Αλλαγή καλωδίων

Reaction score
1.786
μα καλά αυτό δεν πληρώνεις και στο κανονικό??? οι κοτσιδούλες είναι που το διαφοροποιούν, για αυτό είναι απλο OFC το original και οχι 35N PPPPCOCC (pure copper ohno continous cast = pcocc)
Ακομη νομίζεις ότι το Κινεζικο είναι occ; Εξ' αλλου είχες αυθεντικό occ καλώδιο και το απέρριψες.Παρα ήταν καλό για τον Atoll.Δωσε βάση στο τι θ' αγοράσεις τώρα(αυτά δε μπορούν να τα αντιγράψουν οι Κινέζοι)Ο,τι πρέπει για Magnepan.

Last edited:

Reaction score
1.290
Ακομη νομίζεις ότι το Κινεζικο είναι occ; Εξ' αλλου είχες αυθεντικό occ καλώδιο και το απέρριψες.Παρα ήταν καλό για τον Atoll.Δωσε βάση στο τι θ' αγοράσεις τώρα(αυτά δε μπορούν να τα αντιγράψουν οι Κινέζοι)Ο,τι πρέπει για Magnepan.
250€ το μέτρο.... Ατερματιστο. Ωραίο και αυτό με τις πλεξούδες του, αλλα δεν φαινονται απο εξω. Αν μου το κάνεις δώρο θα το δεκτώ

Reaction score
1.786
Έλα, Χριστούγεννα έρχονται, κάντε ένα δώρο στον συμφορουμίτη!

Τι; Μόνο κράξιμο;
Γιατί δεν του κάνεις δώρο εσύ τα Goertz που δε χρησιμοποιείς;
Αν είναι τα ασημένια,δώρισε τα σε μένα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.467
250€ το μέτρο.... Ατερματιστο. Ωραίο και αυτό με τις πλεξούδες του, αλλα δεν φαινονται απο εξω. Αν μου το κάνεις δώρο θα το δεκτώ
Πες τα βρε MakisGer..
Αυτό..
Μόνο αφορισμούς για τα ηχειάκια και τα καλωδιάκια μας κερνάνε οι παλιάνΘρωποι.. :rolleyes:Τόσα χρόνια 'μενα μ' έχουν αφήσει να παλεύω με τα καυσόξυλα και ούτε μια παρηγοριά.
Ούτε ένα innocent lie to make it better βρε παιδίμ'
Ρίξε τα καυσόξυλα στο τζάκι, σε έψαχνε ο Μπάτμαν, όλο κάτι τέτοια μου λένε.. :cry:

Reaction score
1.884
Μα κι εσείς θέλετε να παίξετε το παιχνίδι των στερεοφωνικών και των πολυκαναλικών, δίχως να επενδύσετε τουλάχιστον ένα μικρό μέρος, λ.χ. 20Κ €, από το ετήσιο εισόδημά σας, σε μηχανήματα και καλώδια.

Γι αυτό δεν σας παίζουν τα μεγάλα παιδάκια.

Περιμένετε από τις αγγελίες να πάρετε μεταχειρισμένα , λες κι εμείς δεν θα το μάθουμε ότι πάτε να κάνετε πουφτιές για να τη βγάζετε τσάμπα !

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.467
Μα κι εσείς θέλετε να παίξετε το παιχνίδι των στερεοφωνικών και των πολυκαναλικών, δίχως να επενδύσετε τουλάχιστον 20Κ€ από το ετήσιο εισόδημά σας, σε μηχανήματα και καλώδια.
Γι αυτό δεν σας παίζουν τα μεγάλα παιδάκια
Ε μαα..
Πάρε ένα Trinnov να σωθείς λέει ο ένας..
Με κάτ' από 7 ηχεία δουλειά δεν γίνεται λέει ο άλλος..
Τα ηχεία αν δεν ειν' μπαμπάτσικα θ' ακούς τσίκι τσίκι βζζζζ λέει ο τρίτος..
Φόρτωσε τo σπίτ' sub (όη τίποτα τσίλικα να ξεφτιλιστούμε.. :lol:)
Παίζε μόνο δυνατά ο άλλος γιατί μέλ' απ' τη γειτόνισσα δεν έχ'.. :rolleyes:
Καβλώδια, πολύπριζα, μπίλιες.. :cry:

Ρε ασταδιάλα, λέτε να μην μπορούμε να πηδήξουμε το φράχτη μόνοι μας και να θέλουμε βοήθεια.. ? :lolsign:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.181
Ε μαα..
Πάρε ένα Trinnov να σωθείς λέει ο ένας..
Με κάτ' από 7 ηχεία δουλειά δεν γίνεται λέει ο άλλος..
Τα ηχεία αν δεν ειν' μπαμπάτσικα θ' ακούς τσίκι τσίκι βζζζζ λέει ο τρίτος..
Φόρτωσε τo σπίτ' sub (όη τίποτα τσίλικα να ξεφτιλιστούμε.. :lol:)
Παίζε μόνο δυνατά ο άλλος γιατί μέλ' απ' τη γειτόνισσα δεν έχ'.. :rolleyes:
Καβλώδια, πολύπριζα, μπίλιες.. :cry:

Ρε ασταδιάλα, λέτε να μην μπορούμε να πηδήξουμε το φράχτη μόνοι μας και να θέλουμε βοήθεια.. ? :lolsign:
Λεφτά τώρα μόνο σε μουσικά όργανα!!! (εκτός από ένα sub που κάποια στιγμή θα βάλω ακόμη) :p

Σιγά μη δώκω 2-3Κ για καλώδια!! δεν παίρνω μια Les Paul????
(κι ας είμαι νουμπάς στην κιθάρα...)

1731588196023.jpeg

Reaction score
3.356
Τι μας λες; σε εμένα θα τα δώσει που αλληλοαγαπιόμαστε από παλιά. :tongue:
Κώστα πες του.

Reaction score
1.786
Λεφτά τώρα μόνο σε μουσικά όργανα!!! (εκτός από ένα sub που κάποια στιγμή θα βάλω ακόμη) :p

View attachment 349284
Για βρες μου και μένα μια μ' αυτό το ποσό!
Σιγά την κιθάρα!
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,ο σκύλος πωλείται ξεχωριστά.

Reaction score
5.403
Πάντως τρεις διαφορετικές αγορές που έκανα πρόσφατα, ήλθαν ακριβώς τα είδη της περιγραφής και 4 έως 15 μέρες νωρίτερα της προβλεπόμενης. Μιλάω για ψιλολόγια, το ακριβότερο είχε 16€ με τα μεταφορικά (μιά κάρτα PCIE).
Αυτή που παρελήφθει 4 μέρες νωρίτερα, ήταν 12 μέρες στην μεταφορική στην Ελλάδα και την λιβάνιζαν.
Και περιμένω άλλη μία παραγγελία με προβλεπόμενη ημ/νια παράδοσης την 3η Δεκ.
Νομίζω πάντως, πως για Ελλάδα βάζουν de facto ένα μήνα παράδοση...
Παράγγειλα ένα remote control με λειτουργία εκμάθησης από το ali express, λόγω του ότι αυτό που είχα για τον προενισχυτή μου άρχισε να δυσκολεύεται στο πάτημα των πλήκτρων. Το remote είναι από μασιφ αλουμίνιο!!!! τέλειο (μου θύμισε παλιό remote από τον Audia Flight 2!!).. τιμούλα, 32 ευρώ (ούτε μεταφορικά ούτε τελωνεία) και ήρθε σε 11 μέρες (ενώ στην αρχή έλεγε για 1 μήνα)

466865462_8460165510778301_2970271807722916227_n.jpg

Reaction score
1.290
Έλα, Χριστούγεννα έρχονται, κάντε ένα δώρο στον συμφορουμίτη!

Τι; Μόνο κράξιμο;
Πες τα ρε κωστα πες τα, ο μαρλπορος εχει ήδη κανει την αρχή, τα χριστούγεννα ηρθαν νωρις νωρις για τον @wnet ωρα να ακουλουθησουν και αλλοι
Δέχομαι!1!1
Πες τα βρε MakisGer..
Αυτό..
Μόνο αφορισμούς για τα ηχειάκια και τα καλωδιάκια μας κερνάνε οι παλιάνΘρωποι.. :rolleyes:Τόσα χρόνια 'μενα μ' έχουν αφήσει να παλεύω με τα καυσόξυλα και ούτε μια παρηγοριά.
Ούτε ένα innocent lie to make it better βρε παιδίμ'
Ρίξε τα καυσόξυλα στο τζάκι, σε έψαχνε ο Μπάτμαν, όλο κάτι τέτοια μου λένε.. :cry:
Δεν ντρεπονται?!
Κρατήστε τα λεφτά σας έρχονται Χριστούγεννα! :party:

Πρέπει να πάρετε καλώδια για τα λαμπάκια. :taunt::drinks:
Θα φέγκουν ποιο δυνατά και με ποιο έντονα χρώματα αμα εχει occ καλώδιο;
(Η καλύτερη ποιότητα ήχο σε αυτά που τραγουδάνε ειναι αυτονόητη οπότε για αυτό δεν την ανέφερα)

Last edited:

Reaction score
1.290

View attachment 349284
Εγω υα ελεγα να επενδύσεις σε κάποιο ακουστικό όργανο. Κλασική κιθάρα, βιολί, πιάνο γιατί δεν θα χρειάζεται καλώδιο!
1731604921828.jpeg

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.401
Members
38.180