναφέρομαι στις απομιμήσεις nordost κλπ αλλά σε καθαρά κινεζικές εταιρείες όπως ο κολοσσός Xangsane που φτιάχνει μια χαρά καλώδια ή τα grey knight.. χαλκός occ κλπ

Σε φόρουμ του εξωτερικού τα συζητάνε χρόνια τώρα. Υπάρχουν νήματα με 300+ σελίδες

Aliexpress με δωρεάν μεταφορικά και εγγυημένα χωρίς τελωνείο, τουλάχιστον μέχρι τα 150€

Εγώ πάντως, 2-3 που έχω πάρει τα βρισκω εξαιρετικά για τα λεφτά τους και όχι μόνο

Reaction score
1.858
Το εργοστάσιο κατασκευής των καλωδίων της Nordost μήπως το
γνωρίζει κανείς ποιο είναι ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki